Emanuela.Carey Публикувано на Март 7 Report Share Публикувано на Март 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Това е най-голямата простотия която е пускал Пашев. Пълен потрес от към текст, клип, музика, визии и изпяване. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Музиката ми харесва ама като цяло Малката селянка издъхна, а другата не струва със сигурност! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Офффф Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Чудя се кога става вече нелепо човек да е толкова инфантилен? Има ли няква скала, по която да оценим по-обективно, щот ако ползваме мойта.....лошо... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Бооооже, каква колосална простотия... ще ограбвали банки, щели да псуват - изконно важни и реалистични цели. И все драми, ебаси, не могат да изпеят нищо позитивно. Докъде я докарахме... а едно време слушахме това! Истински манифест на Жените. Да гледат, да слушат и да се скрият тия двете... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 И тази простащина я пускат за 8ми март? Аман от агресивни и безмислени текстове. Иначе музиката е яка, но не се връзва с текста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Ее, поне на Джеси дуетът не е най-тъпото нещо, пуснато днес 😅 Не вярвах, че могат да пуснат по-голяма тъпотия от на робов народното, нооо Пашев и ко надскачат себе си 😅 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Омръзнаха ми нахаканите текстове на диамантите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshamechos Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Куплета ми напомня на "Право на влюбване" на Преслава. Песента е много постна откъм музика, имам чувстовото, че не ги бърка изобщо дали текста утива не песента. След "като за световно" идва като чист флоп. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Тия двете няма ли да надраснат пубертета вече? Може и да си починат с песните докато това се случи, няма проблем. Особено "Малката", която ми е някъде връстничка - то детето й още малко и ще стане тийн, а тя още се прави на такава. Безкрайна инфантилност. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Това да не е краднато от някой албански хит, че така ми е позната мелодията? Бие на "Милион долара в кеш". Пашката пак е изровил стар бийт Тоя мангасарски вокал нещо не ме кефи. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 А какви мелодични песни правеше Пашката преди 2 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Я, кавър на песен на Глория... Текста е потресаващ, а явно Теодора инспирира доста освен ако не е снимано преди нейния, няма да се учудя. На тия не можеш им хване спатиите кога какво снимат. Пълна глупост. Слаб - двойка. Бягай на елиминации. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 12 часа , DevilWish каза: Музиката ми харесва ама като цяло Малката селянка издъхна, а другата не струва със сигурност! Земи им прати твоя текст от съседната тема, малко да оправи нещата. Поне докато не сменят тия двете парцалеси. Пълен резил, дори не ги бива да се чекньосват пред самолет, когато не само не си хай, и дори на магистралата не може да заработиш за първа класа ... 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Определено е различна песента им и горе долу става за слушане но има още какво да се желае от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 19 Author Report Share Публикувано Март 19 и Даймънд вече купуват гледания Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.