Lelqtian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 4 минути, FolkEmpire каза: Двойна доза месоо ммм DP Бйез бял суооос мда прозрачен прясно изцеден Я още един анимационен герой. Да не съм объркал темата, тука "поп-фолк скандали" ли беше или "анимационни филми"? Или скоро ще гледаме отколешната ми любимка Урсула по Планета? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 1 час, SG каза: Предизборен под надслов 'Преслава и приятели'. А 'приятелите' бяха Галин, Симона, Трио Сопрано и Ави Бенеди.😆 Видът на мега звездата беше умопомрачителен. Като възстановка на "Нежен рекет". Но приемът и бисовете бяха брутални, все едно на някогашните концерти на Планета. Преслава - Беден в сърцето | Звездите | FB.WATCH 90 преглеждания, 2 харесвания, 1 коментара, 1 споделяния, Facebook Reels от Звездите: Преслава - Беден в сърцето. Само като видиш участниците и знаеш да НЕ гласуваш за тази партия. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 38 минути, Lelqtian каза: Я, каква интересна компилация за Мара. Маро, колко още бой трябва да изядеш, за да спреш с к*рвенските номера? KLIUKI.BG Проституция, срамни болести, разбити семейства и предателства бележат живота на Отварачката Дай ми, дай ми париииии... ти недей ме жалиии 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 преди 49 минути, Lelqtian каза: Я още един анимационен герой. Да не съм объркал темата, тука "поп-фолк скандали" ли беше или "анимационни филми"? Или скоро ще гледаме отколешната ми любимка Урсула по Планета? Скандали и Сеири да има 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари