DevilWish Публикувано на Март 17 Report Share Публикувано на Март 17 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Не е крайно зле,хубаво е че спря да преебава потенциални хитачки с английски си ама в тази песен не звучи като себе си. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Готино, че е на български но такива песни не са за нашия пазар, не мисля че ще се прочуе кой знае колко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 18 Author Report Share Публикувано Март 18 Различна е, допада ми. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 Пълен копи пейст на латинската поп сцена - от музика до клип. А Дара винаги ми е била крайно неприятна по ред причини, така че самото ѝ присъствие прави песента 0/10. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 19 минути, Emanuela.Carey каза: Пълен копи пейст на латинската поп сцена - от музика до клип. А Дара винаги ми е била крайно неприятна по ред причини, така че самото ѝ присъствие прави песента 0/10. преди 23 минути, Emanuela.Carey каза: Пълен копи пейст на латинската поп сцена - от музика до клип. А Дара винаги ми е била крайно неприятна по ред причини, така че самото ѝ присъствие прави песента 0/10. За разлика от супероригиналностите в чалгата. Това ако беше Галош, щяхте да се насерете от кеф. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 18 Report Share Публикувано Март 18 преди 43 минути, DarkChild каза: Това ако беше Галош, щяхте да се насерете от кеф. Точно пък от Галош най-много да ме хване запек 1 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Много обработка на гласа много нещо, и тия румънци не ги оставиха на мира само от тях смучат аранжименти 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Не е лоша, но хит надали ще стане. Евала, че е опитала с нещо различно. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.