z_o_ Публикувано на Март 1 Report Share Публикувано на Март 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Изненадващо добра песен, гласът му тук е доста поносим. Клипът без коментар.... 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 47 минути, DevilWish каза: Изненадващо добра песен, гласът му тук е доста поносим. Клипът без коментар.... Бие на "Да бях от гадните" но като за Асенова песен става. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Копи пейст от 5 други песни 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Има еволюция в това момиче. Това не може да се отрече. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 преди 47 минути, Emanuela.Carey каза: Копи пейст от 5 други песни Абсолютно! И тва "Не, благодаря" и визията със слънчевите очила пред лъскавата кола......малко ми иде на евтина версия на неговия идол Меди и "Не, мерси" 😂 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Тенекийка бийтс... некст... В началото ми заприлича на Фики и онзи турчин дето пеят Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 1 Report Share Публикувано Март 1 Слабичка е. Тук поне не вие като заклещен, но на песента и липсва заряд. Клипа е ужасен. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Дори и с подкрепата на Азис момчето просто НЕ СТАВА! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Не, благодаря много точно описва желанието ми да чуя това или други произведение от новото гадженце на Василиса ... 1 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Хора... Слушам припева и не мога да се сетя, коя песен искам да си запея!!! Моля дайте примери защото откачам 😄😄😄 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Много му се иска да е Меди, ама няма как да го стигне нито като талант, нито като успех. Пък и Галя го споделила... Заслужава Мехмед да не й проговори повече. Все едно някоя пача да изкара песен "Губя те плавно" и Анелия да я сподели. Би заслужавала посещение на биячи от Говедарци. 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Не, благодаря не не не става... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshamechos Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 20 часа , gioksy каза: Хора... Слушам припева и не мога да се сетя, коя песен искам да си запея!!! Моля дайте примери защото откачам 😄😄😄 Не знам за припева ама куплета все ендно слушам Фики как пее куплета от "Кой". Тая боза е съвкупност от "Кой", "Карма", "Женен" и типичния аранжимент на Асенов. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 От 3.03.2023 г. от 0:11, gioksy каза: Хора... Слушам припева и не мога да се сетя, коя песен искам да си запея!!! Моля дайте примери защото откачам 😄😄😄 Ето още идеи: Лорена - Нищо, Емилия - Да бях от гадните, Меди - Женен 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 преди 21 часа , Qshamechos каза: Не знам за припева ама куплета все ендно слушам Фики как пее куплета от "Кой". Тая боза е съвкупност от "Кой", "Карма", "Женен" и типичния аранжимент на Асенов. преди 1 час, lucellent каза: Ето още идеи: Лорена - Нищо, Емилия - Да бях от гадните, Меди - Женен А началото леко ми бие на Stan - Me stenahori Абе манджа с грозде.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 "Не, благодаря" !!! Втори път не бих я слушал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.