Lelqtian Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 33 минути, asylum каза: Това не беше ли с другите труженички в Маман, пардон Планета Кокошарник ТВ? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 5 минути, Lelqtian каза: Това не беше ли с другите труженички в Маман, пардон Планета Кокошарник ТВ? беше. Повишихме я! Лина с невъзможно бягство от Алкатрас - Fen TV - Твоята музика FENTV.BG Премиера в ефира на Фен ТВ и YouTube канала на медията направи най – новото музикално предложение на Лина – Алкатрас. Песента... 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 1 час, asylum каза: И музиката и кантото като на Петя песента 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Звънкайте на 112, туй ме зариби: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Звънкайте на 112, туй ме зариби: 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Каква гнусна жена... Цяла България разбра как я млатят като чувал, и накрая да изтърси това. Мария: Не съществува сума, която да ме замисли как да я изхарча - Signal.bg SIGNAL.BG Мария се определи като най-големия майстор на шопинг в чужбина. Попфолк звездата е категорична, че не съществува сума, която да я замисли как да я изхарчи и Голяма гордост, че е бърза в харченето на чужди пари, за които си е платила с пердах и унижения. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 37 минути, Gerganafen каза: Каква гнусна жена... Цяла България разбра как я млатят като чувал, и накрая да изтърси това. Мария: Не съществува сума, която да ме замисли как да я изхарча - Signal.bg SIGNAL.BG Мария се определи като най-големия майстор на шопинг в чужбина. Попфолк звездата е категорична, че не съществува сума, която да я замисли как да я изхарчи и Голяма гордост, че е бърза в харченето на чужди пари, за които си е платила с пердах и унижения. Защо изобщо все още обръщаме внимание на тази ? 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 1 час, Gerganafen каза: Каква гнусна жена... Цяла България разбра как я млатят като чувал, и накрая да изтърси това. Мария: Не съществува сума, която да ме замисли как да я изхарча - Signal.bg SIGNAL.BG Мария се определи като най-големия майстор на шопинг в чужбина. Попфолк звездата е категорична, че не съществува сума, която да я замисли как да я изхарчи и Голяма гордост, че е бърза в харченето на чужди пари, за които си е платила с пердах и унижения. Как й са се обърнали очите все едно са й вкарали електрошоков-вибратор в шундата Айде на аватар 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 1 час, Gerganafen каза: Каква гнусна жена... Цяла България разбра как я млатят като чувал, и накрая да изтърси това. Мария: Не съществува сума, която да ме замисли как да я изхарча - Signal.bg SIGNAL.BG Мария се определи като най-големия майстор на шопинг в чужбина. Попфолк звездата е категорична, че не съществува сума, която да я замисли как да я изхарчи и Голяма гордост, че е бърза в харченето на чужди пари, за които си е платила с пердах и унижения. " С един се гушка, с друг се мушка, а от трети пълни гушка, що е то? -Марчето" 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 9 минути, Andrew Cunanan. каза: " С един се гушка, с друг се мушка, а от трети пълни гушка, що е то? -Марчето" До скоро й викахме отварачката, сега ще й викаме Мара юмруко-златотърсачката 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 4 минути, FolkEmpire каза: До скоро й викахме отварачката, сега ще й викаме Мара юмруко-златотърсачката Знаеш ли, че след бурна оргия с 3-ма са шили едно от отверстията ѝ в Пирогов? И не говоря за онова, което има сходна визия с устата ѝ! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Знаеш ли, че след бурна оргия с 3-ма са шили едно от отверстията ѝ в Пирогов? И не говоря за онова, което има сходна визия с устата ѝ! Хо-хо трипъл ейнъл Голяма мръсница е тая Мара значи Ама чак да я шият от три п-шки в г*за.. Сигурно са й правили фистинг в г-за 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 7 часа , DevilWish каза: Моля, моля! Който си търси ИМОТ да се обърне към синът на Татяна, който продава някакви си неща в Пловдив! Айде, Биди Фер, само без мезе! Татяна 1 ч. · Най-правилното решение за твоето жилищеНе губи време по многобройни инстанции,а направи своя избор бързо и коректно така както направих аз,на най-уникалните условия и цениМечтания дом е вече при вас . https://www.dr-real-estate.eu/ Гр.Пловдив бул.България 158 088 3315565 0899830556 Всички знаем, че Тоци има супер много мегахитове, с които е тресла, тресе и ще продължава да тресе държавата, и не е продиктувано решението ѝ да стане брокер далеч не е заради липса на участия и нисък хонорар! Напротив, тя просто има фетиш и изпитва задоволство, удовлетворение и вълнение от усещането, което получава при направата на клизма. Продиктувано от тази потребност се е насочила към брокерската дейност - за да опита как е в чуждите клозети и пред различна аудитория, че тази от фитнеса вече ѝ е омръзнала! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Всички знаем, че Тоци има супер много мегахитове, с които е тресла, тресе и ще продължава да тресе държавата, и не е продиктувано решението ѝ да стане брокер далеч не е заради липса на участия и нисък хонорар! Напротив, тя просто има фетиш и изпитва задоволство, удовлетворение и вълнение от усещането, което получава при направата на клизма. Продиктувано от тази потребност се е насочила към брокерската дейност - за да опита как е в чуждите клозети и пред различна аудитория, че тази от фитнеса вече ѝ е омръзнала! Даже и Сандра Бълок е говорила за нея 0:05 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Ама Емрах и Алпай са се познавали преди вторият да пропее?! 😂 Ся покрай Тедито и Алфите бая се хейтят 😄 турски сериал 😆 🤣🤣 | TikTok WWW.TIKTOK.COM 🤣🤣 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 56 минути, FolkEmpire каза: До скоро й викахме отварачката, сега ще й викаме Мара юмруко-златотърсачката Нищо няма да и викаме на тоя боклук. преди 51 минути, Andrew Cunanan. каза: Всички знаем, че Тоци има супер много мегахитове, с които е тресла, тресе и ще продължава да тресе държавата, и не е продиктувано решението ѝ да стане брокер далеч не е заради липса на участия и нисък хонорар! Напротив, тя просто има фетиш и изпитва задоволство, удовлетворение и вълнение от усещането, което получава при направата на клизма. Продиктувано от тази потребност се е насочила към брокерската дейност - за да опита как е в чуждите клозети и пред различна аудитория, че тази от фитнеса вече ѝ е омръзнала! Южните софийски квартали не одобряват това! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Смятате ли, че след раздялата с Кобрата Андреа отключи някакво нервно заболяване? В един момент ме беше страх за нея да не си посегне. А какво значи "биди фер", винаги ме е очудвало? Бъди какъв? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Тотален хит! Няма ли коя в Бг да направи албум с нови песни и клипове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 22 минути, BobiTo каза: Тотален хит! Няма ли коя в Бг да направи албум с нови песни и клипове. коя? уж щяла да пуска албум, но засега все още отказва да уточни чий и от къде ще го пуска. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 29 минути, BobiTo каза: Тотален хит! Няма ли коя в Бг да направи албум с нови песни и клипове. Песента излезе преди броени часове и ти вече я определи като "тотален хит". 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 34 минути, BobiTo каза: Тотален хит! Няма ли коя в Бг да направи албум с нови песни и клипове. Не, мерси! 99% са кавъри, а грозният травестит и ужасен глас са без коментар. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 преди 4 часа , Gerganafen каза: Каква гнусна жена... Цяла България разбра как я млатят като чувал, и накрая да изтърси това. Мария: Не съществува сума, която да ме замисли как да я изхарча - Signal.bg SIGNAL.BG Мария се определи като най-големия майстор на шопинг в чужбина. Попфолк звездата е категорична, че не съществува сума, която да я замисли как да я изхарчи и Голяма гордост, че е бърза в харченето на чужди пари, за които си е платила с пердах и унижения. На мен наистина ми беше станало жал за нея от това което са чували съседите ѝ, че е викала “спри ще ме убиеш, не пред детето” - колко е проста за едни чанти и рокли да се излага така. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Сръбската версия на гръцкия оригинал на Еуфория ха Тъкмо викам тая си е направила авторски песни, и пак е зяпала нашите топ парчета Иначе това ме грабна най-много, супер аранжимент: 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mihael Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 7 часа , pechenko каза: Не, мерси! 99% са кавъри, а грозният травестит и ужасен глас са без коментар. Не пее толкова зле, но тия сръбкини защо са толкова груби повечето? Хърватките са много по-хубави, нали уж доскоро са били една държава, толкова ли не можаха да си вземат хърватки и словенки за жени и да си разкрасят женското съсловие?! Ще ме е страх да стъпя в Белград ако повечето са такива грубовати. Като си свикнал на София и Братислава очакваш най-доброто... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 8 часа , BobiTo каза: Тотален хит! Няма ли коя в Бг да направи албум с нови песни и клипове. Слаб ми идва новият албум, повечето песни звучат много еднакво. Но пък заслужава поздравления, че продължава да пуска албуми с чисто нови песни (макар и кавърски) и всеки с клип, и то на един и същи ден. Но Balkanija е по-добрият за мен 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари