pacho Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Идолите на днешната младеж.... отишли НА СЕпарева Баня.... и ходят НА магазина. Само сепарета са им в главите. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 2 часа , Gerganafen каза: Рядко пускам това напълно изчерпано предаване "Капките", ама гледам ФеКали пак е влязла в обяснителен режим. KALI - Такаааааа.....за радост на всички, които не... | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Такаааааа.....за радост на всички, които не харесаха образа ми на лейди Гага, да кажа, че и на мен не ми хареса! Като цяло не съм добър имитатор😏. Не ме бива в танците и съм изцяло извън зоната си на... Ами като си знае, че не е добър имитатор, какво прави там? Продали са си задниците с Яна Маринова да са дъното на класацията - оттам нататък всякакви обяснения и фермани са излишни. Как защо? Отишла е за да промотира статута си на бивша чалгарка и да се покаже като по-можеща от гилдията. Аз не знам през годините кой толкова я е нахъсал тази Кали че е някаква сценична фурия. На мен никога не ми е харесвала като певица. Дори на някои концерти на Пайнер е трудно да я гледам като започне да крачи, да залита и да вика като ходжа. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Гюра и Рашия 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 21 часа , Willy каза: Защо са изтрили клипа на Джордан? Крадена ли е? Най-накрая имаше яка песен в последно време. Е, чопнал си е малко отсвира ама чак пък кражба Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 26 минути, Emanuela.Carey каза: Как защо? Отишла е за да промотира статута си на бивша чалгарка и да се покаже като по-можеща от гилдията. Аз не знам през годините кой толкова я е нахъсал тази Кали че е някаква сценична фурия. На мен никога не ми е харесвала като певица. Дори на някои концерти на Пайнер е трудно да я гледам като започне да крачи, да залита и да вика като ходжа. Леко простачка и фурнаджийска лопата си пада, да. Плюеше Пайнер, после отиде там. Започна да не й върви вече с комерсите, почна да плюе чалгата и да я отрича. Последната чалга песен на супер извисената Кали беше тая цигания: Иначе е ясно, че и тя, и Яна са в "Капките" заради хонорара, въпреки че не стават за тая работа. Поне да си трае, а не да пише по 20 реда оправдания след всеки провал в шоуто. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 44 минути, THE IIconic каза: Гюра и Рашия Личи си, че не знае коя е, то в тази тъмница не може да разбереш какво е това нещо. Просто е възпитана и седя до нея докато се снима. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Какво сте захранили пак Кали, бе? Мине се не мине я дъвчете. Аз я харесвам като изпълнител - верно я хапе кучето и нея, но според мен има много по-свежа и праволинейна мисъл по отношение на кариерата си, а и генерално. Тъпо парче не е със сигурност и се ориентира в средата. На мен много ми хареса тоя концерт дето направи с латино обработките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 1 час , ANGEL каза: Е, чопнал си е малко отсвира ама чак пък кражба Почти същото е 🥲 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 4 часа , pacho каза: Идолите на днешната младеж.... отишли НА СЕпарева Баня.... и ходят НА магазина. Само сепарета са им в главите. В Сапарева баня едва не се обърнахме с колата в една урва на заден ход. Като чуя името и се изприщвам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 5 часа , pacho каза: Идолите на днешната младеж.... отишли НА СЕпарева Баня.... и ходят НА магазина. Само сепарета са им в главите. И идолите на нашата младеж не бяха върха на културата като личности. Просто имаха късмета да са актуални във времена, в които жанрът беше в своя пик и с лекота пълнеха зали, стадиони, а имената им сами по себе си продаваха де що има... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 1 час , pacho каза: Нали и Преси щеше да обявява концерт “Ку-Ку Бенд и Преслава” с гости Софи и Коцьо… Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 2 минути, GSA каза: Нали и Преси щеше да обявява концерт “Ку-Ку Бенд и Преслава” с гости Софи и Коцьо… Тя много обещания даде в края на миналата година, албум обеща също, ама да видим. