Emanuela.Carey Публикувано на Февруари 14 Report Share Публикувано на Февруари 14 Музика и Аранжимент: Даниел Ганев Текст: Росен Димитров и Сиана 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Слабо и незапеваемо, излишен проект с очаквани кадри. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Припева може да се наложи, но изпяването ми е странно. Не е най-доброто на Яница, но не е и лошо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Песента не ме кефи, видеото започва много яко и обещаващо, но после - греда, никакво развитие и градация. Кел файда за яките цветове и кадри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не знам Ганев ли не ѝ дава хубави проекти, или Яница няма вече усет за хитове Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Според мен песента е grower. Да видим дали ще стане хит. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Абсолютен grower е. Като я чух за първи път ми се стори много слаба,но на втория път ме зариби. От трите песни днес е най-добрата. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 От днешните премиери е най-добрата, но императрицата може и повече. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 И аз мисля, че е гроуър. Яница ако чете да вземе да ме привлече за дуетна половинка. Яничке мила и добра, хубава незалязваща жена Стрелям право във целта със любовната стрела. Леле как ще те въртя като пумпалка сега хоризонт стани и до мен легни. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Според мен си е мръсен хит песента. В припева звучи като "Устните ти мръсни" - топлят ли парите или пари, пари... Клипа си е излишно небрежен бих казал. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 18 Report Share Публикувано Февруари 18 Ганевия бийт и отсвир смазват простооо....! И баницата където удря октава като за народно пеене на "купи-дон-доОООн" много ме кефи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 18 Author Report Share Публикувано Февруари 18 След няколко слушания и мен ме зариби, днес си я пуснах поне 10 пъти 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 ТОП! Много зарибява Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 23 Report Share Публикувано Февруари 23 Брутална. Супер много ме кефи Яница, как си пуска самостоятелни песни, без да са задължително в матрицата, и пак и се получават. Да се учат от нея. 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Много познато звучи тази песен, но всъщност е добра, Най-поносимата от новите песни които се пуснаха. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.