asylum Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 6 минути, Lelqtian каза: Докога наистина? 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 6 минути, DevilWish каза: Но ДОКОГА ? Вземаш ми youtube Докога, докогааааааааааа? Искам нормална музика, но сега, но сега. Трябва ми така, на мига, на мига!!!! Но докогааааааа ааааа ааааа ааааааааааа???? На мига пускаме центрофуга и забравяме за самоповярвали си никому неизвестни бедни заработващи швестерки от народа 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: Измежду двамата Галин май че е по-добрият швестер. ☠️ За радост тук няма база за сравнение, също като в кариерите. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 14 минути, SG каза: За радост тук няма база за сравнение, също като в кариерите. Сашето спасява отново кариери! 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 47 минути, SG каза: За радост тук няма база за сравнение, също като в кариерите. Питайте Алла Борисовна кой е по-голямата звезда. Когато Галин направи звезда като нея, да се обади. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Утре този ХИТ прави 20М👑 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 never forget this iconic thing. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: never forget this iconic thing. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 14 минути, DarkChild каза: Питайте Алла Борисовна кой е по-голямата звезда. Когато Галин направи звезда като нея, да се обади. Всички знаем, че Аллочка е изявена фенка на Десита, а отскоро се говори, че харесва и Доника. Клюката е, че след 50 години най-накрая е забравила за Арлекино и сега иска да направи рестарт на кариерата си с кавър на Щрак. 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 9 минути, asylum каза: Това ми напомня, че от София Прайд е крайно време да поканят още една гей икона, а именно: 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DanielPiliov Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 Това си се оказа голяма хитачка… 10 месеца от премиерата: Ютуб - 17М Spotify - 420K И продължава да си прави средно 20К на ден. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 13 Report Share Публикувано Май 13 преди 4 часа , SG каза: Всички знаем, че Аллочка е изявена фенка на Десита, а отскоро се говори, че харесва и Доника. Клюката е, че след 50 години най-накрая е забравила за Арлекино и сега иска да направи рестарт на кариерата си с кавър на Щрак. Аллочка няма да сгреши. Сега като избяга от Рашистан има нужда от хит. Щрак ми е единствената либийска песен, която ми харесва. Само да не я пееше тя. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 тая простакеса как смее да подиграва Тотя, като поне Тотя има кариера и тук-таме хит? А тази? Известна с пиянството си и кошмарния си характер! 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 преди 17 минути, Andrew Cunanan. каза: тая простакеса как смее да подиграва Тотя, като поне Тотя има кариера и тук-таме хит? А тази? Известна с пиянството си и кошмарния си характер! Напоследък гледам да се въздържам от негативни коментари, но когато някой е толкова НЕизвестен, комплексиран и алкохола му е приоритет - кеф ми прави да му сипя още..... Интервюто не съм го гледал, но Татяна е класи над тази евтината със шарената рокля от Илиенци и селските грозни обуща! Защо ли я коментираме се чудя? Не си заслужава да се хабиме. Татяна поне е положителен човек и доколкото съм гледал клипове от Сървайвър си се представя много достойно! Ама понеже тук говорим, че клечи във фитнеса, заслужава си.... да се изклечи на тая в мундзата (устата естествено)! 2 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 10 часа , DarkChild каза: Аллочка няма да сгреши. Сега като избяга от Рашистан има нужда от хит. Щрак ми е единствената либийска песен, която ми харесва. Само да не я пееше тя. На мен пък ми харесва заради Лидия. Само да не беше тази песен. @Lelqtian @asylum днес е голям празничен ден за нас, защото Хитът на 2022 става на 1 година! Как се изниза това време... 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 5 минути, SG каза: На мен пък ми харесва заради Лидия. Само да не беше тази песен. @Lelqtian @asylum днес е голям празничен ден за нас, защото Хитът на 2022 става на 1 година! Как се изниза това време... It’s time for Party Animals 2 ❤️🧿 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 21 минути, asylum каза: It’s time for Party Animals 2 ❤️🧿 Новата песен излиза тези дни, можем само да чакаме и да стискаме палци и този път да е запазила летвата толкова ниско. 1 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 24 минути, asylum каза: It’s time for Party Animals 2 ❤️🧿 Трябваше да запише коледно-новогодишна версия. Пропилян шанс. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 37 минути, Lelqtian каза: Трябваше да запише коледно-новогодишна версия. Пропилян шанс. Е, на коледно-новогодишните празници има по-голям шанс хората на всякаква възраст около трапезата да си я пуснат поне 1 път, което Доня Десс обикновено избягва. Друго си е да се надяваш, че абитуриентите ще пожелаят на бала си да чуят 44-годишна леличка да им пее за купони. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 16 часа , Andrew Cunanan. каза: never forget this iconic thing. Два травестита, не получили се при това. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 50-те най... - 14.05.2023 SIGNAL.BG Преслава е №1 в „50-те най...“ с „Балканско за разкош“. Ванилия Сметанова явно чете тук! Ми да, какъв беше тоя "Банкомат" миналата седмица! Я сега цял месец да властва "Балканското" на нашата Петя! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Чак тези дни разбрах, че Графа пее още от социализма и кариерата му предхожда дори тази на Глория. Какви песни е правил само на 15 години в първия си албум... По това време чалгарките ни още дори не са знаели, че ще бъдат чалгарки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 16 минути, SG каза: Чак тези дни разбрах, че Графа пее още от социализма и кариерата му предхожда дори тази на Глория. Какви песни е правил само на 15 години в първия си албум... По това време чалгарките ни още дори не са знаели, че ще бъдат чалгарки. Дам, защото не са имали богати бащи със силни властови позиции, които да ги бутат напред с цената на всичко! ❤️ 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 27 минути, WindWalkerMonk каза: Два травестита, не получили се при това. Точно тук Гло безпардонно заявява: "Да ти приличам на травестит?!" ☠️ 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари