Emanuela.Carey Публикувано на Февруари 6 Report Share Публикувано на Февруари 6 Музика: Галин Аранжимент: Деян Асенов Текст: Галин и Лора Димитрова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 6 Author Report Share Публикувано Февруари 6 Добре пее, но маниерите и визията ѝ са ми някак неприятни. Може би защото в инстаграм я гледах колко се е превзела че е нова фолк икона. Песента не е лоша, но няма да си я пусна пак. Скучна ми е и като музика и като текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 От новите Алфи явно Галин залага най-малко на тази при положение че е изцяло самостоятелен дебют. Песента е с Дежа вю вайб. Нищо особено. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Не е лошо парчето! Защо Галин подбира момичета без никакви специфики в гласа? Разчита на някакви пискливи тембри, които омръзват бързо и като цяло не може да се работи с тях кой знае колко.. Копие на Симона е това, но тя беше първа.. Няма да я бъде.. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshamechos Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Като започна песента имах чувстовото, че ще бъде преправена "Грешници" и ще я дадат на това плашило, ама Асенов се е бръкнал повече за алфите да направи нещо прилично. Песента не е лоша, става да си я пуснеш ама Ивайла ми е неприятна. Освен, че прилича на 40 годишна в лице, излъчва безразличие. Положително мога да кажа, че пее добре макар и гласа и да ми прилича на Данна и Симона в едно, Мирела ми е по-симпатична от това чучело. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Та гласът й е направо 1:1 с този на Данна? Външността до някъде също напомня за Данна. Никаква индивидуалност? Не мога и да я запомня тая. Страшна еднотипност, страшно безличие. Тотална безличница! Като цяло песента и видеото към нея тръгнаха добре и като се появи тая Госпожа, бабушкера с подпухнало лице и всичко се провали! Симона е много по-симпатична и гласът й е по-различен, определено има много малко от нейното в обработката по-скоро. Галин пък с тези еднакви музики като почне и той.... банално става. Колко пъти ги слушаме вече тези инструменти и в негови песни и в "Момиче от лед" и къде ли не! Спри, че вече страшно се повтаряш! На тая Мирела песента е къде, къде по-добра. И Ивайла, драга ми Гальо имаше вече! Както и Симона, но Симона поне е симпатична, пее, изкарва добри проекти, старае се. Предпочитам Данна пред това!!! Поредния неуспешен клонинг! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Присъединявам се към мненията, че е доста безличен образ. Може тази безличност да идва и от факта, че са я напоили с 2 тона грим и екстеншъни.... не мога да разбера кому е нужно това?? Песента е добра, има препратка към Грешниците, факт. Момичето пее и според мен тази песен й е висока - този плътен глас си го представям в нещо по скоро като по-тежка сръбска песен отколкото такива пискливи истории. Според мен един от дуетите в Трилогията на Галин ще именно с нея. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 6 Author Report Share Публикувано Февруари 6 преди 17 минути, ANGEL каза: Според мен един от дуетите в Трилогията на Галин ще именно с нея. Най-вероятно. Той каза че втората ѝ песен е дует и излиза на 14ти. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Доста приятна песен с тази цигулка, изненадан съм. Момичето обаче... Симона #3 като тембър, балните рокли на Лидия... Абе бълване да има, и тотална липса на мисъл и концепция. В същото време Лидия половин година без клип. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 💩🤢🤮💩 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 И Алфа тръгва по пътя на Пайнер. Много изпълнители - единици успешни. Която е гепнала тоя псевдоним не е прокопсала. В някои кадри прилича на Лидия (със стария нос). Като глас е банална и неразличима. Изглежда на 35? Дали е милфка? По-слаба е от предната нова, чието име беше.... М...нещо си... Мирела? Михаела? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 6 Author Report Share Публикувано Февруари 6 преди 2 часа , meleto каза: Изглежда на 35? Дали е милфка? На 15 била уж 🤥 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Горкото заблудено дете, само на 15, а направено да изглежда като вече изхабена чалга леля. 4 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Явно вече дори не чакат да навършат пълнолетие преди да се юрнат да стават чалга коври. Почна се от Данна, а сега и тая, която няма дори и 16. Това си е незаконно отвсякъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Този Алфа дебют вече ми харесва. Но съм съгласен, че Галин и този проект го е поръчал малко по конвейр, заедно с визията на момичето. Но тя като цяло чалгата вече на 90% си е някаква такава надпревара кой ще е повече във вълната, почти никаква оригиналност. Иначе по глас и може би излъчване момичето ми напомня на Димана, която пък изначало е клонинг на Деси Слава, съответно Доня Десс си има първата чалга внучка! Честито!😊 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 преди 1 час , SG каза: Този Алфа дебют вече ми харесва. Но съм съгласен, че Галин и този проект го е поръчал малко по конвейр, заедно с визията на момичето. Но тя като цяло чалгата вече на 90% си е някаква такава надпревара кой ще е повече във вълната, почти никаква оригиналност. Иначе по глас и може би излъчване момичето ми напомня на Димана, която пък изначало е клонинг на Деси Слава, съответно Доня Десс си има първата чалга внучка! Честито!😊 Като гледам всеки има различно предположение на кого прилича. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Тая малко пее като Данна, но по-зле, и с тия тенекии бля... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Не е лоша песента и има талант, но визията ми е странна. Прилича ми на Данна на моменти. Мирела е доста по-добре и според мен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.