DevilWish Публикувано на Март 29 Report Share Публикувано на Март 29 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 💩 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Само като видях шрифта в началото и ми беше ясно... лъха на евтиния, тесктът 3 стотинки.... за какво си харчи парите изобщо? Музиката е яка, но всичко друго..... Много дълги вокали, то е незапеваемо и незапомнящо се. В поп-а беше по-силна май. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Бие ми на Лекарство за мъж. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 На Симона устата ще и се пръсне.... Песента не ми хареса, нито пък видеото... За първи път изглежда състарена от толкова много изкуствени мигли и напомпани джуки. Нито и беше нужно, нито и стои добре на иначе нежната физиономия. Определено може повече от това и съжалявам, че все не и се получава, каквото и да изпее. Тази песен ще мине все едно не е била... 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 💩 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Ами не е добре песента. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Ако я беше изпяла коя?то и да е друга ... Гюрга 2 хубаво пише песни, ама защо ги хаби сама да ги записва? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Този път песента е слабичка и не ми хареса. Симона я определя като "ударна", но определено и липсва нещо за да е такава. Текста не става също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Кому са нужни подобни джуки, екстеншъни, мигли, вежди, тежък грим… И това е младо момиче. Защо се загрозяват така не знам. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.