DevilWish Публикувано на Март 11 Report Share Публикувано на Март 11 Музика: Стефани Спасова Текст: Стефани Спасова Аранжимент: Румен Борилов Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 11 Author Report Share Публикувано Март 11 Пуснах я и я забравих, типично в неин стил, всички последни песни са й такива. И интересното е, че уж вече е в Пайнер? Ако да, слабо начало. Стефо, Стефо, Стефифешън има повече харизма и хитове изпяти от теб! Срамота! Викай я за дует, за да се отсрамиш! 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Колкото набожна, толкова и пошла.. Ще си остане с еидн хит и таз мадама.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Какъв е тоя семпъл от първата световна война за неотговарящ номер? И защо са тия отвратителни аутотюн обработки по гласа й? Бляк... Ааа.. по-напред е премахнат за малко става Онази "Проблем" беше долу-горе добре където изкуствения интелект отправя рецитал 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Субтитри трябва да сложат, нищо не й се разбира, пее за пореден път със затворена уста. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Тя не подписа ли с Пайнер? Какво стана пак? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ужас. Това не се слуша! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.