DevilWish Публикувано на Февруари 8 Report Share Публикувано на Февруари 8 музика: Деян Асенов текст: Джена и Анастасия Мавродиева аранжимент: Деян Асенов режисьор: Людмил Иларионов - Люси сценарист: Людмил Иларионов - Люси оператор: Йордан Петков Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 На първо слушане не мога да преценя дали ми харесва. Клипа се е получил добре, но розовата визия като чели не се вписва много в сюжета. Иначе дано прокопса в канала на Пайнер и да не се изгуби между клипове на Веско Маринов. 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 8 Author Report Share Публикувано Февруари 8 Клипът много ми харесва как се е получил, но и на мен розовата визия не ми се вписва в сюжета. Иначе и песента е хубава и носталгична, текста този път й се е получил доста добре на Джена. Музиката и аз на първо слушане не мога да я възприема, ще видим дали ще се получи, но ще ми трябват още няколко слушания на песента, не е като "Пияни нощи" веднага да те грабне за разлика от клипът, който много ми допадна като сюжет и история. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Вече дори Мария си качва нещата в собствен канал и не знам защо Джена си преебава проектите. Харесва ми песента,на Джена й се получава с Асенов,но от поредния гаден клип на Люси ми се повръща. Трябва да му забранят да прави клипове. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Ох, този път няма забележка! ❤️ 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Хубаво пиано и като почнаха тенекииките бляк... Все едно всеки момент ще запее на Симона "Обади ми се, моля те, вече не издържам".... 1:1 аранжимент. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Хубаво започва с вокала и натам А+Г = ВНЛ... Очаквах повече от Дженция. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Песента е супер скучна и евтина!!! Клипа и тоалетите са по скъпи от самата песен която Асенов е напарил с това кофти качество.... На мен ми харесва на Джена розовата визия. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Много вие. И такива песни тя има 100. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Ми клипа като идея е добър, но не за този текст. Не можеш да пееш за тротоари и цигари и да даваш невръстни дечица в същия кадър. Отделно се опитват да пресъздадат бедно семейство, панелки, боксониери и т.н. и в следващия момент се появява Audi RS6, и Джена супер натокана, направена, ключодържател с диаманти... Отново сериозни забележки имам към текста.... Джена не е имала нещо запеваемо от години насам, като изключим може би части от припева на "Пияни нощи". Като цяло добър проект с доста препъни камъни за да стане хит, но да видим. Защо не е в нейния канал? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Много ми е еднаква. Хабиби, Плюшено мече на Кама и на още доста други ми прилича. Успех! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Това си е типичната песен на Джена. Харесва ми в интерес на истината и клипа е хубав. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Джена собствения си канал за здраве ли го държи? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 преди 2 часа , BobiTo каза: Очаквах повече от Дженция. В това ти е грешката. 3 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshamechos Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Хубав замисъл, лошо изпълнение откъм Деян Асенов(аранжимент 1:1 "Навик", отсвири напомнящи "ВНЛ"). Джена както винаги уникална. Асенов трябва да се старае повече за нея, защото с "Пияни нощи" slay-на. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 Много добре се е получило и точно в стил Джена. Изпълнението и текста са супер и ми напомнят на старите нейни песни, които носеха въздействие. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
plambata Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Най-хубавата песен на Джен от години. Ще се сети тя истинските ѝ фенове какво (и как) искаме да ни пее. Не одобрявам предните ѝ напъни да има хит на всяка цена, защото това не е марката Джена. Дано стане хит! 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Не е никак лоша песента. На мен ми допадна на първо слушане. Красива Джена и клип със сюжет... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Браво на Джена. Добре поднесена песен със смисъл. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.