Сцената обичам лудо Публикувано на Февруари 14 Report Share Публикувано на Февруари 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 14 Author Report Share Публикувано Февруари 14 Много хубава песен, браво на Александрова. Ако беше с хитово име щеше да избухне на макс, но дано и така да се забележи, момчето пее приятно. Иначе продуктовото позициониране в целия клип е напълно неадекватно. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Айде и Теда отиде при Тенекията бляк.... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Не знам дали е любов или война, но е флоп. След предната, ми звучи постно. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Според мен си е красива песента, макар й малко лигава. Не всяка песен трябва да бъде правена за дискотеките... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 Тоя Тони защо е толкова ококорен на моменти в клипа? 😁 Песента не я виждам като хит. Слабичка е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 За пръв път от мноооого време да ми хареса песен на Теда. Супер звучи и това момче пее и се държи сравнително нормално. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 25 Report Share Публикувано Февруари 25 Няма да е хит и това не е целта на тази песен, но е приятна, но трябваше да е с някое по-хитово име, тоя е малко анти и клоун. Прическа тип звяра от Красавицата и звяра. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.