Wild_Style Публикувано на Март 5 Report Share Публикувано на Март 5 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 От около година Лорена страшно много свали нивото. Да престане да работи с тия двамата педали. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Аз не мога да преценя дали ми харесва. Преди песните й сякаш бяха по-добри.... в албума, може би от въпросната 7 нощи, 7 дни свали нивото. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Цветя ще купим, жито ще сварим, само да обяви мястото в гробищата, закъдето сме тръгнали да погребваме пародията и на кариера, терминално довършена от тая боза. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Музиката е ок, леко гръцко звучене. Ама тоя текст нещо.. 😕 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshamechos Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Асенов изобщо не си е мърдал пръста да смени аранжимемта и направо е взел този от "Горе ръцете", много напомня на нея. Самата песен е слаба при положение, че до 2020-2021 година мачкаше. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 1 час, Just_Me каза: Музиката е ок, леко гръцко звучене. Ама тоя текст нещо.. 😕 Музиката е ок щото сме я слушали вече. Ако се прекарам да си я пусна пак, аха и ще да се сетя "оргиналния" текст. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Тук Тенекийката копира ретро попа от 70-те ли? И после чуваме познатата китарка на Мъди. Не става... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Лорена няма слаба песен. Супер добро парче. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Страхотно попадение от Лорена. Уникална е тая жена. Песента грабва от първо слушане. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Брутална. Супер различна всеки път. Много ме кефи тая Лорена. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 На мен лично вокалите не ми харесват. Не знам дали няма емоция в гласа ѝ, миксирането е зле или просто не е достатъчно автентично като проект. По същия начин актьорските ѝ умения в клипа изглеждат дървени и изкуствени. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Аз не мога да я харесам чисто визуално и оттам не я и слушам. Но песента не е никак лоша. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Жестоко различна, жестока песен, жестока Лорена ❤️ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Поредната песен която е на Асенов - не става за слушане но поне тук Лорена не вие като чакал Но мисля че трябва вече да се спрат да правят масови хитове за тренда на тик-ток идиотчета!!! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Най-доброто от последните песни - уж бездарната Лорена отново им показа какво е качествен проект. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Не е зле, ама не е за нейния глас, на места е супер много обработена. А ние някога чували ли сме я на живо тази жена? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Различен и интересен проект, няма да се оцени от масата. Лорена си има собствен леко хард стил, напомня ми на Вероника. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Браво , браво. Лори си е топа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Много различна песен и не е за всеки човек.Малко хора ще я оценят,а песента е доста трудно смилаема за някой хора Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.