asylum Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Süper 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 1 час, asylum каза: 💩 Ако отговориш да, ме забрави ... още конкуренция не ми трябва. С толкова предлагане ..... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 2 часа , Lelqtian каза: Не искаш ли да видиш и/или чуеш първия изцяло генериран АИ чалга проект, като почнем от певачката. Разбира се. Не. Става. на тоя етап, но определено е ... нещо? Аз мислех, че Лорена е първият транс АИ чалга проект. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Доник налял още лепило в бузите, а песента му един месец по късно я няма в никоя платформа. Като си помисли човек че кариерата му не може да затъне повече и Алфа покажат че всичко е възможно. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 5 минути, Emanuela.Carey каза: Доник налял още лепило в бузите, а песента му един месец по късно я няма в никоя платформа. Като си помисли човек че кариерата му не може да затъне повече и Алфа покажат че всичко е възможно. Дончо е досущ като 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 1 минута, DarkChild каза: Дончо е досущ като Това Галин или Лидия е? 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 11 часа , pacho каза: Мария от малка ги е имала тези фантазии, да си хване сега някой дядо. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 33 минути, DarkChild каза: Дончо е досущ като Може би просто събира матрял за дарение в банката за сперма? И без това други занимания, още по малко участия, няма. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: Емрах го видяли да се целува с Данна. Тоя ги обиколи всичките Алфа, Даймънд, Пайнер. Емрах оня ден в едно диско се натискаше с една, която поразително много приличаше на Велина Узунова, даже бффто й беше на сепарето, а Велина пък качваше сторита от чужбина. Много е странно.....🤔 Теди Александрова и тя дойде в същата дискотека и на няколко пъти като се докопа до микрофона и захапваше Емрах (ест без да казва име) + правеше четки на Галин, който бе с няколко от Алфите. А Галин като пееше, Емрах правеше доста кофти физиономии 🤣 Циркът бе на ниво! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 6 минути, Just_Me каза: А Галин като пееше, Емрах правеше доста кофти физиономии 🤣 Циркът бе на ниво! Нали Теди каза че Емрах постоянно говорил против Галин и Меди и я настройвал срещу Алфите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 32 минути, Lelqtian каза: Може би просто събира матрял за дарение в банката за сперма? И без това други занимания, още по малко участия, няма. Материал в тоалетната със свалени гащички. Ама така и не се разбра, на този клип където прави онова..... тя ли е? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Алекса май скоро се завръща: Луда по тебе - Бял мерцедес - Защо повярвах - Мъжете всичко искат - 4-4-2 И да припомним любимите ми нейни: 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 23 минути, DevilWish каза: Материал в тоалетната със свалени гащички. Ама така и не се разбра, на този клип където прави онова..... тя ли е? Как да е тя, след като Дончо не е от този пол? Иначе каквото иска да прави, ако се ориентира в този жанр със сигурност ще има по-сериозни успехи, нови ... лица винаги са интересни, а шимейлите били особено търсени от почитателите на такива извращения. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 3 минути, Lelqtian каза: Как да е тя, след като Дончо не е от този пол? Иначе каквото иска да прави, ако се ориентира в този жанр със сигурност ще има по-сериозни успехи, нови ... лица винаги са интересни, а шимейлите били особено търсени от почитателите на такива извращения. Е, добре, де.... То крушата по-далече от дървото не пада, така, че нищо чудно да е взаимствала нещо подобно от преди 16-17 години...... с тази разлика, че тя хит няма.... хората едва ли знаят коя е или какво е... Макар, че най-голям хит можем да броим участието в "Душата ми Врещи" на лелчето. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Carlos е писал текста на тази песен: 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
RumyanaFen Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 27 минути, DevilWish каза: Алекса май скоро се завръща: Луда по тебе - Бял мерцедес - Защо повярвах - Мъжете всичко искат - 4-4-2 И да припомним любимите ми нейни: Началото!🤣 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 47 минути, DevilWish каза: Е, добре, де.... То крушата по-далече от дървото не пада, така, че нищо чудно да е взаимствала нещо подобно от преди 16-17 години...... с тази разлика, че тя хит няма.... хората едва ли знаят коя е или какво е... Макар, че най-голям хит можем да броим участието в "Душата ми Врещи" на лелчето. Ми да де, няма хит, стига толкова мъки, както за нея, така и за ушите ни - да започва кариера в порнхъб и онлифенс. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 1 час, RumyanaFen каза: Началото!🤣 Спомням си я, но не намирам нищо за нея, Александра ли се казва ? Грешка май беше първата й песен, преди тази. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 преди 2 часа , DevilWish каза: Carlos е писал текста на тази песен: Петя Буюклиева си иска перуката обратно 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 8 Author Report Share Публикувано Април 8 преди 11 часа , Lelqtian каза: А оттам са и дали здравна пътека до Зона 51, където имат повече опит с лекуването на извънземни от нейния биологичен вид. Биляниш рептил ли е? Знаех си, че има нещо странно в нея ... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Ама какви са тези машъпи през 2023? Не че някой е очаквал някаква креативност от виещата безличница Есил и Счета,но все пак се вреди на целия жанр. Разбира се Счета е най-жалка,огромни претенции,че е голяма звезда,а и изтриха машъпи заради неуредени права🤡. Аз като ви казвам че е пълно парвеню 2та й фена тук ще си счупят пръстите да ми слагат палци надолу. Добре че попа е още по-голямо дъно,че ако имаше пак 2-3 силни имена този път наистина можеха да убият чалгата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Емилия наистина се е издънила здраво. Тази година ще завърши в десета глуха, както е тръгнала. Флоп след флоп. Какви песни правеше с Денис, после Турболенция, за да завърши с Юнаци и изтрит машъп. Наистина има наченки на твърде повярвал си човек. Дано се вразуми. А тия новите... това Правиш ли го за пари и тн. не е зле, изпълнителят май е бездарен, но има нещо в мелодията. РУмина с нова песен - има усет за музиката, но няма публика за нея. Не знам защо продължава с опитите. Андон пусна слаба песен. Дамян и с кючек няма да му върже. Йоана някаква си е с ужасяващ глас, който няма как да конвъртне в чалгата. Доказателство е Юнона, на която ми напомни. Юнито спами в канала си и едвам прави 1000 гледания. Нур, продължението на Мая Нури (май така беше), може да пее, но песента е скучна. Псевдонимът е нишов, каквато ще бъде и кариерата й. Райна е най-добре от последните мъки. Но дали ще се забележи? По-скоро не. Някак ми идваше да я превъртам през цялото време. Въобще ако не са Алфите в момента, чалгата е загинала. Гледайте ги щастливи: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 9 минути, meleto каза: Емилия наистина се е издънила здраво. Тази година ще завърши в десета глуха, както е тръгнала. Флоп след флоп. Какви песни правеше с Денис, после Турболенция, за да завърши с Юнаци и изтрит машъп. Наистина има наченки на твърде повярвал си човек. Дано се вразуми. А тия новите... това Правиш ли го за пари и тн. не е зле, изпълнителят май е бездарен, но има нещо в мелодията. РУмина с нова песен - има усет за музиката, но няма публика за нея. Не знам защо продължава с опитите. Андон пусна слаба песен. Дамян и с кючек няма да му върже. Йоана някаква си е с ужасяващ глас, който няма как да конвъртне в чалгата. Доказателство е Юнона, на която ми напомни. Юнито спами в канала си и едвам прави 1000 гледания. Нур, продължението на Мая Нури (май така беше), може да пее, но песента е скучна. Псевдонимът е нишов, каквато ще бъде и кариерата й. Райна е най-добре от последните мъки. Но дали ще се забележи? По-скоро не. Някак ми идваше да я превъртам през цялото време. Въобще ако не са Алфите в момента, чалгата е загинала. Гледайте ги щастливи: Пълни глупости. ''Алкохол'' още е в топ 10 на спотифай. Почти сигурен съм, че е най-задържалата се песен в топ 10 там. Може би само ''ВНЛ'' е била повече дни! ''Българи-Юнаци'' наистина е абсолютен провал. Машъпа вървеше повече от добре. Всеки ден регистрираше между 30-40к. Ако беше задържала това темпо в дългосрочен план щеше да има сигурно над 5 милиона гледания, което за подобен проект е повече от перфектно. Айде стига бутане на тая безразличница Лидия дето от 132к на следващия ден изненадващо падна от 45к. Дайте шанс на новия сингъл на Райна. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари