DevilWish Публикувано на Февруари 9 Report Share Публикувано на Февруари 9 Аранжимент Микс и Мастеринг : Йоан Николаев - L Padr3 Текст : Andreikata , Murgaviq , Стефан Статев Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 9 Author Report Share Публикувано Февруари 9 Оригинала си остава оригинал. Имам чувството, че тия ще направят песни и с други изпълнители и то големите им хитове, какъвто е тоя. Клипът е комичен, иначе ми се искаше да не бяха пипали такъв голям хит, но явно вече в поп-фолка се връщат към старите гръцки, сръбски и песни, които вече са правени.... С Пепа повече ме кефеше песента, нейната например беше нереализирана, може би и на Весела трябваше да направят някоя песен която не е чак толкова известна. 3 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Тези двамата нямат място в тази песен която е от златните хитове на Весела!!! Трябваше само да я презапишат песента им малко да оправят аранжимента и отново щеше да гръмне с огромна сила тази песен. Но уви и тук ще се получи като песента на Пепа - Еротична машина пълен провал защото отново бяха включени тези двамата в песента им тя удари дъното... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Много зле. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Лайнейката и Мършавия като ония Пърдино и Ташака... Веске що бе момиче.... е за пари що, трябва да храниш малката. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.