Emanuela.Carey Публикувано на Март 8 Report Share Публикувано на Март 8 Музика: Gery-Nikol Аранжимент: Радомир Кишев и Атанас Георгиев N.A.S.O Текст: Gery-Nikol, Анастасия Мавродиева 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 8 Author Report Share Публикувано Март 8 Чак ми е странно да я чуя в песен където не издава животински звуци и не имитира американските простакеси. Много красиво изпяване. 2 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Мале, избухва! Много е яка! 2 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Брей не очаквах такава яка песен от Гюру-Кюмюру, и аранжиметчето е готино усеща се стила на Кишата, знаем, че отдавна ра боти заедно с педеРАСО - правеха песните на Ася, но е по-добре от тенекийката. Браво 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Доста добро, браво. Дано бъде по-активна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 "Върни се ти при мене пак отново"..... гениално. Единствено предприпевът зарибява, с толкова слаб припев няма шанс. Като пее "дявола" много й напомня гласът на Андреа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 1:1 с последната на Тита, на Сима Загорова “След края” и още поне 10 други чалги. Никаква идентичност братче. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 А едно време какви бруталии правеше, беше яхнала вихъра 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Същата работа като песента на Тита-приятна песен,става за фон докато правиш нещо,но шанс за хит никакъв. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 преди 6 часа , xroflx9 каза: Същата работа като песента на Тита-приятна песен,става за фон докато правиш нещо,но шанс за хит никакъв. While 💩-ing 🙂 Alisia!? 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Някак е твърде превъзбудена. В някои кадри е статична, както се очаква в чалгата. Все още не може да се внедри като поведение. Песента ми е средна работа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Жестока е! Гери избухна този път и нацели песента. Дори да не стане хит, ако продължава в тази посока ще й се получи. Харесва ми повече от предложението на Тита. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Много познато ми звучи 😅 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.