Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 🤣 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза: Прав е зрителя всъщност, след тая поредица за Сергей, целувки на Орлов мост, БСП и тройни коалиции, съвсем нормално да възникнат съмнения. преди 7 минути, Andrew Cunanan. каза: 🤣 Пак, още я разпознават като жена. Ако не беше заглавието, аз лично тъкмо се чудех 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 35 минути, WindWalkerMonk каза: Не ме разбра, имах предвид, че ако се реши проблема с корупцията и законите, хората почнат да се страхуват от наказания, дори да не се стигне до агресията над хомосексуалните двойки, то вече ще е решен този проблем, защото няма да смеят. Иначе за брака трябва, ама то много малко ще го направят видимо. Сети се да си сложите табелка: Васил и Боян Илиеви например на помощата, в Лайнария ще има насутринта - педали, а - у. И то не само от децата. Абе скапана държава е, и върви надолу, е сега като си бях прегазиха човек на пешеходна и дори не спряха, та и друга кола била минала. Карат като луди, трепят се, стрелят се, бият се за нищо. На следващите избори със сигурност бих гласувал за всяка партия с първа точка в програмата "бетониране". Винаги съм смятал че е пародия, но напоследък дори с това не мога да си обясня актуалните събития. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 37 минути, Lelqtian каза: Прав е зрителя всъщност, след тая поредица за Сергей, целувки на Орлов мост, БСП и тройни коалиции, съвсем нормално да възникнат съмнения. Пак, още я разпознават като жена. Ако не беше заглавието, аз лично тъкмо се чудех Тя не е жена! Тя е БАКЛАВА! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Теленовелас Новини | Любимият портал за сериали и телевизия: "Трима братя, три сестри" 2 стартира в България TVNOVELLAS.BLOGSPOT.COM ЕКСКЛУЗИВНО: Един от най-обичаните сериали за всички времена "Трима братя, три сестри" (Pasion de Gavilanes) получи своето... zai4eto82 здравей! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Чудесно свободно съчинение, не че е съвсем невероятно, просто не вярвам особа с такива виждания да може да борави с фейсбук 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 2 Report Share Публикувано Юни 2 Не всички герои имат паметници и са окъпани в почести и слава! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Добре, че променихте правилата @meleto. Миналите дни направо не можех да отворя скандалите, забиваше ми целия браузър. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Има ли купон в ХУЙ ДЕРЕ! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 От 2.06.2023 г. от 19:00, Andrew Cunanan. каза: Искам тази особа във форума! Предложение за ник: Zaikitty22 (посветен на годината в която злата кандидат-снаха е влязла в живота й) 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юни 5 Report Share Публикувано Юни 5 преди 5 минути, Gerganafen каза: Искам тази особа във форума! Предложение за ник: Zaikitty22 (посветен на годината в която злата кандидат-снаха е влязла в живота й) Любимото ми число 4 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Easy game, easy life. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Случвало ли ви се е подобно нещо? 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 15 минути, Andrew Cunanan. каза: Случвало ли ви се е подобно нещо? Аз когато бях на 16 или 17 заспах по време на секс, а ни беше първата среща. После голяма любов.... ама имам такъв гаф! 1 2 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 Най-накрая се е напукал на бело и е е*Ал майката на сервиза! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 5 часа , DevilWish каза: Аз когато бях на 16 или 17 заспах по време на секс, а ни беше първата среща. После голяма любов.... ама имам такъв гаф! E ти си страшен класик, явно и двамата сте решили да си дадете втори шанс, били сте пердета. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 21 минути, WindWalkerMonk каза: E ти си страшен класик, явно и двамата сте решили да си дадете втори шанс, били сте пердета. До сутринта до 5 бяхме купонясвали, отидохме у дома сутринта уморени, започна да ми прави някои неща и аз .... толкова уморен заспах. На сутринта преди да си отиде ме покани у тях вечерта и така... случиха се нещата. Бяхме една зодия хахахаххаа с един ден разлика. Всъщност поддържаме връзка и до днес и си споделяме всичко, даже фактически раздяла и караници не е имало и не сме го и обсъждали. Но за моя огромна изненада, мога да разчитам на този човек за много неща, както и той на мен. Даже до преди 4-5 години се и виждахме, оставах да спя там и така... Аз определено не съм перде, даже смея да кажа, че съм притеснителен, за това явно имам вид и на надменен или надут, всъщност не съм. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 29 минути, DevilWish каза: До сутринта до 5 бяхме купонясвали, отидохме у дома сутринта уморени, започна да ми прави някои неща и аз .... толкова уморен заспах. На сутринта преди да си отиде ме покани у тях вечерта и така... случиха се нещата. Бяхме една зодия хахахаххаа с един ден разлика. Всъщност поддържаме връзка и до днес и си споделяме всичко, даже фактически раздяла и караници не е имало и не сме го и обсъждали. Но за моя огромна изненада, мога да разчитам на този човек за много неща, както и той на мен. Даже до преди 4-5 години се и виждахме, оставах да спя там и така... Аз определено не съм перде, даже смея да кажа, че съм притеснителен, за това явно имам вид и на надменен или надут, всъщност не съм. Коя зодия си, Алекс? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 18 минути, Andrew Cunanan. каза: Коя зодия си, Алекс? Теленце съм - асцендент Везни ❤️ Но иначе съм имал най-много връзки с Дева, Рак и Козирог, явно хороскопите са верни, с тях се разбирам най-добре в любовта.. Сега сме Теленце и Дева, но се разбираме чудесно. ❤️ Ти? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 1 минута, DevilWish каза: Теленце съм - асцендент Везни ❤️ Но иначе съм имал най-много връзки с Дева, Рак и Козирог, явно хороскопите са верни, с тях се разбирам най-добре в любовта.. Сега сме Теленце и Дева, но се разбираме чудесно. ❤️ Ти? Лилит, Слънце, Асцедент, Меркурий - Дева Венера, Марс - Скорпион 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 6 Report Share Публикувано Юни 6 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Лилит, Слънце, Асцедент, Меркурий - Дева Венера, Марс - Скорпион Аз доста си отговарям и на зодията, но и на асцендента. Например в магазин (то е смешно) - колебая се дали да взема едно, друго.... Преди време примерно като има шоколад няколко вида които не съм опитвал и се чудя... Накрая, взимам всичко! Не мога да реша! Всичко което ми харесва трябва да го опитам. При мен това е, че понякога съм нерешителен. Иначе покрай моята зодия, все пари.... пари... и пак пари. Може да не си даваш особено зор, но си късметлия. Голям инат, мързел - зависи за какво. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юни 7 Report Share Публикувано Юни 7 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари