FolkEmpire Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 7март, вторник, 19ч. Фен ТВ - интервю с Неда Украден. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Ужас... за миг си представих Анелия в Гласът. Това ще бъде болезнено за слушане. Галена не може да каже 2 приказки, а какво да кажем за Анелия??? Продуцентите не може да са толкова прост.и. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Първи път ще кажа - "Не",! втори път дали ще питаш,? трети път направо с теб мога всичко да опитам. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Време е Мария отново да бъде журЕ, сама избута Мюзик Айдъл 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 14 часа , Lelqtian каза: Не е ли расистко да обиждаш негърските задници и да ги сравняваш с препечения фейс на бедна, изхаричила се излишно за солариум, никому неизвестна жена от народа? То лицето й е точно такова, но айде да бъдем по-добри тогава в твоя чест да кажем препечена филия с нутела. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 В лайфа снощи в ТикТок, Андреа пак е загатнала нещо за това защо не си комуникират с Моника Валериева. Казва "тя има бившо гадже и той изпрати....да кажа ли?" и някой от екипа й казва "не". Тя довършва с "добре няма да кажа, ама е замесено Медито..тя си знае Моника". Какво е ставало с бившият на Моника, Меди и Андреа?! Дора нещо бая си хейти Меди 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 15 часа , Fast каза: Андреа е гостувала при Сърчаджиева. Пак спомена за онази песен от Оцко, и имала идея за клип, който щял бъде режисиран от Стенли, но още търсила бюджет. Новата фаза на Дора е,че няма пари ли? Сигурно е заради Сашка Ангелчето🤡 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Това винаги съм го предпочитал пред Завинаги... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 2 часа , xroflx9 каза: Новата фаза на Дора е,че няма пари ли? Сигурно е заради Сашка Ангелчето🤡 По-скоро не й се влага за чалга. Има дует с албански изпълнител и кадрите за клипа били заснети, но още не бил монтиран. В момента следвала актьорско майсторство. Било й мечта да снима филми. Каза че не искала да хората да я видят в друго амплоа, различно от "чалга циркаджийката със силикон" . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Преслава пак нагази лука. Този път е критикувана че чупи стойки пред джамия под звуците на Мангава Тут. Preslava (@preslava_official) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 6,607 Likes, 73 Comments - Preslava (@preslava_official) on Instagram: "Mangava tut 🕌 #preslava #abudhabi #sheikzayedmosque #mangavatut" 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Десислава ще пуска дует с чуждестранен изпълнител 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Десислава ще пуска дует с чуждестранен изпълнител С Емир Джулович, аз от тук знам 😄 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. DarkChild Публикувано Март 5 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Март 5 преди 2 минути, Just_Me каза: С Емир Джулович, аз от тук знам 😄 Емир и Фатме в дует. Османска идилия. 11 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Вчера го гледах, добър е. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Новото попълнение в Алфа 𝗔𝗟𝗣𝗔𝗬 ♪ (@alpay.972) • Instagram photos and videos INSTAGRAM.COM 16K Followers, 82 Following, 21 Posts - See Instagram photos and videos from 𝗔𝗟𝗣𝗔𝗬 ♪ (@alpay.972) 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 12 минути, Гальо каза: Новото попълнение в Алфа 𝗔𝗟𝗣𝗔𝗬 ♪ (@alpay.972) • Instagram photos and videos INSTAGRAM.COM 16K Followers, 82 Following, 21 Posts - See Instagram photos and videos from 𝗔𝗟𝗣𝗔𝗬 ♪ (@alpay.972) На Галин му се получи с мАдам и реши да намери клонинг на Фики, Саби и Меди 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 41 минути, Гальо каза: Новото попълнение в Алфа 𝗔𝗟𝗣𝗔𝗬 ♪ (@alpay.972) • Instagram photos and videos INSTAGRAM.COM 16K Followers, 82 Following, 21 Posts - See Instagram photos and videos from 𝗔𝗟𝗣𝗔𝗬 ♪ (@alpay.972) впредвид бизнес сферата на този кокошарник, нещо са объркали заглавието. Или Доня Галина е просто толкова скарана с англицкия? Ениуей, нека не сме лоши, и пожелаем на Youpay успех в начинанията с тоя курник. Дупе да му е здраво. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 58 минути, Гальо каза: Новото попълнение в Алфа 𝗔𝗟𝗣𝗔𝗬 ♪ (@alpay.972) • Instagram photos and videos INSTAGRAM.COM 16K Followers, 82 Following, 21 Posts - See Instagram photos and videos from 𝗔𝗟𝗣𝗔𝗬 ♪ (@alpay.972) Allgay for pay 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Алпей??? Следва Онлипей 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Къде ги намират тия гнусни мангали?! Направо отврат.. Галин съвсем се изложи. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Другата седмица в капките Тома ще е Меди, дано се справи добре: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 7 часа , meleto каза: Алпей??? Следва Онлипей Алпай 😅 бря, Галин и турчин 😃 като го гледам и на външен вид..търсели са конкуренция и подобие на Фики 😂 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Песента на Малката и Данна май е дует. Имам познат който работи на летището и са снимали клип двете заедно. Или Даймънд спестяват като правят 2 клипа от 1 място. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 3 часа , Just_Me каза: Алпай 😅 бря, Галин и турчин 😃 като го гледам и на външен вид..търсели са конкуренция и подобие на Фики 😂 Пак си е брутално - произход (Алиекспрес) и занимание (прибиране на банкноти от нощни скафчета) в едно и също заглавие, и то за пред публиката ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Песента на Малката и Данна май е дует. Имам познат който работи на летището и са снимали клип двете заедно. Или Даймънд спестяват като правят 2 клипа от 1 място. Данна: Препечена филия с Нутела, идва леля Даниела, хайде, Ванеса, гащите ти къде са? Ванеса: Гурлата е тука, малката селячка носи ти бозата, объркахме си Данче имената, аз оказах се козата. Припев: Ах, мила, мила близни ме,назови ме с твоето име. Стара и млада, голяма и малка, няма значение, с Даймънт бийт в нашето имение, тъпа или проста, дай ми тази боцка, че мръцници сме и двете, мъже не искаме, ще им резнеме мъдете, сега мила дай, да изтискаме мляко от козете. 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари