Just_Me Публикувано на Февруари 13 Report Share Публикувано на Февруари 13 Music: Antonis Vardis / Arrangement: Spas Lazarov / Lyrics: Nikolay Gurmanov 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 13 Report Share Публикувано Февруари 13 Това напъване да пее разваля всичко както винаги Първото момиче си помислих че е Десита докато не се обърна в профил 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Текстът е ужасно клише. Дори не е мелодичен - непрекъснато накъсва фрази. За да отличи балада й трябва супер текст и да пасва на мелодията. И защо Емрах качва в канала на брат си? Що не си направи негов? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 преди 51 минути, meleto каза: Текстът е ужасно клише. Моят "любимец" Николай Гурманов рядко може да напише нещо различно 😂 (има 1-2 изключения де) 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Като я няма Теди Александрова да прави хитачки това момче тотално затъна. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Приспа ми се. Нито има енергия, нито нещо запомнящо се. Провлечено до отегчение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Стига ви като теле бе цигле, само мъчиш хората да ти търпят виенето... 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Потрес тъпо. Тоя някой взима ли го на сериозно изобщо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Добре е, че заложи на балада и изобщо не се е получила зле. Няма особен заряд, да, но все пак е бавна и нежна песен. Тъпото в текста е "моето всичко". Тази фраза ми е едно от най-дразнещите клишета. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 От 14.02.2023 г. от 9:33, ChudoTy каза: Като я няма Теди Александрова да прави хитачки това момче тотално затъна. Така си е. Тази песен става за приспиване, колко жалко! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.