Willy Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 1 час, Emanuela.Carey каза: От контингента май Емануела ще изкара най-хубавия клип този сезон. За дето все я обвинявате че се стиска! Всички кадри засега ми дават вайб: 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 Какво е това? Шушано, Шушано! Какво ли не правят хората за гледания! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 31 минути, Willy каза: Всички кадри засега ми дават вайб: Кадрите с трона и златната рокля нямат нищо общо. Само тези с огъня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 Поредната простотия на ИЗРОДА Авета Минета, този път плюе по Рашия! Но не осъзнава, че тя е за предпочитане! Avi Benedi 23 ч. · Точно това имам предвид! Мястото на такова нещо е в лудницата!!! Звезда ? Или клоун? Твоето място е в цирка. Там поне печелиш пари! А на този грозник къде му е мястото според вас? Ъм? Я да се връща в страната си и както казва колежката му Емилия "Липса на майка ти п**ката" !!! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fengergana Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Здравейте! Някой може ли да ми каже за Цветелина (Неянева) как изглежда някак скромна в началото на кариерата и после 2007 е все едно различен човек. Пр. Маска туге,чалга до дупка и т.н И няколко години по - късно пак е крейзи лелката все едно този период не е съществувал. На какво се дължи това. опитвала се е да се впише.била е с друг мъж или? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 Абе, хора сега разбирам, че това е оригинала на "Отминал спомен" на Екстра Нина, а мислех, че е авторска? Изяснено ли е, че е кавър или плагиатство? Също Opa, opa е тяхна в изпълнение на Валентина - Хей, войниче, но това е ясно. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 3 Author Report Share Публикувано Май 3 Силвия! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 1 час , Emanuela.Carey каза: Кадрите с трона и златната рокля нямат нищо общо. Само тези с огъня. Носят ми подобно настроение - вайб, не съм казал че я копира или имат нещо общо. Кадрите с огъня даже повече напомнят на това ако гледаме така: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Тази песен заслужаваше да се оцени повече! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Sexy Ivy is back!!! ❤️ 1 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Ивана СМАЗА с визии. Буквално много от топ имената никога не са били толкова предизвикателни! 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 49 минути, Willy каза: Тази песен заслужаваше да се оцени повече! Ако сравним със соловите ѝ проекти от последните години си се оцени. Не е като да е флопнала. Лятото тепърва има шанс да се завърти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 2 часа , DevilWish каза: Абе, хора сега разбирам, че това е оригинала на "Отминал спомен" на Екстра Нина, а мислех, че е авторска? Изяснено ли е, че е кавър или плагиатство? Също Opa, opa е тяхна в изпълнение на Валентина - Хей, войниче, но това е ясно. Е, не е копие. Има някаква прилика, но дотам. Нито Опа опа, нито Дината са песни на Антик. Оригиналите им са по-стари. преди 40 минути, Willy каза: Ивана СМАЗА с визии. Буквално много от топ имената никога не са били толкова предизвикателни! Предизвикателна е. Предизвиква смях. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 1 час, Willy каза: Тази песен заслужаваше да се оцени повече! E, тя си се оцени, още е много вървежна. Не е паднала от топ 15 в епъл мюзик, за разлика от повечето излезли след това. 3М са си доста добри гледания, за тази година особено. Мисля, че само Азис, Галена, Преслава и Меди се борят за повече 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Мале каква е тази цигания от Ивана? 300 визии в един клип, 500 марки продукти, коя от коя по-глупваи. Каква е тази утайка вино? Само по етикета изглежда като евтино сокце Калифорния. Какви са тия диаманти навити като спагети? То не беше торти неделя, то не бяха Мазерати... Мани мани, не върви добре, нито поп фолка нито Ивана. Дали пък не сме ние, че се издигнахме толкова, а фолка все си е бил такъв? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 3 часа , fengergana каза: Здравейте! Някой може ли да ми каже за Цветелина (Неянева) как изглежда някак скромна в началото на кариерата и после 2007 е все едно различен човек. Пр. Маска туге,чалга до дупка и т.н И няколко години по - късно пак е крейзи лелката все едно този период не е съществувал. На какво се дължи това. опитвала се е да се впише.била е с друг мъж или? За Цена питай човека с магарешки име МАРКО Димов. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Току що, THE IIconic каза: Аз на опашката за леща: 4 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 40 минути, THE IIconic каза: Охх, много ми напомня на някоя песен, но не се сещам на коя 🤔 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 18 минути, Just_Me каза: Охх, много ми напомня на някоя песен, но не се сещам на коя 🤔 На мен ми напомня на частта и в дуета с Емилия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 3 часа , THE IIconic каза: Вокалите обработени като на: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 15 часа , DevilWish каза: Абе, хора сега разбирам, че това е оригинала на "Отминал спомен" на Екстра Нина, а мислех, че е авторска? Изяснено ли е, че е кавър или плагиатство? Също Opa, opa е тяхна в изпълнение на Валентина - Хей, войниче, но това е ясно. Има прилика при припевите наистина, но не са съвсем еднакви. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 преди 16 часа , Willy каза: Тази песен заслужаваше да се оцени повече! Тази дори още повече! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 4 Author Report Share Публикувано Май 4 преди 1 час, Lelqtian каза: Тази дори още повече! Има "Шушана" и в нейно изпълнение! Не било само Преслава! Какво ще кажеш? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари