DevilWish Публикувано на Март 21 Report Share Публикувано на Март 21 • Milo Moe • Звезди ли искаш да ти свалям • Губя те бавно • Най, Най, Най • Тvoj pogled • Смешна цена • Още • Лъвица аранжимент | Сандрито Даниелов @sandritomusicofficial запис, микс и мастер | Теодор Ташев видео | Николай Скерлев 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Явно го е качвала с Интернет Експлорър и БТК дайлъп. Ма бива иначе очи очи твойе очи ... ❤️❤️❤️ 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 21 Author Report Share Публикувано Март 21 Много як счетоводен машъп! Приятно съм изненадан, че е включила Смешна цена. любимата ми песен на Теодора! Също Губя те бавно и Още, като гледам песни на Гергана се пеят още, няма да е лошо да се замисли да се връща към музиката най-накрая. Иначе тази песен Лъвица съм я слушал, но не знам на кого обаче в изпълнение на Емилия звучи много добре, да вземе да я пусне с един нов аранжимент както на времето направи с Птица бяла и Грешница, ще се хареса и може и на хит да случи - самостоятелен най-накрая, че не помня откога не е имала такъв! 2 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Вокалите ми идват много обработени. Машъпите на Преслава и Десислава се получиха добре защото гласовете им звучаха автентично. Иначе добър подбор на песни. Особено “Още” е приятна изненада. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Бях много приятно изненадан от този машъп който пусна Емилия на мен лично много ми харесва Сега и ако някой сподели линк за сваляне и да е Wav Master. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Така е, счетоводителките пеят песни на истински звезди като Теодора и Нина. Milo moje sto te nema е тотал щета, дори текстът й куца. Не ме кефят тия машъпи, пълна подигравка с оригиналните песни, сбутани фрагменти в 5 минути с плосък бийт и ударни. Излишно. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: Вокалите ми идват много обработени. Машъпите на Преслава и Десислава се получиха добре защото гласовете им звучаха автентично. Иначе добър подбор на песни. Особено “Още” е приятна изненада. На Преслава и Емилия и Юнона машъпи те са най точно направени от към музика но вокално на всички те им нагласят гласовете с компресори и още една камара ефекти. А на Десислава двата машъпа който пусна са само с ней нейните вечни хитове и двата звучат все едно са стъргани с шкурката а ако трябва да ги пее на живо едва ли ще може. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Абсолютно неадекватно. Мина им времето на тия машъпи. И защо е това 2023 ? Само "Смешна цена" и е паснало добре, другите сякаш са й твърде високи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 преди 54 минути, ANGEL каза: Абсолютно неадекватно. Мина им времето на тия машъпи. И защо е това 2023 ? Само "Смешна цена" и е паснало добре, другите сякаш са й твърде високи. +1 Излишно.. Явно и трябва плейбек за участията с истински самостоятелни хитове.. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 2020 си иска вересиите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Все пак не улучи на самостоятелен хит и опитва да хване окото. Ако и машъпа флопне я пращаме в Хит Микс категорията. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 После Преслава не им била вдъхновение. Това си крещи опит за повтаряне на нейния успех, но закъсня с около 2 години и липса на същата харизма. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Има си достатъчно свои песни за нещо подобно, но тя открай време си обича да чопва чужди неща от ретрото и да ги преработва. Лошо няма, но прекалено много станаха вече. Тука е страшна манджа в тоя машъп. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Песните са хубави, но така събрани в едно просто не си подхождат. Пълна каша се е получила. Не ми хареса. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Хайде подкрепяйте Счети, че орева света защото й качват клиповете в разни групи и не й снасят кинти Ма с чужда пита помен не се прави ма всички песни в Шупнали Маш са чужди! И как стърже гласа й.... Сръбският й диалект е трагедия. Сяйниии Иска да звучи като Петя след спирането на цигарите ама с обработката не става, звучи отвратително. Много постен аранжимент. Цигандрито ни ставаш Общия резултат от това гоМно е нулев - претупана манджа с грозде, хуабаво щеше да си стои на Българи - Юнаци там поне беше й се получило ама това... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Март 22 Report Share Публикувано Март 22 Нейният глас не е за тези песни,твърде високо идват и на места пискливо. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gioksy Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Яко са надути бек вокалите . Даже на "още" си е на Елена! С заключение на бек вокалите, кефи ме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 От 22.03.2023 г. от 20:10, hrsata каза: Нейният глас не е за тези песни,твърде високо идват и на места пискливо. Като хамстер в критическата е 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Как не им писна от тия мушами?! Това ли мислят,че ще ги дължи актуални, докато композиторите им напишат нова песен? С тази пошла практика се вижда колко обичат да минават тънко и колко несигурни са в себе си, и в публиката си. Напоследък Емилия ми е много противоречив изпълнител. Точно вдигне нивото и представи страхотен проект и следват едни "да вдъхнем нов живот на тази песен" , да съберем в машъп хитове през годините, " за да припомним тези хубави песни на хората". Много пошло и грозно ми е всичко това. Преслава я разбирам, защото от нея и не очаквам повече от еднообразна музика, кавъри на хитове на колеги, скучни клипове и хилене. Обаче Емилия тъкмо започна да изпъква с готини проекти, хъс, амбиция и накрая да сервира такива манджи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 преди 4 минути, petya1 каза: Напоследък Емилия ми е много противоречив изпълнител. Точно вдигне нивото и представи страхотен проект и следват едни "да вдъхнем нов живот на тази песен" , да съберем в машъп хитове през годините, " за да припомним тези хубави песни на хората". Обаче Емилия тъкмо започна да изпъква с готини проекти, хъс, амбиция и накрая да сервира такива манджи. Има нещо вярно. Иска й се да е над нивото на другите, но с един машъп е точно на тяхното ниво. Можеше да се дистанцира от подобни миксове като Глория и Ивана, примерно. Има си толкова богато творчество, а ни припомня чуждото... Да беше направила един мини лайв концерт по-добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Няколко коментари под машъпа, които Емилия е харесала. Машъп с нейни песни? Завръщане към чалгата? Токичовите Тройници Reunion? (например featuring с Гергана, както Мария направи с Елена) 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.