RumyanaFen Публикувано на Февруари 4 Report Share Публикувано на Февруари 4 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Ти не си за мен, ти си минало... 😁 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Алисия изневерява на Оцко с Ганев. Песента не е нещо супер запомнящо се, но ми харесва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Топааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Обожавам песните на Алисия! ❤️ Страхотен клип, чудесна песен. Първи як хит за годината, до тук е най-доброто излизало! И да я беше пуснала в денят на онази простотия, пак щеше да им засенчи тъпата песен. Брутална е! ❤️ Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Само това липсаше, още една да кавърдиса На Сиан Шукар .... Не я оставиха тая песен на мира едната песен на тая Саша. 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Свършиха ли на Алисия идеите, че и тя започна да копира Галена. Песента е копие на "Ти не си за мен", клипа също на него и още 2-3 на Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Толкова дълго не е пускала самостоятелна песен и сега това... видеото е сигурно най-слабото й. Нещо не е имала муза. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Като изключим, че си е харесала инструментарла на "Изхвърлете ме от тука", записа и изпяването е супер Кефи ме интрото и аутрото на музиката Особено второто, напомня ми на това от "Имаме ли връзка" 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 14 часа , Stela каза: Свършиха ли на Алисия идеите, че и тя започна да копира Галена. Песента е копие на "Ти не си за мен", клипа също на него и още 2-3 на Галена. Това по-скоро е вина на Ганев. Съмнявам се Алисия да е писала музиката. А освен това рециклира Еуфория с новата песен на Диона. Или се изчерпва, или не си дава зор за имената, които не са му редовни клиенти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Като цяло музиката и аранжимента са микс от "Ти не си за мен" и дуета и с Ариа. Но пък ме кефи много, супер свежа. Според мен е голямо попадение ❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Ама тя и “Ти не си за мен” прилича на 10 други от Ганев, пуснати преди нея. Ганев е супер еднообразен, така че не знам какво се изненадвате и възмущавате тук. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 1 час , GSA каза: Ама тя и “Ти не си за мен” прилича на 10 други от Ганев, пуснати преди нея. Ганев е супер еднообразен, така че не знам какво се изненадвате и възмущавате тук. На кои други? Има тук-таме семпли които е използвал в преидшни песни, ама Тнсзм не е рециклирана песен, затова и стана такъв хит. Еднообразен е с повечето които не са му редовни както казаха по-горе, но за големите имена Галена, Преслава, Меди и т.н. се старае повече, но все пак и той си има стил като всеки друг. Оцко преди 7-9 години беше по-зле, песните му досущ еднакви с гаден микс, ама все ходеха при него 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 8 минути, lucellent каза: На кои други? Има тук-таме семпли които е използвал в преидшни песни, ама Тнсзм не е рециклирана песен, затова и стана такъв хит. Еднообразен е с повечето които не са му редовни както казаха по-горе, но за големите имена Галена, Преслава, Меди и т.н. се старае повече, но все пак и той си има стил като всеки друг. Оцко преди 7-9 години беше по-зле, песните му досущ еднакви с гаден микс, ама все ходеха при него В темата на песента, още като излезе се коментираше приликата с песни на Анелия, Преслава, Татяна, Меди, Емилия, Сиана, Емануела… Просто песента си е шаблонно правена. Не е unique като “Еуфория” или ВНЛ, няма смисъл от излишно превъзнасяне. Песента стана хит, защото я пее Галена. Ако я пееше Татяна например абсурд да се забележи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Доста детски текст. Учудващо е написан от Алисия. Не знам... нищо запомнящо се. Дори и видеото леко напомня на Ти не си за мен, не само музиката. Иначе добре изглежда Лишата ахахах Май и тя си е била шута от Ара мюзик? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Нищо впечатляващо... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 4 часа , meleto каза: Май и тя си е била шута от Ара мюзик? Ако говориш за лицензирането, това не е първата песен под Alisia Music. Просто явно тя е като Цура на Пайнер, може да си позволи каквото иска. + Ара си рекламират песента по профилите си. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 преди 6 часа , GSA каза: В темата на песента, още като излезе се коментираше приликата с песни на Анелия, Преслава, Татяна, Меди, Емилия, Сиана, Емануела… Просто песента си е шаблонно правена. Не е unique като “Еуфория” или ВНЛ, няма смисъл от излишно превъзнасяне. Песента стана хит, защото я пее Галена. Ако я пееше Татяна например абсурд да се забележи. Абе не баш.Версията на оная циганка Сашка също стана хит. Който и да я изпее тази мелодия ще стане хит. 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Алисия има едно от най-безсмислените "творчества" в цялата чалга. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Провал се очертава.. Да инвестира в дрешки... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Хит! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Доста свежо и като песен, и като клип! Браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 И на мен си ми хареса песента, нищо че музиката е 2/3 от "Ти не си за мен" 😅 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Много ми харесва песента и Алисия е много красива! Хубаво направи,че сега я пусна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Зариби ме песента. Свежа е и клипа също добре е направен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.