Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 1 минута, Emanuela.Carey каза: Какви Глория, Деса, Кама като имаме Джордан, Ерик и Джина Стоева? Три достойни лесбийки. и трансовете - Дион и Доника? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Author Report Share Публикувано Май 12 Криско щял да пуска дует и с Константин , автобиографична песен за БУРНИЯ ЖИВОТ на нашо КоцИ! Криско снима клип на нов дует с голяма попфолк звезда Хип-хоп изпълнителят залага на колаборация с Константин Криско наскоро обяви, че през есента на 2023 година ще пусне първия си албум „Хамелеон“, като в него ще има доста нови парчета. Той признава, че в днешно време не е кой знае какво да се пусне албум, защото нещата в музикалния бизнес не са като едно време и албумите не се посрещат с такъв интерес от днешната публика. Изпълнителят и продуцент обяви, че пуска пореден попфолк дует. След като в края на април той взриви публичното пространство в колаборация със Софи Маринова, сега прави партньорство с друг топ изпълнител от най-комерсиалния жанр и това е Константин. “Имаме заедно парче с него и мисля, че съм го уцелил в десетката, защото текстът е по неговия живот. Предстои да я снимаме и да я издадем. Следващата песен, която ще пусна обаче, ще е самостоятелна и е регетон” – загатва Криско пред радио “Веселина”. Текстът на предстоящия сингъл е своеобразна автобиография за бурния живот на Константин и със сигурност съвместния им проект ще предизвика бурни емоции сред феновете. 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: и трансовете - Дион и Доника? Да, вместо Есил и Миша можеше Рут, Глория и Анда. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Аз имам чувството че те всяка година канят Гло, но тя винаги им отказва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 2 минути, Fast каза: Аз имам чувството че те всяка година канят Гло, но тя винаги им отказва. Тъпо ако е така, защото има много фенове дето са ЛГБТ. Има транс фенове, лесбийки и масово хомосексуалисти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 8 минути, WindWalkerMonk каза: Тъпо ако е така, защото има много фенове дето са ЛГБТ. Има транс фенове, лесбийки и масово хомосексуалисти. Тя май изобщо няма стрейт фенове мъже, така че....лошо за нея. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 😂😂😂 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 46 минути, Fast каза: Аз имам чувството че те всяка година канят Гло, но тя винаги им отказва. Тя е пазителка на традиционните семейни ценности. Има песни за майката, бащата, кучето и котката. Какви гейове? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 От 10.05.2023 г. от 13:54, Andrew Cunanan. каза: В едната песен се пее за кубче лед (т.е. малък куб), а в другата е за купче лед (т.е. куп ледове в малък обем). Напълно различни неща! 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 3 часа , Emanuela.Carey каза: Колкото и да храним нашите чалга певачки, най-злобните телета определено са в поп-а. Рут Колева, Михаела Филева, Дивна, Прея, Дара - най-надутите и превзети същества. Такива истории съм чувал за тях че даже не бих ги плювнал (както казва Златка Райкова). Сподели! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 5 часа , DanielPiliov каза: 1 ден за 4ч и 40мин - 88К 2 ден - 196К 3 ден - 165К 4 ден - 106К 5 ден - 261К 6 ден - 70К 7 ден - 72К 8 ден - 58К и от днес, до момента - 23К Има нещо гнило, как се пада от 260К на 70К. Каквото и да си говорим песента е добра и звучи мощно. Чух я днес от една кола, мой приятели също ми казаха, че много я слушат. Попаднах и на сторита в инста в клубовете се избухва. Или вече много малко хора пускат музика от ютуб или има някакъв бъг с песента. Според мен причината за ниските цифри е точно това, че гледаемостта в YouTube е намаляла, допълнено от осезаемия и напълно логичен спад при самата Преслава. Като сложим настрани каква възраст наближава тя и че обикновено ageism-а на публиката се появява точно на такава дори в България, и самата концепция на Прес за кариерата й напоследък е кошмарна... Системата на Пайнера помагаше до време. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 5 минути, SG каза: Според мен причината за ниските цифри е точно това, че гледаемостта в YouTube е намаляла, допълнено от осезаемия и напълно логичен спад при самата Преслава. Като сложим настрани каква възраст наближава тя и че обикновено ageism-а на публиката се появява точно на такава дори в България, и самата концепция на Прес за кариерата й напоследък е кошмарна... Системата на Пайнера помагаше до време. 😄 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: 😄 Значи всичко е тип-топ при Преслава и е силна като през 2019? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 52 минути, xroflx9 каза: Сподели! За Прея примерно, която се прави на толкова земна - съм чувал че никога не говорела със “слугинажа”. Танцьорите за участията ѝ трябвало да говорят през мениджър/гримьор ако искат да ѝ кажат нещо. Често закъснявала за участия и в последния момент искала да си вдига цените като тези на много по-изявени певици. На Дара цялата компания са твърди наркомани, често изпадала в мортус състояния по партита, ако някой решил да ѝ прави забележка за поведението имала оправдание че е известна. Също така ситуацията когато обвини Тита, че не е стойностен изпълнител защото се разголва след като тя самата има много по-провокативни снимки. За Рут Колева и Михаела Филева е имало достатъчно статии и истории от техни колеги през годините, за това колко се непоносими. Имам и няколко по-подробни истории, но няма да ги пиша защото веднага биха се сетили кой ги разказва ако ги прочетат. А аз знам че някои от тях се търсят в Гугъл. Да не оставяме човека без работа. 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Джулия обяви излизането на първи самостоятелен албум. Евала. Последната и песен ми е страшно любима. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: За Прея примерно, която се прави на толкова земна - съм чувал че никога не говорела със “слугинажа”. Танцьорите за участията ѝ трябвало да говорят през мениджър/гримьор ако искат да ѝ кажат нещо. Често закъснявала за участия и в последния момент искала да си вдига цените като тези на много по-изявени певици. На Дара цялата компания са твърди наркомани, често изпадала в мортус състояния по партита, ако някой решил да ѝ прави забележка за поведението имала оправдание че е известна. Също така ситуацията когато обвини Тита, че не е стойностен изпълнител защото се разголва след като тя самата има много по-провокативни снимки. За Рут Колева и Михаела Филева е имало достатъчно статии и истории от техни колеги през годините, за това колко се непоносими. Имам и няколко по-подробни истории, но няма да ги пиша защото веднага биха се сетили кой ги разказва ако ги прочетат. А аз знам че някои от тях се търсят в Гугъл. Да не оставяме човека без работа. Филева уж има образ на мила и земна. Жалко. преди 3 минути, GSA каза: Джулия обяви излизането на първи самостоятелен албум. Евала. Последната и песен ми е страшно любима. Дори Коя ще извади албум, само "на Египет фараона" - никога. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 4 минути, Gerganafen каза: Филева уж има образ на мила и земна. Жалко. Дори Коя ще извади албум, само "на Египет фараона" - никога. И раздялата с онзи обяви. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 6 минути, Gerganafen каза: Филева уж има образ на мила и земна. Жалко. Дори Коя ще извади албум, само "на Египет фараона" - никога. За Филева много отдавна съм чувал,че била абсолютен боклук като човек,сега вече се убедих. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 20 минути, Gerganafen каза: Филева уж има образ на мила и земна. Жалко. Тя е известна с това че е саботирала професионални отношения на колегите си, особено по общи турнета и участия за да бъде център на вниманието. Подобно на наши Пайнерки искала винаги или да открива или да закрива събития и да има повече песни от другите. Често се случвало да “взима” демота на колеги като плащала на композитора повече, за да даде песента на нея. Лора Караджова беше казала в Брадъра че Графа коли и беси за нея, защото е негов изпълнител и трябвало да я бута. От тогава и той ми падна в очите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Тикток е възмутен: Емили Башурска кара танцьорки по голи задници да танцуват хоро. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Никой ли не успя да потвърди дали Гергана наистина е бременна? Явно наистина иска да изчезне от лицето на земята и никой да не си спомня за нея, което е жалко, защото все още има фенове, които се интересуват от нея. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 21 минути, Emanuela.Carey каза: Тя е известна с това че е саботирала професионални отношения на колегите си, особено по общи турнета и участия за да бъде център на вниманието. Подобно на наши Пайнерки искала винаги или да открива или да закрива събития и да има повече песни от другите. Често се случвало да “взима” демота на колеги като плащала на композитора повече, за да даде песента на нея. Лора Караджова беше казала в Брадъра че Графа коли и беси за нея, защото е негов изпълнител и трябвало да я бута. От тогава и той ми падна в очите. Толкова бутане, толкова прецакване на колеги и пак е абсолютно никоя? Полина Дженова също адски я бутат и облъчват възрастното население с нея по формати, но като певица и хитове е кръгла 0. Филева освен "Опасно близки" и "Когато ти трябвам" има ли други известни песни? Да не говорим колко награди за певица на годината на БНР са ѝ бутнали, а една Георги-Николай, когато мачкаше и бесеше през 2015-2017-та не е била номинирана дори. 😕 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Наистина си имат високо самочувствие повечето попаджии, а при някои това граничи и с кофти отношение спрямо другите. Но нима можем да сме изненадани? Дори без да правят нон-стоп хитове, в последните години въпросните имат всичко, което на чалгата й липсва - нормален ход на издателската дейност, концерти, турнета, награди, уважение от страна на медии, лансиране по всякакви предавания. Тазгодишния концерт на Бг Радио ще е нещо невиждано. Такава титанична колаборация на поколенията чалгата и да иска никога няма да реализира, защото всичките са продажни и жанра никога няма да има звезда като истинската кралица в българската музика. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 21 минути, SG каза: Тазгодишния концерт на Бг Радио ще е нещо невиждано. Такава титанична колаборация на поколенията чалгата и да иска никога няма да реализира, защото всичките са продажни и жанра никога няма да има звезда като истинската кралица в българската музика. Кой ще ги гледа тези награди и какво въобще ще награждават като няма нито един поп хит от изминалата година? Ще пълнят стадион с пенсионерки и деца - Веселин Маринов вече го е правил. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 преди 22 минути, SG каза: Наистина си имат високо самочувствие повечето попаджии, а при някои това граничи и с кофти отношение спрямо другите. Но нима можем да сме изненадани? Дори без да правят нон-стоп хитове, в последните години въпросните имат всичко, което на чалгата й липсва - нормален ход на издателската дейност, концерти, турнета, награди, уважение от страна на медии, лансиране по всякакви предавания. Тазгодишния концерт на Бг Радио ще е нещо невиждано. Такава титанична колаборация на поколенията чалгата и да иска никога няма да реализира, защото всичките са продажни и жанра никога няма да има звезда като истинската кралица в българската музика. В грешка си скъпи мой, липсват им два ОГРОМНИ фактора, които още са движещи в чалгата: а) най-висок интерес от аудиторията; б) голям стоков оборот и съответно заетост - приход и брой участия; ако следваме логиката на попаджиите а-листа на чалгарите е в непрекъснато турне. Не знам защо си мислиш, че има някакво уважение към попа - хората просто не бръснат 99% от там изпълнителите за живи. Потребителите на средна възраст може веднъж-дваж да им идат на концерт, но не акумулират постоянен оборот. Ако мислиш, че те са по-печеливши или вървежни от чалгарите, кои ги тъпчат най-богатите хора в държата? Кои имат по-скъпарски лайвстайл? Кои са по-следвани в социални мрежи, макар и с фалшименто последователи? За кои се пише повече по жълтите парцали? За кои гърмят мамчета в коментарите под статитии във фб? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари