mihael Публикувано на Февруари 14 Report Share Публикувано на Февруари 14 (редактирано) Тука дали влизат да четат хора от поп-фолк бизнеса? Че много текстове мога да споделя с тях. В студ не ме заключвай, това между нас недей приключвай. Пак ме сензацирай, готино ме провокирай. Аз съм красавец под пара, На Папи иска ме Дара*, ала много вече е стара. Ти си дама с пара, и с голяма кола иска те всеки сега. Ти ти ти Ще сбъднеш мойте мечти. Моя валентинка ти бъди! *писал съм го когато още бяха заедно Редактирано Февруари 14 от mihael поп-фолк 1 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 14 Report Share Публикувано Февруари 14 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Искам и аз да споделя нещо, дано влезе Токича или някой друг топ продуцент и го оцени... "Цял живот за тебе плача, нищо ли за теб не знача?? Гълъб в мен катастрофира и в операционната умира...!" Само припев е, защото е достатъчно силен и няма нужда от куплети. 5 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 И аз имам едно, предназначено е за Емануела! Помня как чаках пред твоя дом, напила се с цяла бутилка с Дом, какви романи ти пишех - бяха цял том, боже как страдах по някакъв гном! Без теб си щракам с пръсти, о как мразех бедрата ти тлъсти! С приятеля ти вече сме гъсти, след вечер със мен, сутрин се кръсти! Ще ме търсиш, знам го, ти пак, за мен ще ти напомня този мой трак. Но истината е една, чуй този факт, ти си просто плешив безпаричен глупак! Ако Емануела не го хареса, позволявам да се изпрати за одобрение за Нобелова награда за литература. 1 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Февруари 19 Author Report Share Публикувано Февруари 19 Ела със мене във Дубай, ще купонясваме безкрай. Атина, Стокхолм, Лондон и Париж там родена си ти да блестиш! Прага, Будапеща и Виена ще те отнеса като хиена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Заведи ме у вас, където ще ме пориш с пълна газ, нека забравим за времето еб@но, и да се веселим под звуците на Джорджано, за войната в Украйна не ми говори, а в своята гъста бяла сперм@ ме удави! Ще те запозная с моята тясна пичк@, чуруликаща като пойна птичка, Ще ти направя убийствено фелацио, от което ще загубиш живота си като генерал Хорацио, само се моли да не съм яла чесън, че дъхна ли на х*я ти ще заприлича на мъртвец - опят и сресан. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.