i810 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Хайде стига вече с тази комплексарщина, че еди коя си не била с маркови дрехи...Ми мноУ важнУ! Това ако за някой е проблем, за мен изобщо не е. Последното нещо, заради което ще оценя даден проект, /не само на Райна/, а изобщо са марковите дрехи - има ли ги или не. Нали не очаквате в подобен весел проект, Райна да нахлузи рокля последен модел на Версаче?! Честно казано, тя ще отиде на поредната екскурзия, но няма да го направи, щото някой ще каже - Eййй, браво...Маркова е наша Райнуша. Вдигнала е левела. Приличала ви на "Самолет"... Голяма драма... Вината в случая е на композитора, а не на Райна. Ще го повторя отново... Всяка си поръчва песен и си плаща. Не е длъжна да изслуша всичко, което излиза с подобен ритъм. Има нещо общо, но нататък песента се развива по коренно различен начин. Като цяло, отзивите са много добри. Скоро не е имала толкова положителна оценка на свой проект. От там насетне, всеки има право да си преценява, дали е неговата песен или не. Няма как да нацели вкуса на всички и да има всеобщо одобрение. Такова животно не съществува. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Приятна песен, определено най-добрата от доста време насам. Успех на проекта. Дано се забележи. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 3 часа , i810 каза: Хайде стига вече с тази комплексарщина, че еди коя си не била с маркови дрехи...Ми мноУ важнУ! Това ако за някой е проблем, за мен изобщо не е. Последното нещо, заради което ще оценя даден проект, /не само на Райна/, а изобщо са марковите дрехи - има ли ги или не. Нали не очаквате в подобен весел проект, Райна да нахлузи рокля последен модел на Версаче?! Честно казано, тя ще отиде на поредната екскурзия, но няма да го направи, щото някой ще каже - Eййй, браво...Маркова е наша Райнуша. Вдигнала е левела. Приличала ви на "Самолет"... Голяма драма... Вината в случая е на композитора, а не на Райна. Ще го повторя отново... Всяка си поръчва песен и си плаща. Не е длъжна да изслуша всичко, което излиза с подобен ритъм. Има нещо общо, но нататък песента се развива по коренно различен начин. Като цяло, отзивите са много добри. Скоро не е имала толкова положителна оценка на свой проект. От там насетне, всеки има право да си преценява, дали е неговата песен или не. Няма как да нацели вкуса на всички и да има всеобщо одобрение. Такова животно не съществува. Евала скъпа. Право куме в очи! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 преди 4 часа , i810 каза: Хайде стига вече с тази комплексарщина, че еди коя си не била с маркови дрехи...Ми мноУ важнУ! Това ако за някой е проблем, за мен изобщо не е. Последното нещо, заради което ще оценя даден проект, /не само на Райна/, а изобщо са марковите дрехи - има ли ги или не. Нали не очаквате в подобен весел проект, Райна да нахлузи рокля последен модел на Версаче?! Честно казано, тя ще отиде на поредната екскурзия, но няма да го направи, щото някой ще каже - Eййй, браво...Маркова е наша Райнуша. Вдигнала е левела. Приличала ви на "Самолет"... Голяма драма... Вината в случая е на композитора, а не на Райна. Ще го повторя отново... Всяка си поръчва песен и си плаща. Не е длъжна да изслуша всичко, което излиза с подобен ритъм. Има нещо общо, но нататък песента се развива по коренно различен начин. Като цяло, отзивите са много добри. Скоро не е имала толкова положителна оценка на свой проект. От там насетне, всеки има право да си преценява, дали е неговата песен или не. Няма как да нацели вкуса на всички и да има всеобщо одобрение. Такова животно не съществува. Никой не я кара да носи маркови дрехи,но е смешно и да носи такива очеизбождащи реплики. Тя затова е и това положение,щото прави първата песен,която й предложи Биолчев. Докато не започне да подбира повече мелодиите ще продължава да има хит на 5-6 години. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Райна се облича от българския бранд Алеса от години. Те си имат навика да правят сходни модели на известните марки. Не са баш реплики, но взаимстват доста идеи, мотиви, принтове.. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 На repeat е Райнуш! 1 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Браво на Райна,най-накрая нещо хулбаво да пусне от нея . 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Април 12 Report Share Публикувано Април 12 Вече се почудиха за какво да пеят тексат на песента име таргичен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 Доста свежо предложение от Райна. Много ме кефи как винаги се старае и за клиповете си, за което адмирации! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Април 16 Report Share Публикувано Април 16 От 12.04.2023 г. от 16:38, Marin каза: Вече се почудиха за какво да пеят тексат на песента име таргичен. Текстът е писан от танцьор 😃 (и в реклами участва) Песента не е зле 😃 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Не ме впечатли с нищо, спокойно може и без тази песен, както и без няколко от последните и. Райна не е това което беше някога. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.