Marin Публикувано на Март 13 Report Share Публикувано на Март 13 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Много добра певица е Люси, харесва ми как е изпълнила песента, иначе не ми допада самото парче - гръцки привкус с духова музика....мммне. Иначе Люската е одрала кожата на майката на Малкълм. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 преди 9 минути, pacho каза: Много добра певица е Люси, харесва ми как е изпълнила песента, иначе не ми допада самото парче - гръцки привкус с духова музика....мммне. Иначе Люската е одрала кожата на майката на Малкълм. Това е Като за световно , тя отдавна я е изпяла, после Гурлата и леля ни Даниела, ама много добре че я пуснаха сега! Да се насерат тия двете лайнарки! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Кавър на кавъра оффф защо бе :d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Март 16 Report Share Публикувано Март 16 Потрес. В тази няма никаква харизма и усет да направи една грамотна песен. Жалко за таланта и, но това ще е поредната и незабелязана песен. От кръчмата няма да излезе, но хубавото е, че поне не се пъне и не ни бълва безумия толко често. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.