z_o_ Публикувано на Април 3 Report Share Публикувано на Април 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Хубава е идеята да се възраждат стари хитови песни. Тази аз не я знаех, получила се е като ремикс. Идеята да включи певиците Траяна, Димана и Нелина във видеото ми харесва. Всъщност, очаквам завръщане от Траяна с някоя яка песен като предишните й! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Видеото не кореспондира с песента и това е най-неподходящото време. Ако бях на него щях да я пусна през юни с един летен клип - гарантирано щеше да гърми по морето. Харесва ми как я е изпял, само ударните нещо са ми много усилени. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Не мога да възприема песента в негово изпълнение. Нещо липсва в аранжимента. 😍🧿 1 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Този сто процента е педофил 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Бива. Ако се абстрахираме от видеото, естествено. Не знам доколко има търсене за песента... Като цяло звучи като ремикс на ретро песен. Оригиналната версия е с по-богат аранжимент. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Оригиналът си е оригинал. На Карлос гласа му не му пасва на тая песен. И тоя бийт тип DJ Живко Микс съсипва останалото. Жоро Любимеца и стария аранжиемнт са си топ! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.