GriskoBeats Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 44 минути, Just_Me каза: Имаше си сурогатна майка 😉 Простете за невежеството, но това означава, че бебето е биологично на Цветин, но не и на Камелия? Или са ползвани замразени яйцеклетки на Камелия? Любопитство. Честито! Да видим как ще понесе на кариерата на Камелия майчинството. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Ако това е последното на Крисия, кое е последното на Джия? Впрочем... замислих се, че май Джия няма никаква кариера. Бегло помня, че имаше дует с Емануела... и нищо друго не ми изниква. Ааа, имаше нещо... Яко се е тунинговала - цици, уста... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 8 минути, meleto каза: Простете за невежеството, но това означава, че бебето е биологично на Цветин, но не и на Камелия? Или са ползвани замразени яйцеклетки на Камелия? Любопитство. Честито! Да видим как ще понесе на кариерата на Камелия майчинството. Зависи дали на Камелия яйцеклетките са били годни. Според мен е по-вероятно да е само на Цветин. Честито на Камелия, винаги е искала деца. Но защо ли не са го направили по-рано? Детето докато стане абитуриент тя вече ще е на 70. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Сега като погледнах, последния акаунт който Кама е последвала в инстаграм е за хипер реалистични бебета кукли, които не могат да се различат от живи деца. Много странен момент да последва такъв акаунт… да не би бебето да е за някой клип? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Много смешно е, че първата снимка, която излиза на Джия въобще не си прилича. Това на снимката не е ли всъщност някоя друга, повече ми прилича на Ким Кардашиян. В шоуто въобще не изглежда така, нищо общо. Джия – Уикипедия BG.WIKIPEDIA.ORG С тези кратки псевдоними не си правят услуга според мен. Тита, Дара, Джия, Клея, Прея, Тея, Рея, Дея...иди, че ги различи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 34 минути, meleto каза: Простете за невежеството, но това означава, че бебето е биологично на Цветин, но не и на Камелия? Или са ползвани замразени яйцеклетки на Камелия? Любопитство. Честито! Да видим как ще понесе на кариерата на Камелия майчинството. Чак толкова подробности не знам 🤷♀️ преди 17 минути, Emanuela.Carey каза: Много странен момент да последва такъв акаунт… да не би бебето да е за някой клип? Ммм едва ли 🤔 На мен миналия Септември ми казаха за сурогатната майка. Даже се зачудих защо Камелия още ходи по участия. Ама явно няма да отрича за майката 🤷♀️ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 27 минути, Emanuela.Carey каза: Зависи дали на Камелия яйцеклетките са били годни. Според мен е по-вероятно да е само на Цветин. Честито на Камелия, винаги е искала деца. Но защо ли не са го направили по-рано? Детето докато стане абитуриент тя вече ще е на 70. Е, какво пък, детето на Волен Сидеров е на 7, а той е на 66 в момента. Тъй че не ме изненадва. Плюс това Цветин е поне 10 години по-млад от Камелия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 38 минути, meleto каза: Простете за невежеството, но това означава, че бебето е биологично на Цветин, но не и на Камелия? Или са ползвани замразени яйцеклетки на Камелия? Любопитство. Честито! Да видим как ще понесе на кариерата на Камелия майчинството. В общия случай означава биологично детето да е на Кама и Цветин, а оплодения ембрион е износен от сурогатната майка. Ако е имало някви други репродуктивни проблеми, може да са ползвали донор за някоя или двете страни, но сурогатката не би трябвало да има общо с това. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 2 минути, Lelqtian каза: В общия случай означава биологично детето да е на Кама и Цветин, а оплодения ембрион е износен от сурогатната майка. Ако е имало някви други репродуктивни проблеми, може да са ползвали донор за някоя или двете страни, но сурогатката не би трябвало да има общо с това. Е, ако Камелия няма материал, сигурно са взели този на сурогатката или са ползвали на познат/роднина. Същото важи за Цветин. Може да са взели на Азис. Нали той се похвали, че има бебета (май 2). Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 39 минути, meleto каза: Ако това е последното на Крисия, кое е последното на Джия? По-хубави са въпросите : коя? е Крисия? коя? е Чиба Снахата? кой номер да им бъде зачислен? не трябва ли да имат първо, за да се търси последното? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 1 минута, meleto каза: Е, ако Камелия няма материал, сигурно са взели този на сурогатката или са ползвали на познат/роднина. Същото важи за Цветин. Може да са взели на Азис. Нали той се похвали, че има бебета (май 2). Зависи какво са спазарили със сурогатката. Реално ако ползват неин матрял, и с липсата на законодателство у нас, жената може да има права над детето. Сега ако и двамата имат репродуктивни проблеми, смисъла от сурогатство просто го няма, деазнам, просто да си осиновят едно или повече. А защо сега? Кама не беше ли обяснявала колко е опитвала да забременее и прочее? Вероятно е замразила матрял, преди години, за всеки случай, сега или е минала менопаузата, или как е крайно рисково. Ели просто сега се е получил момента, ако има желание, ще си каже скоро. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 6 часа , Willy каза: Съмненията на SG и другите че абсолютно всеки е с купени гледания/последователи с други думи е "остарявам и не разбирам как работи новото време, нищо че ми показват факти пред очите". Ние сме закостенялите, а не тези които натрапвате любимките си на около 40 като мнооого по-вървежни сред един от основните таргети по тези платформи (децата, тийновете, студентите) от съвсем млади изпълнители, по-близки до тяхната възраст. За жалост ageism-а никога не е подминавал България в периода на демокрацията и отдалеч си личи отлива дори от Галена и Преслава. Но пък за радост този факт се подминава само в Рамания и сред още една шепа чалгари по махали и чалготеки, а останалия огромен процент от българите отдавна са забравили какво са им натрапвали Планета преди 10 години и подчертават твърденията ми за нереални цифри като не им знаят и дори не се интересуват от нито една от новите песни и на двете. Както и да е, влязох тук на този светъл празник, за да кажа колко се радвам за Камелия и Цветин! Отдавна беше ясно колко много искаха дете и даже наскоро се чудих дали няма да предприемат някакви мерки докато още е възможно да им е биологично и на двамата. Да си го отгледат здраво и щастливо! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 9 минути, SG каза: Ние сме закостенялите, а не тези които натрапвате любимките си на около 40 като мнооого по-вървежни сред един от основните таргети по тези платформи (децата и тийновете) от съвсем млади изпълнители, по-близки до тяхната възраст. За жалост ageism-а никога не е подминавал България в периода на демокрацията и отдалеч си личи отлива дори от Галена и Преслава. Но пък за радост този факт се подминава само в Рамания и сред още една шепа чалгари по махали и чалготеки, а останалия огромен процент от българите отдавна са забравили какво са им натрапвали Планета преди 10 години и подчертават твърденията ми за нереални цифри като не им знаят и дори не се интересуват от нито една от новите песни и на двете. Както и да е, влязох тук на този светъл празник, за да кажа колко се радвам за Камелия и Цветин! Отдавна беше ясно колко много искаха дете и даже наскоро се чудих дали няма да предприемат някакви мерки докато още е възможно да им е биологично и на двамата. Да си го отгледат здраво и щастливо! Как повече да ти покажа любовта на малките към тях? Ако тук виждаш някой над 15. Покажи ми как някой от по-младите изпълнители е по-предпочитан от децата. Пия за тебе 🥰 #preslava #nedelino | TikTok VM.TIKTOK.COM Пия за тебе 🥰 #preslava #nedelino Боже, колко беше хубаво! 🥰❤️ #preslava #отутре | TikTok VM.TIKTOK.COM Боже, колко беше хубаво! 🥰❤️ #preslava #отутре Целувай устните ми, кожата ми, всичко 😘 #preslava #дяволскожелание | TikTok VM.TIKTOK.COM Целувай устните ми, кожата ми, всичко 😘 #preslava #дяволскожелание Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 22 минути, Гальо каза: Как повече да ти покажа любовта на малките към тях? Ако тук виждаш някой над 15. Покажи ми как някой от по-младите изпълнители е по-предпочитан от децата. Пия за тебе 🥰 #preslava #nedelino | TikTok VM.TIKTOK.COM Пия за тебе 🥰 #preslava #nedelino Боже, колко беше хубаво! 🥰❤️ #preslava #отутре | TikTok VM.TIKTOK.COM Боже, колко беше хубаво! 🥰❤️ #preslava #отутре Целувай устните ми, кожата ми, всичко 😘 #preslava #дяволскожелание | TikTok VM.TIKTOK.COM Целувай устните ми, кожата ми, всичко 😘 #preslava #дяволскожелание Не отричам, че още има интерес към тях - големи имена са. За Преслава и сам наскоро го казах, когато присъствах на концерта, в който тя беше водещо име. Но дали е нужно и аз сега да тръгна да търся клипчета с истерията по най-актуалните сред най-младите изпълнители, за да се види, че дори с тонове флопове те все още не са никак назад като интерес на същия таргет от Галена и Преслава, макар и да не могат дори да им доближат последователите, гледанията, стриймовете и т.н? Нелепо е сляпо да вярваме, че всички цифри на двете приятелки са реални. Точно пък на тях дето винаги са манипулирали - не. Ако успеха им беше толкова титаничен хитовете им щяха да са с мащаба на старите. А те дори не могат да разпродадат едни 1000 билета на ниски цени! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 1 час, meleto каза: Ако това е последното на Крисия, кое е последното на Джия? Впрочем... замислих се, че май Джия няма никаква кариера. Бегло помня, че имаше дует с Емануела... и нищо друго не ми изниква. Ааа, имаше нещо... Яко се е тунинговала - цици, уста... Ей тая е най-яката песен на Джия за мен! Иначе последна е "Най-грешното" "Излишен" на Джия има подобна тематика на "Две жени" на Крисия, която впрочем започна да ми харесва! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: Сега като погледнах, последния акаунт който Кама е последвала в инстаграм е за хипер реалистични бебета кукли, които не могат да се различат от живи деца. Много странен момент да последва такъв акаунт… да не би бебето да е за някой клип? Няма да се учудя съвсем да е превъртяла. Но дано наистина да са имали бебе. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 2 минути, DevilWish каза: Ей тая е най-яката песен на Джия за мен! Иначе последна е "Най-грешното" "Излишен" на Джия има подобна тематика на "Две жени" на Крисия, която впрочем започна да ми харесва! как Чиба Снахата имала не само песен първа, а дори най-яка и последна ... 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 53 минути, meleto каза: Е, ако Камелия няма материал, сигурно са взели този на сурогатката или са ползвали на познат/роднина. Същото важи за Цветин. Може да са взели на Азис. Нали той се похвали, че има бебета (май 2). Кама може да си е замразила яйцеклетките. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 17 минути, SG каза: Не отричам, че още има интерес към тях - големи имена са. За Преслава и сам наскоро го казах, когато присъствах на концерта, в който тя беше водещо име. Но дали е нужно и аз сега да тръгна да търся клипчета с истерията по най-актуалните сред най-младите изпълнители, за да се види, че дори с тонове флопове те все още не са никак назад като интерес на същия таргет от Галена и Преслава, макар и да не могат дори да им доближат последователите, гледанията, стриймовете и т.н? Нелепо е сляпо да вярваме, че всички цифри на двете приятелки са реални. Точно пък на тях дето винаги са манипулирали - не. Ако успеха им беше толкова титаничен хитовете им щяха да са с мащаба на старите. А те дори не могат да разпродадат едни 1000 билета на ниски цени! Защо да е нелепо да вярваме, след като при тях няма никакви съмнения? Преслава е активна в инстаграм от 2012, Галена също там някъде. 11 години са минало от тогава, сумати хитове, сумати скандали, хиляди снимки. Говорим за двете най-актуални и големи имена в поп-фолка, ти ми ги сравняваш с Лидия, Десита, Данна, които днес са тук, утре ги няма. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 17 минути, Lelqtian каза: как Чиба Снахата имала не само песен първа, а дори най-яка и последна ... Има, има, има, за всички има, за всеки има в Европаааа (всъщност коя беше тая песен на Амет, че съм забравил името) Яка е, само ме е яд, че не се казва "На село", щеше да е по-яко заглавие. Джия има няколко песни, като дуета с МуЛан не го броя. "Паля" е готина песен, чуй я, може и да вземе да ти хареса. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 28 минути, Гальо каза: Защо да е нелепо да вярваме, след като при тях няма никакви съмнения? Преслава е активна в инстаграм от 2012, Галена също там някъде. 11 години са минало от тогава, сумати хитове, сумати скандали, хиляди снимки. Говорим за двете най-актуални и големи имена в поп-фолка, ти ми ги сравняваш с Лидия, Десита, Данна, които днес са тук, утре ги няма. В голяма част от въпросния посочен период Преслава и Галена дори не са били същинските номер 1 изпълнители в държавата. Но не виждам едни Криско, Гери-Никол или Азис (преди да си купи последователи) да са близо до техните цифри във въпросната платформа, при все, че имаха много по-титаничен връх именно в най-силните години за Инстаграм. Пък и в крайна сметка какво значение има вече дали към 2023 си лидер в поп-фолка? Няма ги онези времена, в които лидерството значеше нещо. Чалгата е забутана по пропаднали заведения и платформи със съмнителни цифри, а междувременно попа и естрадата мачкат с реална публика, която е отишла да види конкретно тях. Нека чалгарите си мислят, че заблуждават някого - при всяко положение колелото вече е направило пълното си завъртане и към днешна дата най-актуалното и голямо име в българската музика изобщо е Лили Иванова. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 8 минути, SG каза: към днешна дата най-актуалното и голямо име в българската музика изобщо е Лили Иванова. То това е вярно от преди Големия Взрив, и ще продължи да е вярно дори след края на настоящата вселена, място за сравнение просто няма. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 За мен пък последователите на Преслава са напълно адекватни. Една от най-активните изпълнителки в интернет платформите. Една от изпълнителките които най-много giveaway е организирала, което допринася доста последователи. За разлика от нейни колежки, профила и е личен а не само професионален което допринася да достигне до по-различна аудитория. Преслава е една от последните големи звезди така че обхваща по-голям диапазон потребители. Доскоро беше една от най-уважаваните певици от бранша. При Галена също не мисля, че има аномалии. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 На мен ми липсва когато песните във фолка си бяха почти чист поп. Веднага мога да цитирам "Губя те бавно" като поп балада, предполагам оригинал и "Научи ме" на Мая и Магапаса като пример за кавър, по-модерно звучащ от сръбския оригинал. Реално нашите кавъри звучаха по-западно и по-поп и денс от колкото сръбските оригинали тогава. 2003-2006 и може би още няколко след тях, но в по-малка степен си бяха златни години. Ей я Анелия, тя на моменти даже на поп-рок биеше, ако не се лъжа с някаква китара и дънково яке я помня, през повечето време като визия си беше чист поп с поп-фолк звучене в началото. Направи и кавър на аренби песен на Крейг Дейвид ако помните 2003-та - Обичай ме. Райна пък експериментираше с RnB, тя поне и днес го прави, поне като визия, рядко се излага с цигании, за което я уважавам. Личи си, че я влече аренби-то и даже в последния клип май пак има такива елементи, поне в стайлинга като плитките. Ето я и Райна, облечена досущ като момиче от арнеби клип от онова време: 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 преди 21 минути, Lelqtian каза: То това е вярно от преди Големия Взрив, и ще продължи да е вярно дори след края на настоящата вселена, място за сравнение просто няма. Е, става въпрос не само за неопровержимия факт, че е най-голямата, а и за актуалност - любима дума на Рамания, която в този форум обикновено я разбираме като 'Клипа да ти направи набързо няколко милиона, а после стотината пияни хора в чалготеката дето просто са отишли да се направят на готини да ти пеят въпросната песен и да снимат клипчета за социалните мрежи'. Което, както виждаме в някои скорошни случаи, също не се получава винаги при псевдо лидерките ни. 😆 Междувременно Лили Иванова на последните си песни има гледания от порядъка на до 100k-150k макс, цялостно за годината въпреки всичките си десетилетни евъргрийни не може да догони и наполовина цифрите в Тубата на някакви си Преслава и Галена, последователите й в Инстаграм пък са близо 70k... но накрая и публиката дето й посети турнето с огромните цени сумарно беше поне 50k-60k и вероятно доста нагоре. Всичко е точно при истинските лидерки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари