DevilWish Публикувано на Февруари 3 Report Share Публикувано на Февруари 3 Producer: Tereza Music: PRINC1 Lyrics: Tereza, Petya Radeva Arrangement: Daniel Dimitrov Rec | Mix | Master: Daniel Dimitrov Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Много яка песничка Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshamechos Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Не е лоша ама някак си ми е много монотонна. Сина на Рокси можеше да направи по-силен аранжимент. Тереза да се стегне щото след Оцко нз как ще се оправи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Аранжимент много ми прилича на една от песен на Рокси. Тереза е боза... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Много постен аранжимент, само с отсвири не става. Прилича ми на детска песничка Тая роботска обработка в гласа дразни.. Бие на Бизонксана - Намерете го И тоя семпъл накрая от Ганевите аранжименти където се чува "еееее" - примерно от дуета с Кики и Галош - Кой. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Поне да беше купила официално песента и да я беше издала както си трябва, това е тотален хит в момента в цяла Турция: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.