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 1 час, GSA каза: Нали и Преси щеше да обявява концерт “Ку-Ку Бенд и Преслава” с гости Софи и Коцьо… Не знам, ама попаджии, гърци и сърби се изредиха за 1 година по 2-3 пъти, чалгарките се ослушват. Явно капацитетът им стига само до Приказките. Балонът е голям. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 6 часа , ANGEL каза: Е, чопнал си е малко отсвира ама чак пък кражба И Джорджи Бенд са я били кавърдисали, но и тяхната е свалена: Джордан и Ганев са преработили отсвира сигурно. По интересното е, че претенцията и страйка май идва от DJ ДАМЯН. Мега подло и долно от негова страна, освен ако той не е купил песента. Цирка е пълен, предстои да разберем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 7 часа , THE IIconic каза: Гюра и Рашия Нахалница. Да си беше донесла микрофон, като иска да пее на участие на Рашия Стар! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 27 Report Share Публикувано Март 27 преди 6 часа , pacho каза: Това винаги ми е било гръцката по-дърта и педалска версия на Галин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Когато Оцко показа, че умее да прави симбиоза между своя стил и този на изпълнителя... а в следващата си песен за Гери й сложи крадени вокали на военна тематика и съвсем й съсипа самочувствието. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 1 час, SG каза: а в следващата си песен за Гери й сложи крадени вокали на военна тематика и съвсем й съсипа самочувствието. Тук аз не съм толкова склонен да виня само Оцко. Колко песни в чалгата имат вокали с неясен език и значение? Ганев, Пашев, Асенов също често ползват такива. Ако тръгнем да ги превеждаме със сигурност и други ще се намерят които да са проблематични. Просто за лош късмет на Гергана точно нейната песен е била разпозната. Въпроса при песента също не беше това че вокалите са крадени, помня че ги бях намерил от един популярен сайт за семпли около скандала - съвсем легални за купуване срещу някакви дребни пари. Не че одобрявам практиката за тези мазни обработени вокали, за мен те винаги са били безмислени и не допринасят към аранжимента. Но истината е че си беше хитово звучене. Самата песен на Герагана си стана хит. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 52 минути, Emanuela.Carey каза: Тук аз не съм толкова склонен да виня само Оцко. Колко песни в чалгата имат вокали с неясен език и значение? Ганев, Пашев, Асенов също често ползват такива. Ако тръгнем да ги превеждаме със сигурност и други ще се намерят които да са проблематични. Просто за лош късмет на Гергана точно нейната песен е била разпозната. Въпроса при песента също не беше това че вокалите са крадени, помня че ги бях намерил от един популярен сайт за семпли около скандала - съвсем легални за купуване срещу някакви дребни пари. Не че одобрявам практиката за тези мазни обработени вокали, за мен те винаги са били безмислени и не допринасят към аранжимента. Но истината е че си беше хитово звучене. Самата песен на Герагана си стана хит. Мисля, че около Оцко си станаха мода този тип вокали. Иначе и други ги слагат без да проучват дали са подходящи - факт. Обаче в онзи период Гери се беше амбицирала. Това й концертно изпълнение разцепи. Подобаващо си отбеляза 10те години на сцена и е много жалко, че за 20тата годишнина я виждаме сломена и оттеглила се (всъщност дори не можем и да я видим освен ако не се разходим за по кило картофи до магазина ). 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 Малката беля е отново достъпен. Нито са вписали истинските съ-автори на музиката, нито са преправили отсвира, нито клипа излиза в глобалната търсачка. Изглежда е силно ограничен и достъпен само през канала на Джордан. Странна работа, отвсякъде я преебаха тая песен, важното е че в тикток върви яко и дискотеките също я пръскат доколкото виждам по сторита. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 28 Report Share Публикувано Март 28 преди 12 минути, ANGEL каза: Малката беля е отново достъпен. Нито са вписали истинските съ-автори на музиката, нито са преправили отсвира, нито клипа излиза в глобалната търсачка. Изглежда е силно ограничен и достъпен само през канала на Джордан. Странна работа, отвсякъде я преебаха тая песен, важното е че в тикток върви яко и дискотеките също я пръскат доколкото виждам по сторита. Не е голяма загуба.. Джордан отдавна изтърва влака.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари