asylum Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Меринджей - Екстра Нина преди поредното си участие☺️... | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Екстра Нина преди поредното си участие☺️ Екстра Нина е родена на 5 декември 1963 г. (59 г.) 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 3 часа , xroflx9 каза: На седмо място трябва да е Пияни нощи. С топика и официалния клип има 15,5М Само официални клипове смятах, иначе целия топ 10 е с коренно различни цифри. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kriminal Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Исках да ви напомня за този буковлачко-италиански хит, защото ми излезнаха резултатите на ДНК теста че съм 20% сицилианец 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Меди ще избухне с хита на годината утре. Песента звучи извън матрицата, оригинална и предричам голям успех. Най-сетне да разнообрази. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Olay Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 41 минути, GSA каза: Меди ще избухне с хита на годината утре. Песента звучи извън матрицата, оригинална и предричам голям успех. Най-сетне да разнообрази. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 11 часа , GSA каза: Меди ще избухне с хита на годината утре. Песента звучи извън матрицата, оригинална и предричам голям успех. Най-сетне да разнообрази. Дори и текста е 1:1 с оригинала... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 28 минути, Willy каза: Дори и текста е 1:1 с оригинала... Няма да е първия кавър в чалгата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 ❤️❤️❤️ Не пипай, мили мой - далече стой! Не пипай, мили мой - по-далече стой! АУУУУУУУ! ❤️ 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 11 часа , Olay каза: Верно ли е пипал тая песен.... не могат нищо оригинално да измислят. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 12 часа , GSA каза: Меди ще избухне Време беше 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Току що, Emanuela.Carey каза: Време беше Предпочитам кавър, отколкото еднообразните му песни, които пуска от 3 години насам. От първата минута, влече ме и ме бута… Кака ме подлудява… 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Анелия е била в Румъния да записва песен от Кости и до Гърция да записва при гръцки композитор. Имала и песен от Ганев. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Току що, BobiTo каза: Анелия е била в Румъния да записва песен от Кости и до Гърция да записва при гръцки композитор. Имала и песен от Ганев. Няма ли да пуска албум вече ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Току що, GSA каза: Няма ли да пуска албум вече ? За албум каза, че няма да пуска скоро. 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 1 минута, BobiTo каза: За албум каза, че няма да пуска скоро. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Току що, BobiTo каза: Анелия е била в Румъния да записва песен от Кости и до Гърция да записва при гръцки композитор. Имала и песен от Ганев. Супер. Май се очертава нов албум? Вече има 9 издадени самостоятелни песни след "Дай ми още" и 9 дуета. 1.Няма драма 2.Наранихме се 3.Пие ми се 4.Просяци 5.Гъзарка 6.Котка 7.Двама 8.Заради теб 9.Сърцето ми Дуетни: 1.Към вратата-дует с Емануела 2Бръм - дует с Джулия 3.Шампион - дует с Живко Микс 4.Влез, влез - дует с Палома 5.Подлудяваш ме - дует с Кирякос 6.Копакабана - дует с Дамян Попов 7.Ти си - дует с Радко 8.Милион - дует с Денис Теофоков 9.Боли, боли - дует с Ави Бенеди Ще бъде хубаво да направи двоен албум примерно с 13-14 самостоятелни песни и 10 дуетни. Със сигурност ще има още някой дует. Май така се очертава. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 18 часа , pacho каза: Много ми харесва. Готина версия! Пратете я на Глория, да видим какво ще каже. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Старата лелка пак избухна с титанична мисъл! Авендета Минета! Avi Benedi се чувства тъжен. 1 дни · В какво време живеем?? Мъжете се женят за Мъже. Просто не разбирам. Някога имаше войни за жени. Днес заради мъжете. И нашите медии все още го поддържат. Децата го виждат.Пази Боже! Пази, Боже и от натрапни стари лелки дошли в България като теб, които само се оплакват! Всеки може да се жени за когото и както си поиска, грознико! Децата не трябва да виждат подобни неща като теб по-скоро. Върви си живей в арабския свят дето всички сте забулени, рязани и пр. Пълна нещастна лелка! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 28 минути, DevilWish каза: Супер. Май се очертава нов албум? Вече има 9 издадени самостоятелни песни след "Дай ми още" и 9 дуета. 1.Няма драма 2.Наранихме се 3.Пие ми се 4.Просяци 5.Гъзарка 6.Котка 7.Двама 8.Заради теб 9.Сърцето ми Дуетни: 1.Към вратата-дует с Емануела 2Бръм - дует с Джулия 3.Шампион - дует с Живко Микс 4.Влез, влез - дует с Палома 5.Подлудяваш ме - дует с Кирякос 6.Копакабана - дует с Дамян Попов 7.Ти си - дует с Радко 8.Милион - дует с Денис Теофоков 9.Боли, боли - дует с Ави Бенеди Ще бъде хубаво да направи двоен албум примерно с 13-14 самостоятелни песни и 10 дуетни. Със сигурност ще има още някой дует. Май така се очертава. За жалост не планира албум скоро време. Каза, че след 20 години, вече го кара по-лежерно и не си дава много зор, можело и година да не пуска нищо, тя си има дискографията. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 36 минути, DevilWish каза: Супер. Май се очертава нов албум? Вече има 9 издадени самостоятелни песни след "Дай ми още" и 9 дуета. 1.Няма драма 2.Наранихме се 3.Пие ми се 4.Просяци 5.Гъзарка 6.Котка 7.Двама 8.Заради теб 9.Сърцето ми Дуетни: 1.Към вратата-дует с Емануела 2Бръм - дует с Джулия 3.Шампион - дует с Живко Микс 4.Влез, влез - дует с Палома 5.Подлудяваш ме - дует с Кирякос 6.Копакабана - дует с Дамян Попов 7.Ти си - дует с Радко 8.Милион - дует с Денис Теофоков 9.Боли, боли - дует с Ави Бенеди Ще бъде хубаво да направи двоен албум примерно с 13-14 самостоятелни песни и 10 дуетни. Със сигурност ще има още някой дует. Май така се очертава. + 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 18 минути, asylum каза: + Ехе, ама тя си е готова с дуетен албум направо! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 27 минути, BobiTo каза: За жалост не планира албум скоро време. Каза, че след 20 години, вече го кара по-лежерно и не си дава много зор, можело и година да не пуска нищо, тя си има дискографията. Яд ме е, че мисли така. Една от любимите ми певици е и с една от най-силните и хитови дискографии. Има много добри албуми, на мен "Всичко води към теб" ми е най-любимият албум, защото там е и най-любимата ми нейна песен - заглавната. Но има и други силни като "Не поглеждай назад", "Добрата-лошата", "Погледни ме в очите", "Пепел от рози", "Дай ми още", "Единствен ти", "Игри за напреднали", "Феноменална"... Всичките 9 албума са страхотни. След това от самостоятелните песни най-много харесвам "Няма драма", а от дуетите също има много добри. Дано си промени решението. Тя през 2022 мисля, че направи 20 години на сцена, нали? 4 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 преди 3 минути, DevilWish каза: Яд ме е, че мисли така. Една от любимите ми певици е и с една от най-силните и хитови дискографии. Има много добри албуми, на мен "Всичко води към теб" ми е най-любимият албум, защото там е и най-любимата ми нейна песен - заглавната. Но има и други силни като "Не поглеждай назад", "Добрата-лошата", "Погледни ме в очите", "Пепел от рози", "Дай ми още", "Единствен ти", "Игри за напреднали", "Феноменална"... Всичките 9 албума са страхотни. След това от самостоятелните песни най-много харесвам "Няма драма", а от дуетите също има много добри. Дано си промени решението. Тя през 2022 мисля, че направи 20 години на сцена, нали? Да, направи 20 години и мина с някво мини концертче в Пловдивски клуб, много бях разочарован. До колкото решението и да го кара по-леко, човек се изморява от този начин на живот, явно иска повече вече спокойствие. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 22 Report Share Публикувано Април 22 Top commentators Лида на чалга бранша му вика "тази сфера" 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари