WindWalkerMonk Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Точно тук Гло безпардонно заявява: "Да ти приличам на травестит?!" ☠️ Трябваше да кажат Да! Но има още работа. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 19 минути, Andrew Cunanan. каза: Дам, защото не са имали богати бащи със силни властови позиции, които да ги бутат напред с цената на всичко! ❤️ То Андреа като имаше все едно се получи в дългосрочен план... Графа ще прави концерт на стадион Васил Левски. Влиянието на баща му отдавна е градирало в негова собствена силна кариера, по-дълголетна от на всички чалгарки. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Графа от рано е почнал, ама проби чак към края на 90-те с "Пачанга" , а по това време Глория вече правеше турне в USA....не на всеки му долита птичето на радостта, както го е изпяла. Пък и да не говорим, че Глория не проби с толкова дебилски песни, а с "Децата", "Щастието е магия", "За тебе, майко" и т.н. Факт е, че сега е по-напред от всички фолкаджийки и като образ, и като успехи и е страшно талантлив. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 2 минути, pacho каза: Графа от рано е почнал, ама проби чак към края на 90-те с "Пачанга" , а по това време Глория вече правеше турне в USA....не на всеки му долита птичето на радостта, както го е изпяла. Пък и да не говорим, че Глория не проби с толкова дебилски песни, а с "Децата", "Щастието е магия", "За тебе, майко" и т.н. Факт е, че сега е по-напред от всички фолкаджийки и като образ, и като успехи и е страшно талантлив. + Tokov udar & 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 12 минути, pacho каза: Графа от рано е почнал, ама проби чак към края на 90-те с "Пачанга" , а по това време Глория вече правеше турне в USA....не на всеки му долита птичето на радостта, както го е изпяла. Пък и да не говорим, че Глория не проби с толкова дебилски песни, а с "Децата", "Щастието е магия", "За тебе, майко" и т.н. Факт е, че сега е по-напред от всички фолкаджийки и като образ, и като успехи и е страшно талантлив. Да уточня, че целта на първия ми пост по темата не беше да shade-вам пак Глория или някоя друга, а да посоча какви звезди с десетилетни кариери си имаме, а не признаваме достатъчно в заблудата си от 'блясъка' на чалгата. Но нищо, него живот и здраве ще го признаят десетки хиляди на стадиона, което ще е с около десетки хиляди повече от концертите на ТОП звездите миналото лято (това вече беше shade). 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 37 минути, SG каза: То Андреа като имаше все едно се получи в дългосрочен план... Графа ще прави концерт на стадион Васил Левски. Влиянието на баща му отдавна е градирало в негова собствена силна кариера, по-дълголетна от на всички чалгарки. Андреа > който и да е този беден и никомунеизвестен човек на име Гафа. Радвам се, че прави благотворително изчистване на стадион "Васил Левски", само защо заблуждава хората така като го титулува като свой собствен концерт. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 1.3 милиона гледания и има 100 коментара по-малко от песента на Емануела. Хората като видят какъв мегахит са пуснали Мирела и Алпай онемяват! Реалните гледания сигурно са 300к 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Дам, защото не са имали богати бащи със силни властови позиции, които да ги бутат напред с цената на всичко! ❤️ Чак пък силни властови позиции? Имал е група. Помня, че имаше песен Мандарини. Даваха я в детските предавания по БНТ. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 6 минути, Emanuela.Carey каза: 1.3 милиона гледания и има 100 коментара по-малко от песента на Емануела. Хората като видят какъв мегахит са пуснали Мирела и Алпай онемяват! Реалните гледания сигурно са 300к Долна лъжа и инсинуация! Не разпространявай лъжливи факти! Това е хита на годината, десетилетието и века, според @SG 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 10 минути, Emanuela.Carey каза: 1.3 милиона гледания и има 100 коментара по-малко от песента на Емануела. Хората като видят какъв мегахит са пуснали Мирела и Алпай онемяват! Реалните гледания сигурно са 300к Те имат поне 200k+ само за последните 2-3 дена, откакто им я няма платената реклама/купените гледания. Както казах и в началото като дръпнаха с цифрите - децата могат да бъдат грабнати дори от пълни безизвестници, стига дадено нещо да достигне до тях по правилния начин. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 😂😂😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 21 минути, SG каза: Те имат поне 200k+ само за последните 2-3 дена, откакто им я няма платената реклама/купените гледания. Както казах и в началото като дръпнаха с цифрите - децата могат да бъдат грабнати дори от пълни безизвестници, стига дадено нещо да достигне до тях по правилния начин. Ти как разбра кога са спрели да купуват и че вече не тече реклама? Няма абсолютно никаква логика в гледанията им, не са ми излизали нито веднъж в тикток - за какви деца изобщо говорим? Те дори не фигурират в Топ 50 в Спотифай. Да направим сравнение с клиповете на Евровизия тази година. Как Мирела и Алпай правят по-високи гледания от световно гледано събитие? Няма смисъл да ги оправдаваш, абсолютно всеки е наясно че 90% от трафика на тази песен е платен. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Ти как разбра кога са спрели да купуват и че вече не тече реклама? Няма абсолютно никаква логика в гледанията им, не са ми излизали нито веднъж в тикток - за какви деца изобщо говорим? Те дори не фигурират в Топ 50 в Спотифай. Да направим сравнение с клиповете на Евровизия тази година. Как Мирела и Алпай правят по-високи гледания от световно гледано събитие? Няма смисъл да ги оправдаваш, абсолютно всеки е наясно че 90% от трафика на тази песен е платен. Щеше да е смешно, ако SG тролваше, но е сериозен, което е жалко. Виж и песента на Галин вчера имаше 5к лайкс за час, а сега е забил на 11к за ден, обаче гледанията гонят 250к...с 300!!!!! коментари. Хитовете в Алфа спряха преди 2 години с Симона, след това 99% е с купен трафик и шепица хора, които точат лиги по тези жалкари. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 13 минути, Emanuela.Carey каза: Ти как разбра кога са спрели да купуват и че вече не тече реклама? Няма абсолютно никаква логика в гледанията им, не са ми излизали нито веднъж в тикток - за какви деца изобщо говорим? Те дори не фигурират в Топ 50 в Спотифай. Да направим сравнение с клиповете на Евровизия тази година. Как Мирела и Алпай правят по-високи гледания от световно гледано събитие? Няма смисъл да ги оправдаваш, абсолютно всеки е наясно че 90% от трафика на тази песен е платен. Нали точно онзи ден беше посочен големият им рязък спад? Ето тогава секнаха напомпаните гледания. А в Спотифай бяха качени вчера или онзи ден, там дори Преслава още е на някакви слаби позиции. Btw забелязвам, че там песен като Нашата, която също беше наричана провал с фалшиви гледания почти 1 година след излизането си още е в класацията и има 1М+ колкото един стандартен чалга хит. Гледам и че в Трендинг Преслава вече е изместена от Марсо, на когото цифрите са му по-зле от нейните, но явно показателите от България са по-добри. В такъв случай ако следваме пресмятанията на форумната агенция против новата генерация, трябва да заключим, че дори и тези покъртителни нейни цифри са фалшиви и реалните са й към 200k-300k. Някой да ме обори? ПП: Аз не го мисля това последното, преди някой да ме е нападнал. Но бих се зарадвал да получа отговор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 39 минути, SG каза: Нали точно онзи ден беше посочен големият им рязък спад? Ето тогава секнаха напомпаните гледания. А в Спотифай бяха качени вчера или онзи ден, там дори Преслава още е на някакви слаби позиции. Btw забелязвам, че там песен като Нашата, която също беше наричана провал с фалшиви гледания почти 1 година след излизането си още е в класацията и има 1М+ колкото един стандартен чалга хит. Гледам и че в Трендинг Преслава вече е изместена от Марсо, на когото цифрите са му по-зле от нейните, но явно показателите от България са по-добри. В такъв случай ако следваме пресмятанията на форумната агенция против новата генерация, трябва да заключим, че дори и тези покъртителни нейни цифри са фалшиви и реалните са й към 200k-300k. Някой да ме обори? ПП: Аз не го мисля това последното, преди някой да ме е нападнал. Но бих се зарадвал да получа отговор. Рязък спад не означава задължително че са останали само реални чисти гледания. Пак може да са купили по-малко или да са намалили честотата на рекламата, за да сложат новата песен на Галин вместо това. Преслава е създала някакво име и в съседните ни държави, нейните песни по под разбиране ще правят по-високи гледания от средно статистическите чалга песни защото всеки иска да провери какво е пуснала тя. При нея нямаше платена реклама, но имаше giveaway от инстаграм, който рязко ѝ вдигна коментарите. Но не можем да кажем колко гледания е докарала от там реално - ако съдим по лайковете на поста 15 хиляди не е никаква цифра. И все пак за нея тези гледания не са някакви феноменални за да кажем че е купувала. По-скоро ако вече беше на 2-3 милиона щеше да е под въпрос. Ютуб трендинг работи по алгоритъм, но не е съвсем автоматизиран процес. Винаги е имало дискусия (особено в държави с по-голяма ютуб култура) че там позициите не винаги имат логика в съотвествие с гледания. Тоест не е “повече гледания = по-висока позиция”. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 баладата на анелия се радва на изцяло масово одобрение ❤️ Само 10 дислайка са супер постижение. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 19 минути, Emanuela.Carey каза: Рязък спад не означава задължително че са останали само реални чисти гледания. Пак може да са купили по-малко или да са намалили честотата на рекламата, за да сложат новата песен на Галин вместо това. Преслава е създала някакво име и в съседните ни държави, нейните песни по под разбиране ще правят по-високи гледания от средно статистическите чалга песни защото всеки иска да провери какво е пуснала тя. При нея нямаше платена реклама, но имаше giveaway от инстаграм, който рязко ѝ вдигна коментарите. Но не можем да кажем колко гледания е докарала от там реално - ако съдим по лайковете на поста 15 хиляди не е никаква цифра. И все пак за нея тези гледания не са някакви феноменални за да кажем че е купувала. По-скоро ако вече беше на 2-3 милиона щеше да е под въпрос. Ютуб трендинг работи по алгоритъм, но не е съвсем автоматизиран процес. Винаги е имало дискусия (особено в държави с по-голяма ютуб култура) че там позициите не винаги имат логика в съотвествие с гледания. Тоест не е “повече гледания = по-висока позиция”. Аз самият също съм го казвал това за липсата на логика в Тренда понякога. Но на Преслава случаят е такъв, какъвто щеше да бъде дълго разискван ако се развиваше с нови имена. Тя хубаво си има утвърдено име, което й носи и гледания от чужбина, но нима това означава, че положението с нея в България е по-зле от песен с 341k за 6 дена? То като гледам и Молец ще я минат всеки момент, а и те не вървят по-добре от Марсо. Нейният случай ако е ясен, на Алфите е още по-ясен. Галин им урежда платена реклама и затова първите дни доста хора цъкат без дори да ги знаят кои са тези. В случаи като с новия негов клип дори се цъка заради обложката с полугол мъж. После същите тези хора не повтарят гледането, нито пък си правят труда да дават лайк, но някои като Мирела и Алпай с яка песен запалват поне децата и затова имат прилични цифри дори след като мине периода на рекламата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 14 Author Report Share Публикувано Май 14 Наша Ива Минети пак се изказва! Avi Benedi 4 ч. · Как може да изглеждаш така? 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 2 минути, DevilWish каза: Наша Ива Минети пак се изказва! Avi Benedi 4 ч. · Как може да изглеждаш така? Само показва как си седи вкъщи и скучае без работа, "великият продуцент". Един зает човек не би се занимавал с такива глупости. Буквално се представя като безработна, злобна лелка от народа. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 Обаче песента, въпреки всичките ми провокирани от Рамания защити, трябва да призная, че омръзва буквално за 10 дена. Като почти всичко в този жанр вече. Очаквам в близките дни гледанията им естествено да си спаднат до 20k-30k и във форума да започне пак тупането в гърдите тип "Ахаа, SG, видя ли!"... Някога излизането на песни беше събитие, а успехите им с години оставяха ефект... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 7 минути, SG каза: Обаче песента, въпреки всичките ми провокирани от Рамания защити, трябва да призная, че омръзва буквално за 10 дена. Като почти всичко в този жанр вече. Очаквам в близките дни гледанията им естествено да си спаднат до 20k-30k и във форума да започне пак тупането в гърдите тип "Ахаа, SG, видя ли!"... Някога излизането на песни беше събитие, а успехите им с години оставяха ефект... Не, нищо няма да ти кажем, защото не се вълнуваме от никому неизвестна Тройница и Лапай. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 17 минути, Lelqtian каза: Не, нищо няма да ти кажем, защото не се вълнуваме от никому неизвестна Тройница и Лапай. Ще съм благодарен ако поне някои като теб не ми натриват носа, трябва да се поддържаме единни като за новия Десов хит/просташки кючек. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 45 минути, SG каза: Обаче песента, въпреки всичките ми провокирани от Рамания защити, трябва да призная, че омръзва буквално за 10 дена. Като почти всичко в този жанр вече. Очаквам в близките дни гледанията им естествено да си спаднат до 20k-30k и във форума да започне пак тупането в гърдите тип "Ахаа, SG, видя ли!"... Някога излизането на песни беше събитие, а успехите им с години оставяха ефект... Просто е правена по калъпа на В ръцете на друг,Душата ми крещи и там останалите по-любовни песни на Алфа. Можеше да има някакъв staying power ако изпълнителите не бяха толкова безлични. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 преди 27 минути, xroflx9 каза: Просто е правена по калъпа на В ръцете на друг,Душата ми крещи и там останалите по-любовни песни на Алфа. Можеше да има някакъв staying power ако изпълнителите не бяха толкова безлични. Де да бяха тя и куп други като "Душата ми крещи"... Като цяло калъпът е моделиран на база този натрапчив копнеж да имат онази ретро, но и не баш ретро ударност за дискотеките. За мен положението е най-отчайващо в компанията на Меди, където всички песни са буквално едни и същи (освен "Не си ме давай", тя затова и се открои). Не знам, за мен почти нищо вече няма staying power. Няма го вече желанието за създаване на песните, всичко се прави машинално на конвейр като за дискотека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 14 Report Share Публикувано Май 14 6 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари