pechenko Публикувано на Февруари 24 Report Share Публикувано на Февруари 24 4 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ох... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Многоооооооооооооо слабооооооооооооо Очаквах нещо гръм! Пък тооо........ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Този път Ема смаза. Евала. На кой му пука дали ще е хит или не? Певиците с над 20 години кариера трябва да са новатори, да експериментират и да налагат нови тенденции. Браво бе жена. Можело! 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Футбол и езически ритуали...бе българи с една дума - поне според тоа клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 14 минути, GSA каза: Този път Ема смаза. Евала. На кой му пука дали ще е хит или не? Певиците с над 20 години кариера трябва да са новатори, да експериментират и да налагат нови тенденции. Браво бе жена. Можело! Да! Добър експеримент! Страхотно е станало всичко! ТАКА ТРЯБВА ДА ЗВУЧАТ ЕКСПЕРИМЕНТИ С НАРОДНАТА МУЗИКА! БРАВО на ЕМИЛИЯ! 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 След тия силни и яки дуети в последните години можеше да ни представи една яка и брутална самостоятелна чалгия вместо това нещо, което почти никой няма да си пусне втори път да го слуша. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не я чух и до края. Текста е слаб , изпяването също. Песента не е за нея. Не знам какво толкова и е харесала и с какво толкова я превъзнася тази си песен. Това няма да се слуша никъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Клипа е такъв кич - много неща наслагани наведнъж без никакъв смисъл. А Емилия много мъжествена изглежда в лицето. Песента е каквото очаквах, не обичам такива банални патриотични текстове. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 За мен някои фрази изобщо не си ходят с емоцията на песента, примерно "и седем милиона луди глави сме". Това на маса няма как да прозвучи, а тази фраза ми е за маса. Куплетите са супер. Кадрите на покрива с тези небостъргачи.... ни в клин, ни в ръкав. В края на клипа с дънковото яке е наклепана толкова, че не мога да преценя българка ли е или мулатка. Можеше още малко да поработят по парчето и да го доизкусурят. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Има една приказка... "Хубава работа, ама чалгаджийска". Каква точно е функцията на фразата Трябваш ми за малко само, само още ден. Колкото да хлътнеш здраво по живота и по мен. и какво общо има с останалия текст и звученето на песента? 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 7 минути, DenFevgo каза: Има една приказка... "Хубава работа, ама чалгаджийска". Каква точно е функцията на фразата Трябваш ми за малко само, само още ден. Колкото да хлътнеш здраво по живота и по мен. и какво общо има с останалия текст и звученето на песента? Питай Мариета Ангелова. За 5 години работа - толкоз. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Не разбрах най-важното: каква е целта на този проект? Нито е фолклор, нито е чалга. Нито е за кръчми, нито за дискотеки, нито за излъчване по радио. Опит за патриотизъм ли е? Нито показва историята, нито съдържа стойност - както за младите, така и за старите поколения. За едните е твърде модерно, за другите е несмилаемо. Римите хем носят сегашната книжовност, хем се ползват архаизми. Това ще е като оная английска песен. Очаквах доста повече от Емилия. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 3 часа , omline каза: Футбол и езически ритуали...бе българи с една дума - поне според тоа клип. Не съм го гледал, но за какъв футбол става дума? Такова нещо не съществува по тези земи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Интересно е като идея, но този път не съм доволен. Поздравления, че за пореден път се опитва да е различна от колежките. Напомня ми на Галена 2014 когато всички пускаха някакви скучни проекти а тя избухна с ''Хавана-тропикана'', но тук липсва много ефекта да е подобен. Не виждам това да се завърти в дискотеките. Никак не би ме изненадало Ема да е мислила да праща това на Евровизия, нали се спекулираше, че една година иска да участва. Успех все пак. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ема май е копнала идеята от Галя - Welcome to Bulgaria/Българи Юнаци Микс от онази песен с Edward Maya Където Костьо пак брещолеви някакви измислици. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Тая луда ли е, не се спря да се прави на "различна". Забрави за истинската си кариера и се въобрази на няква световна звезда. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 23 минути, BobiTo каза: Тая луда ли е, не се спря да се прави на "различна". Забрави за истинската си кариера и се въобрази на няква световна звезда. В нейна защита, именно тези различни проекти и помогнаха да се задържи. Последните и 3-4 песни от бг композитори (и то Ганев) не станаха кой знае какви хитове, но пък песните с Кости гръмнаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Ем това на Соня и към днешна дата звучи доста по-хитово: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Bunn Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 27 минути, lucellent каза: В нейна защита, именно тези различни проекти и помогнаха да се задържи. Последните и 3-4 песни от бг композитори (и то Ганев) не станаха кой знае какви хитове, но пък песните с Кости гръмнаха В последните 3 години има само 2 песни от Ганев, които са дуети със Стораро и са кавъри на стари песни, какви големи хитове да станат. Реално Пашев й помогна от българските композитори плюс Кости. Имам чувството, че Кости се старае най-много за Емилия, защото песента на Алфа и тази на Галена ми звучаха по-посредствено. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 37 минути, lucellent каза: В нейна защита, именно тези различни проекти и помогнаха да се задържи. Последните и 3-4 песни от бг композитори (и то Ганев) не станаха кой знае какви хитове, но пък песните с Кости гръмнаха Нещо като "Турболенция" ок, ама тази и онова "Дийлс".... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Опитала се е да направи подобие на румънските песни на Кости, включващи известни румънски изпълнители, пеещи за великите постижения на румънците и как като Румъния няма друга и тн.. Слабо обаче! И нещо се е активизирала гледам.. да не вземе да се набута в Гласът на БГ 🤔 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 Песента не звучи catchy. Това е проблемът! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 1 час , lucellent каза: В нейна защита, именно тези различни проекти и помогнаха да се задържи. Последните и 3-4 песни от бг композитори (и то Ганев) не станаха кой знае какви хитове, но пък песните с Кости гръмнаха Кои 3-4 песни от Кости? "Djeale" и "Турболенция" бяха хитове, но онова "Deals" си беше тотален флоп дори по чалга стандарта, камо ли пък някакъв международен/световен хит да е. Това отново не е Емилия, която харесвах. Пак лъскав клип със 100 неща наблъскани в него, Кости, трап-чалга... Манджа с грозде. Ако и останалите песни, които има, са като това и дуета с Фики, по-добре да си ги държи. Да пусне отново една силна поп-фолк балада и ще я призная. Фактът, че дори фенът й Drako е реагирал с плачещ емотикон на този проект, за мен е показателен. На който са му достатъчни лъскава опаковка и малко гайди (в което далеч не е първата), да се наслаждава. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Февруари 24 Report Share Публикувано Февруари 24 преди 2 часа , Gerganafen каза: Кои 3-4 песни от Кости? "Djeale" и "Турболенция" бяха хитове, но онова "Deals" си беше тотален флоп дори по чалга стандарта, камо ли пък някакъв международен/световен хит да е. Това отново не е Емилия, която харесвах. Пак лъскав клип със 100 неща наблъскани в него, Кости, трап-чалга... Манджа с грозде. Ако и останалите песни, които има, са като това и дуета с Фики, по-добре да си ги държи. Да пусне отново една силна поп-фолк балада и ще я призная. Фактът, че дори фенът й Drako е реагирал с плачещ емотикон на този проект, за мен е показателен. На който са му достатъчни лъскава опаковка и малко гайди (в което далеч не е първата), да се наслаждава. Важно е да отбележим, дали “Турбуленция” и “Джале” щяха да са такива уж хитове ако бяха самостоятелни. Всички знаем отговора. Тя просто не залага на самостоятелни сингли, защото знае, че няма да има интерес, освен ако не е нещо разтърсващо като “Завинаги”. Аман от дуети и квартети с цел да спасяваме кариерата. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.