Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 3 милки ❤️ 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Hit of 2023 - ofitsyal! ciao Galena, ciao Emanuela 😍 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. @GSA 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Емрах и Галена гепнаха най-известната песен в момента , затова още немогат да уредят правата! Някои хора пишат под коментарите “Айде Фики взимай и тая песен” пък то се оказа , че малкия брат го изпревари. 😂😂 Мн са нагли фамилия Стораро 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Патентована Технология за Белене на яйца от ПопФолк Иконата Ваня... FB.WATCH 14 хил. views, 91 likes, 1 loves, 170 comments, 9 shares, Facebook Watch Videos from Меринджей: Патентована Технология за Белене на яйца от ПопФолк... 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 15 часа , HIStory каза: Не, че нещо, ама: После що само по дивани се снимала... Рекламира стоката. Ще може ли някой да направи колаж с всички клипове, на които Глория лежи на дивани? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 6 минути, Illyria каза: Ще може ли някой да направи колаж с всички клипове, на които Глория лежи на дивани? Няма да стигне страницата, толкова голям ще стане колажа. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Струва ми се, ще е нещо като кубчето лед... Толкова я свързват с него, а тя само в Полудяваш по мен го споменава, никъде другаде. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIStory Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 15 минути, Illyria каза: Струва ми се, ще е нещо като кубчето лед... Толкова я свързват с него, а тя само в Полудяваш по мен го споменава, никъде другаде. Кубчето лед го подкара Ивана по принцип в Мирише на любов, не знам що го лепнаха на Гло - "Кубче лед съм, разстопи ме..." 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Щом ще се яде... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 20 минути, HIStory каза: Кубчето лед го подкара Ивана по принцип в Мирише на любов, не знам що го лепнаха на Гло - "Кубче лед съм, разстопи ме..." По мои спомени се започна от тази песен Между другото и двата текста са писани от Мариета. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Щом сме на хранителни песни: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Я кажи коя ти е любимата певица? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 @WindWalkerMonkrazgele, Kla$a!!!! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 8 часа , presi_fen! каза: Емрах и Галена гепнаха най-известната песен в момента , затова още немогат да уредят правата! Някои хора пишат под коментарите “Айде Фики взимай и тая песен” пък то се оказа , че малкия брат го изпревари. 😂😂 Мн са нагли фамилия Стораро Емрах обяви преди седмица и всеки ден си качва стори, докато Галена по абсолютно никакъв начин досега не е рекламирала този проект и явно ще се размине само с едно стори като излезе. Това не говори ли достатъчно, че не е нищо повече от обикновен фийт и е поканена от фамилия Стораро за да докара интерес на Умрях, който след Теди дава яко задна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 8 часа , Illyria каза: Ще може ли някой да направи колаж с всички клипове, на които Глория лежи на дивани? Още в първите клипове има дивани, но пък после 2-3 години няма. Жена, седнала/полегнала на диван е ясно какви сигнали подава. Така че според мен е умишлено. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Когато ми кажат: "бъди всеки път различен, но запази стила си!" 2000-2009 1 1 7 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 9 часа , Illyria каза: Струва ми се, ще е нещо като кубчето лед... Толкова я свързват с него, а тя само в Полудяваш по мен го споменава, никъде другаде. Какъв фен си, щом забравяш туй нещо? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 ХИТ! ХИТ! ХИТ! ❤️ Замделе дума даааа замделе деле дума да да @Andrew Cunanan.Цветелина Янева Day? 😮 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 преди 10 часа , HIStory каза: Кубчето лед го подкара Ивана по принцип в Мирише на любов, не знам що го лепнаха на Гло - "Кубче лед съм, разстопи ме..." Тя вкара и аромата, а и течните шоколади, кафе, цигари, диети! Иновативна жена на народа! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 туце акбар. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 31 Author Report Share Публикувано Май 31 Дългоочакван фотос с торта - Рени! ❤️ Този поглед чакахме! 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 9 минути, DevilWish каза: Дългоочакван фотос с торта - Рени! ❤️ Този поглед чакахме! "Две за мен и една за гостите... евеентуално" Практична кралица! Кой като нея с 3 торти Последно 45 или 54? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 18 минути, Gerganafen каза: "Две за мен и една за гостите... евеентуално" Практична кралица! Кой като нея с 3 торти Последно 45 или 54? Не са ли и трите за нея, а за гостите само макароните от последната? 🤣 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Не са ли и трите за нея, а за гостите само макароните от последната? 🤣 Стига им. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари