FikLena Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 От 7.04.2023 г. от 14:10, pacho каза: Баш, ей сега ще скочат куп организации да я защитават тая пачав*а. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 преди 1 час , FikLena каза: Отишли са да снимат лошите условия, в които са я настанили? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 10 Author Report Share Публикувано Април 10 преди 4 часа , fearless` каза: Не съм много съгласен, в Биг Брадър, никой не е влизал с директната идея да стане за смях и повечето хора на които се случи, по-скоро се опитваха да се оправдаят по някакъв начин. Гореспоменатата групичка "инфлуенсъри", а и не само те умишлено търсят пошлоста, а подигравките възприемат като комплименти... а конкретните герои от случката в мола вероятно са умствено изостанали и дори нямат капацитет да разберът ситуацията около себе си. Не съм казала, че са влизали вътре с идеята да станат известни, а че заради тези си качества блеснаха. Не знам дали са предполагали, че простотията ще им донесе успех, но тогава им се получи. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 Tihomir Rangelov (@tihomir_rangelov1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 280 Likes, 56 Comments - Tihomir Rangelov (@tihomir_rangelov1) on Instagram: "Къде беше полицията тогава !? Когато унижаваха, обижд�..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 1 час, FikLena каза: Tihomir Rangelov (@tihomir_rangelov1) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 280 Likes, 56 Comments - Tihomir Rangelov (@tihomir_rangelov1) on Instagram: "Къде беше полицията тогава !? Когато унижаваха, обижд�..." @Stela @pacho @Emanuela.Carey @Lelqtian @fearless` @FolkEmpire @meleto Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 57 минути, FikLena каза: @Stela @pacho @Emanuela.Carey @Lelqtian @fearless` @FolkEmpire @meleto И това как отменя факта, че непрекъснато нарушава закони? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 "Извинявайте, много съм зле! Искам да ми влезете в положение и да ме разберете! Искам си вкъщи! Много зле се чувствам. Докато бях в ареста, два пъти посегнах на живота си, но не успях. Първият път беше с един чаршаф - вързах го, увиснах, но паднах и не се получи. Вторият път беше по време на разходка - исках да си прережа вените, започнах, но полицаят ме видя и не стана. ИСкам вкъщи, влезте ми в положение". Емили Тротинетката с два опита за самоубийство в ареста Емили Тротинетката с два опита за самоубийство в ареста WWW.PLOVDIV24.BG "Извинявайте, много съм зле! Искам да ми влезете в положение и да ме разберете! Искам си вкъщи! Мног... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 13 Report Share Публикувано Април 13 преди 5 часа , FikLena каза: @Stela @pacho @Emanuela.Carey @Lelqtian @fearless` @FolkEmpire @meleto Повдига въпроса защо тази ... особа не е приета за лечение в подходящо заведение и кой точно я е изтървал. Кейс ин пойнт преди 4 часа , FikLena каза: "Извинявайте, много съм зле! Искам да ми влезете в положение и да ме разберете! Искам си вкъщи! Много зле се чувствам. Докато бях в ареста, два пъти посегнах на живота си, но не успях. Първият път беше с един чаршаф - вързах го, увиснах, но паднах и не се получи. Вторият път беше по време на разходка - исках да си прережа вените, започнах, но полицаят ме видя и не стана. ИСкам вкъщи, влезте ми в положение". Емили Тротинетката с два опита за самоубийство в ареста Емили Тротинетката с два опита за самоубийство в ареста WWW.PLOVDIV24.BG "Извинявайте, много съм зле! Искам да ми влезете в положение и да ме разберете! Искам си вкъщи! Мног... И двата опита звучат меко казано нелепо, ако изобщо са плод на очевидно болна фантазия. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 14 Report Share Публикувано Април 14 Тази как ми заприлича на Зайка 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 14 Author Report Share Публикувано Април 14 От 13.04.2023 г. от 21:03, meleto каза: И това как отменя факта, че непрекъснато нарушава закони? Всички такива накрая ги изкарват луди и невменяеми за да избегнат присъда и затвор. Предполагах, че и с Емили ще опитат да го направят за жалост. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Author Report Share Публикувано Април 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 От 13.04.2023 г. от 20:05, FikLena каза: @Stela @pacho @Emanuela.Carey @Lelqtian @fearless` @FolkEmpire @meleto В чужбина Е нормално https://www.instagram.com/reel/CpqSmL3IV5Y/?igshid=MjljNjAzYmU= Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 На мен честно казано ми е малко прекалено Емили, която също е с отклонения да бъде третирана като сериен убиец, а истински престъпници като Семерджиев да не получават наказание. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 преди 8 часа , Emanuela.Carey каза: На мен честно казано ми е малко прекалено Емили, която също е с отклонения да бъде третирана като сериен убиец, а истински престъпници като Семерджиев да не получават наказание. Я пак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Тук се коментираше нещо, ама забравих и не намирам - как се постига такова качество на видео, снимано на лента. Сваля се от лентата ли? И то ако е така, как изобщо ги съхраняват тези ленти, те се прецакват на места и има дефекти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 29 Report Share Публикувано Април 29 Ако е снимано на 35мм филмова лента, от тях може да се свалят в днешно време 4К видео. Вероятно има много фактори, качеството на филма, как са снимали, с какво са снимали, как е съхранявана и прочее. Специално видео клипове обаче масовата практика е била да снимат на видео касетъчна лента, където записа е със значително по ниско качество изначално и просто няма как да се свали по високо качествено дигитално видео. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 @Fast малко да те ограмотим: https://youtube.com/shorts/_FT8ie-yVj0?feature=share https://youtu.be/FrnuOwndcpE 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 14 минути, WindWalkerMonk каза: @Fast малко да те ограмотим: https://youtube.com/shorts/_FT8ie-yVj0?feature=share https://youtu.be/FrnuOwndcpE + https://arab.news/bwyxz 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 13 минути, WindWalkerMonk каза: @Fast малко да те ограмотим: https://youtube.com/shorts/_FT8ie-yVj0?feature=share https://youtu.be/FrnuOwndcpE Не знам защо ме занимаваш със спортния аспект. Изобщо не ме интересува какво се случва в тази сфера като цяло. Сигурно няколко пъти казах. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 3 минути, Fast каза: Не знам защо ме занимаваш със спортния аспект. Изобщо не ме интересува какво се случва в тази сфера като цяло. Сигурно няколко пъти казах. Това показва, че сте повърхностни. Ако наистина се занимавате с конкретна тема, трябва да обмислите всички възможни аспекти. *Пиша чрез Google translate, не знам как да създам изречение в единствено число.🤣 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 1 час, asylum каза: + https://arab.news/bwyxz Тия па. Де се бутат, какво общо имат Египет с единствените признати Клеопатри? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 1 час, asylum каза: + https://arab.news/bwyxz Ами безумно е, да си бяха взели египтянка. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 30 Report Share Публикувано Април 30 преди 11 минути, WindWalkerMonk каза: Ами безумно е, да си бяха взели египтянка. Който плаща музиката вкрайна сметка. Другия път предлагат да кастнат китайка, за да не се чувстват и те пренебрегнати. И да не изпускаме толкова пазари за пласиране на крайния продукт. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 От 30.04.2023 г. от 14:29, Lelqtian каза: Който плаща музиката вкрайна сметка. Другия път предлагат да кастнат китайка, за да не се чувстват и те пренебрегнати. И да не изпускаме толкова пазари за пласиране на крайния продукт. Абе имаме си Клеопатра, Ванчето Великова. То салона й даже се казва така. Какво има да се търси? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 От 30.04.2023 г. от 12:52, Fast каза: Не знам защо ме занимаваш със спортния аспект. Изобщо не ме интересува какво се случва в тази сфера като цяло. Сигурно няколко пъти казах. Цитирам те, защото праща всичките ти теории за транзишън, хормонални терапии и т.н. по дяволите. Ето това е наука, те са минали през тия лайна дето казваш, но пак са си мъже. Ако това да си 2000 място при мъжете, но първо при жените не ти го показва, не знам кое. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари