Emanuela.Carey Публикувано на Март 7 Report Share Публикувано на Март 7 Музика: Ариа, Деян Асенов Аранжимент: Деян Асенов Текст: Ариа, Лора Димитрова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Най-накрая хит. Омръзна ми от дискотечните и кючеци. Това вече е 10/10, жестока❤️ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Аман от кючеците които пускаше. Глътка свеж въздух Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 7 Author Report Share Публикувано Март 7 Не знам как звучи на живо, но гласът ѝ на запис е един от любимите ми. Наистина хубав проект този път, макар леко шумен. Изгърмяха ми ушите. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 🤯😳 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 тъпа ми е. Звучи евтино, се1 е песен на Ивана, или Галин. 1 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Qshamechos Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Браво на тенекията, направил нещо прилично за Ария. Хубава песен, нещо различно от кючеците и. Ама малко гласа и в песента звучи странно, все едно го вика не го пее. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Това е най-добрата й песен от много време насам. Е, време беше за яка песен! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Ай стига бе.. пак тенекийка. Баса пръщи, вокалите на тая през центруфугата са записвани бля... Цигулката от на онази Ивайла песента. 2:51 само тия кей звуци в десния аудио канал стават. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Ще си остане с "Живее ми се" и и беше рано да напусна канала на кокошарника. Нито гледания има в нейния нито нищо. Кара го на инерция с това , че си размахва опашката и прави идиотщини по участия. Слабо. Двойка. Айде на изпити. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Досадно. Ама като не ходи вече при макето дето и правеше хитовете - не. ста. ва. както би се изразила ако цитираме г-жа президента на републиката. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Боза... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 10 Author Report Share Публикувано Март 10 Платила е за реклама Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Най-накрая нещо качествено от Ария,браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Гърмеж! Ариа е следващата лидерка - клас и блясък за гонене. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.