GriskoBeats Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 5 часа , DevilWish каза: Добре й се получи образа. Този път веднага познах, че ще спечели, ама такъв смях ме напуши като се определи сама като неудачница. "Вторият шанс е за НЕУДАЧНИЦИТЕ" Накрая не успях да го гледам. Щом Анелия ще е гост... до колкото разбрах Ралица и Димо ще имитират Анелия и Миро -"Завинаги". Нищо чудно и Галенището да се появи там. На Кали се падна да я имитира, сигурно Криско ще е там да пее с нея. Съмнява ме този образ да й се получи. Аз чийтвам... пускам си предаването от рекапа на изпълненията за вечерта и гледам само гласуването и бутона. Прекалено ми е дълго, за да седна да го гледам/слушам. Та, какво е казала за себе си (неудачницата)? Няма да се учудя да е тропнала на Халваджиян, че е в дъното на класацията и съвсем й отива на кино звездния ореол. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Андра е отвлабнала. Добре изглежда в тъмното. Не знам защо се мъчи с това пеене. Да си отвори един онлифенс и толкова. Би имала успех. Все още я знаят в чужбина. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не знам какво се случва с мен, но за първи път евтина нова песен на мъжки Алфа изпълнител ме кефи повече от евтините нови на жените. Отдолу в коментарите са се побъркали да пишат за новото парче на Десита. Тази генерация успя да си грабне стабилно поне най-младите таргети. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 6 минути, SG каза: Не знам какво се случва с мен, но за първи път евтина нова песен на мъжки Алфа изпълнител ме кефи повече от евтините нови на жените. Отдолу в коментарите са се побъркали да пишат за новото парче на Десита. Тази генерация успя да си грабне стабилно поне най-младите таргети. Категорично заявявам, че Десита е звездата в тази компания! Бавно, но славно се изкачваме в трендинга! Хайде Рамания, чакаме вашите тикток клипчета с танца с хаштаг единзадруг2023!! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 3 часа , meleto каза: Аз чийтвам... пускам си предаването от рекапа на изпълненията за вечерта и гледам само гласуването и бутона. Прекалено ми е дълго, за да седна да го гледам/слушам. Та, какво е казала за себе си (неудачницата)? Няма да се учудя да е тропнала на Халваджиян, че е в дъното на класацията и съвсем й отива на кино звездния ореол. Преди да започне нейната имитация каза пред водещия че има такива които се справят в шоуто и такива на които им е нужен втори шанс като нея, а вторият шанс бил за неудачниците. За да се направи на интересна, взе че сама си лепна етикет на неудачница ха-ха 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 3 часа , DarkChild каза: Андра е отвлабнала. Добре изглежда в тъмното. Не знам защо се мъчи с това пеене. Да си отвори един онлифенс и толкова. Би имала успех. Все още я знаят в чужбина. Че тя има,но не знам дали качва снимки по чочка или снимки на обработения й пърделник от инстаграм 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 GIA (@giaoffi) • Instagram photos and videos WWW.INSTAGRAM.COM 5,029 Likes, 41 Comments - GIA (@giaoffi) on Instagram: "Щастлива съм, че най-сетне се осмелих да направя тази ..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Таня Боева при сценаристите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Какво се случва с Андреа бе, тая мацка друсана ли е, пияна ли е...? Отслабнала е, виждаме - супер, браво, не е на фотошоп а реално се е вкарала във вид - евала. Ама защо се дърши така и после другите са виновни, че няма участия. Ако ми дойдеш и ми скимтиш и се влачиш по земята ще те изритам и няма и да го завършиш това "участие", и стотинка няма и да видиш не ами ще те и съдя за сваляне на реномето на заведението ми.... Страшно неадкватна, и какво вие там, какво свири... леле , леле... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 10 Author Report Share Публикувано Април 10 преди 10 часа , meleto каза: Как въобще Кали стана победител в Капките. Никъде не беше първа Вечерта е била слаба, тя само така може да блесне. Предполагам, че е заради образа на Ваня Костова. Почти всички от участниците си дадоха точките на нея. Друг е въпроса, че не беше чак толкова напред във вота на журито, нито в този на публиката. Иначе не се представи лошо. Добре беше даже и като изпяване. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 10 Author Report Share Публикувано Април 10 преди 9 часа , DevilWish каза: Ми като не може Ванеса, да я пишат Ваня, не разбира се Великова или само Ваня, а Ваня Стоянова както е истинското й име! Какво е това, дърта, изгубила девственоста си преди Двадесетилетие сигурно - наричат я Малката. Тя ако е малка, по-младите й колеги какви са? Новородените или Бебетата? Тя нали беше пуснала пост с идеята феновете да предложат псевдонима. И накрая избра това безумие 😂😂 Да се беше писала Безумната.. или просто Голямата 🤷♀️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 10 Author Report Share Публикувано Април 10 Камелия се е омъжила преди 7 години 😲 Kamelia (@kamelia_official) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 4,996 Likes, 125 Comments - Kamelia (@kamelia_official) on Instagram: "Цветница е 🌹🌷🌺🌸. Честит празник,мили хора…Бъдет�..." 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Skandau Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 3 минути, Stela каза: Камелия се е омъжила преди 7 години 😲 Kamelia (@kamelia_official) • Instagram photo WWW.INSTAGRAM.COM 4,996 Likes, 125 Comments - Kamelia (@kamelia_official) on Instagram: "Цветница е 🌹🌷🌺🌸. Честит празник,мили хора…Бъдет�..." Явно чак сега е решила да разкрие. И аз днес видях поста и се изненадах. Време е вече за нова песен и от нея да се стяга! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Този коментар е популярен. GriskoBeats Публикувано Април 10 Този коментар е популярен. Report Share Публикувано Април 10 преди 12 минути, Skandau каза: Явно чак сега е решила да разкрие. И аз днес видях поста и се изненадах. Време е вече за нова песен и от нея да се стяга! Или просто никой не се вълнува от нея, освен Фокса, но той откакто му спряха финансирането по програма Камелот, не ни съобщава такива излишни детайли. 9 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 27 минути, Stela каза: Тя нали беше пуснала пост с идеята феновете да предложат псевдонима. И накрая избра това безумие 😂😂 Да се беше писала Безумната.. или просто Голямата 🤷♀️ Проблемът ти е, че свързваш Малката с годините. В САЩ има young thug и той е на 31... Винаги съм се чудил защо Малина звучи ОК, но Ягода - не В днешни дни пък АлПАЙ и Саби. WTF.. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 18 минути, Skandau каза: Явно чак сега е решила да разкрие. И аз днес видях поста и се изненадах. Време е вече за нова песен и от нея да се стяга! То пък голямо разкритие. Кой го вълнува брачния статут на Цветин? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Skandau Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: То пък голямо разкритие. Кой го вълнува брачния статут на Цветин? Абе кой женен кой разведен нека се обичат хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 51 минути, alisali1234 каза: Какво се случва с Андреа бе, тая мацка друсана ли е, пияна ли е...? На съвсем скорошен лайв беше казала че има проблеми с алкохола и го избягва - явно тази вечер не е имало кой да я пази. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 10 Author Report Share Публикувано Април 10 преди 10 минути, meleto каза: Проблемът ти е, че свързваш Малката с годините. В САЩ има young thug и той е на 31... Винаги съм се чудил защо Малина звучи ОК, но Ягода - не В днешни дни пък АлПАЙ и Саби. WTF.. Не мога да се пречупя и да не го свързвам 😁 Просто ми звучи смешно. Не съм се замисляла за звученето на Малина и ягода, но си прав, не звучи добре. 😁 Алпай и подобни имена не ми звучат странно, просто турско име. По-добре турско име, отколкото Малката на 33. Ми като стане на 50-60 ако още е певица? 😂 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 8 часа , pacho каза: Дора защо се е докарала до това състояние? На кока ли е, на уиски ли.... Доста пагубно. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Е все едно е за първи път. Още помня клиповете от зима 2021 където разруши и хвърли цялата новогодишна украса на клубът. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Лидия с новата боза вчера беше #28ма в топ 100, днес е ПЪРВА и покачва с 350%. Явно на последното участие е имало доста бакшиш. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 преди 3 часа , Stela каза: ..... отколкото Малката на 33. Ми като стане на 50-60 ако още е певица? Пенсионерката ... Мумията ... Изкуфялата ... всъщност това и сега може да го използва 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Големи драми между Теда, Емрах и Алпай... Циганска му работа 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 11 Report Share Публикувано Април 11 Андреа е пияна, но вижте идола на днешната младеж, с балоните на сцената, батьо + още 5 думи в речника..... пълна деградация. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари