Marin Публикувано на Април 24 Report Share Публикувано на Април 24 музика: Димитър Милев текст: Лиляна Димова аранжимент: Димитър Милев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Коя година сме по дяволите... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Все едно слушам ретро песен. Поне да бяха направили нещо по-актуално. 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Мисля че тая двойка преди 3 в годината е излишна и не на мястото си. Добре са го направили тоя запис, крайно време беше Милко и Петя да пуснат още един дует след Права е жената. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 ً 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 На мен ми хареса, носи нещо ретро в себе си и е приятна за слушане, но сравнена с хитачката на Ванчето е нищо! 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Напомни ми за: 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Не е лоша песента. Доста приятна за слушане... Лъха на ретро от километри... На мен ми напомня на Вероника и Магда - Не си сама. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Чух я миналата седмица по Планета. Много ми хареса. Но Милко много влачи вече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.