Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 3 минути, SG каза: Една от първите песни, които излязоха след като й станах фен през 2005. Как да не полудее един тийн по такава певица? И как да одобрява потенциалното й обезличаване... Не знам какво стана с тази изпълнителка после, мисля че от доста време не пее. Някаква друга даже й ползва името най-безочливо. И тя си изпусна потенциала след силния тласък от Deep Zone. Не знам дали защото не й се получи или защото не й се занимаваше. Кои са ти любимите Десини песни и албуми? Питам, щото ми е любопитно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Новият химн на България идва Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. 1 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Да не забравяме и другата мегазвезда от Десовата компания - ДЖЕМИЛЕ! Явно още оттогава я е влечало към ромските кръшни ритми, ама все още е проектирала тази си мечта върху Джемилето. Чак сега си позволи да отприщи Джеси-то в себе си. 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Това беше хит, даже Анелия го записа. 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Деса нали щеше да продуцира тази? Май се разпърдяха нещата. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 50 минути, Andrew Cunanan. каза: Кои са ти любимите Десини песни и албуми? Питам, щото ми е любопитно! Мнооого трудно за отговор. Не е тайна, че съм фен на различната, отличаваща се Десислава, която присъства в почти всичките й албуми. От тези в Пайнер може би най-любим ми е Мистерия, но повече предпочитам тези след напускането. Запалих се по нея покрай "Гореща следа", защото той я показваше от различни ъгли, макар и с акцент на кръчмарското. Големи емоции съм имал докато съм очаквал "Сладки сънища" и после около излизането му. А "Slavatronika"... дори няма какво да го обсъждам, той е от онези, които ще се оценят и обсъждат след години. Извън албумите в онзи период - категорично "My Pleasure, My Pain", един от проектите които най-много си е заслужавал чакането и бяхме полудели като най-накрая излезе. От сингъл ерата след 2011 най-любими са ми "Only One", може би двете балади от 2016 и "И на всички като тебе". преди 46 минути, Gerganafen каза: Да не забравяме и другата мегазвезда от Десовата компания - ДЖЕМИЛЕ! Явно още оттогава я е влечало към ромските кръшни ритми, ама все още е проектирала тази си мечта върху Джемилето. Чак сега си позволи да отприщи Джеси-то в себе си. Тя през годините неведнъж си е отприщвала тази страна - тя си е част от нея. Главният проблем е, че след раждането я отприщва докато всичко друго около кючеците пак си е само и единствено чалга, каквато всяка друга би могла да издаде. Не знам как сама не вижда, че най-много я срива това да се мъчи да е една от многото. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 17 Author Report Share Публикувано Май 17 преди 58 минути, xroflx9 каза: Деса нали щеше да продуцира тази? Май се разпърдяха нещата. Страхотна е тази песен... Най-силната дебютна за последните няколко години... Въпреки приликата с Токсичен. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 5 часа , Andrew Cunanan. каза: Кой им ги пише тези ултра малумни текстове в тази фирма?! Миналата година се обиждаха на дъски, ся на коне - тотална липса на адекватност! Мегастар са мегафлоп. Целият текст на тва с дъските го е писал на Габи озвучителят 😄 той е писал и текстове за Камелия (Името ти, Куклите, части от Хотел на греха и Не те забравих) Така като слушам колко съдържателен е текстът на Габи и Лорена...или е от него, или от моят "любимец" Николай Гурманов 😆 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 След бруталните провали на Лидия и Десита е време да видим дали и Симонка няма да флопне. Не че предния и проект беше много успешен, де. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 3 часа , DevilWish каза: Страхотна е тази песен... Най-силната дебютна за последните няколко години... Въпреки приликата с Токсичен. По-скоро Да гори в любов/Болка моя (в периода когато Оцко активно крадеше от Ганев) но наистина песента е топ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 20 минути, lucellent каза: По-скоро Да гори в любов/Болка моя (в периода когато Оцко активно крадеше от Ганев) но наистина песента е топ Приликата с тези песни е в този трак, не на Енна. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SantaCloud Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 преди 13 часа , Andrew Cunanan. каза: Трудно някой би надминал този шедьовър, пропагандиращ домашното насилие! Поне пее опетни ме вместо опъни ме 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 12 часа , Gerganafen каза: Да не забравяме и другата мегазвезда от Десовата компания - ДЖЕМИЛЕ! Явно още оттогава я е влечало към ромските кръшни ритми, ама все още е проектирала тази си мечта върху Джемилето. Чак сега си позволи да отприщи Джеси-то в себе си. Баща ми е автоинструктор, а тази Джемиле му беше курсистка. Горката - не знаеше цифрите по арматурното табло... 3 месеца се учиха кое е 20, 30, 40, 50.... 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 @SG Дерат се хората на хита, място не могат да си намерят покрай новата хитмейкърка ❤️ 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Добро утро! Каква изненада само - Галин от 50к е скочил днес съвсем случайно на 130к. Поредния безапелационен провал на Алфа Мюзик. 2 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 28 минути, hohster каза: Баща ми е автоинструктор, а тази Джемиле му беше курсистка. Горката - не знаеше цифрите по арматурното табло... 3 месеца се учиха кое е 20, 30, 40, 50.... Не е проста значи Деси, нарочно е взела неграмотна, за да я цака с процента и хонорара и да си навакска финансите за телевизията. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 11 минути, Gerganafen каза: Не е проста значи Деси, нарочно е взела неграмотна, за да я цака с процента и хонорара и да си навакска финансите за телевизията. И тя нищо не успя да вземе от простата неграмотна циганка - фалит стана работата! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 Глория даде отпор на слуховете, че се омъжва Снимки на примата на попфолка в бяла рокля породиха спекулации за личния й живот Глория даде отпор на слуховете, че се омъжва. В последните дни в медийното пространство се появиха спекулации на тази тема, като повод дадоха снимки на примата в бяла рокля, които тя пусна в социалната мрежа. Някои побързаха да направят заключението, че най-вероятно Глория ще става булка, въпреки че на един от кадрите самата тя бе отбелязала: “Работа”. “Не , няма да се омъжвам ! 😂😂😂 Не се ли уморихте от съчинения по картинка ? Други теми няма ли в тази държава, освен личния ми живот???” – написа попфолк звездата и сложи край на спекулациите за личния си живот. Феновете на певицата веднага подеха темата, като засвидетелстваха подкрепата си към нея. “Абе, хора…. оставете жената намира!Само да видите, че някой изглежда добре и е щастлив,и започват сплетните….Не ви ли омръзна???”, Глория е красива жена с принципи, аз лично и се възхищавам”, “Браво, адмирация за изказването ви! Ние, българите, сме свикнали да гледаме другите а не себе си и да се клюкарства, и създаване на интриги. Живейте си живота, какво ви повелява сърцето и душата”. “Хората измислят какви ли не неща за красивите и успели, велики хора ….така е било,така е и така и ще бъде! Само напред и нагоре уникална Глория” – пишат някои от тях. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 13 часа , Willy каза: Приликата с тези песни е в този трак, не на Енна. Тея двете са му брутални, иначе му обърнах внимание само заради @Balkandji1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Обаче Десислава си качи по другите платформи всички албуми от самопродуцирането освен най-слабия - "Послушай сърцето си"... Срам я е от периода на първия голям спад в кариерата си или просто я мързи да урежда правата на кавърите? Докато мислим над този важен въпрос да се поздравим с върха на самопродуцирането й, този път в друга платформа. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hohster Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза: Тея двете са му брутални, иначе му обърнах внимание само заради @Balkandji1 Много, много добра песен! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 За Галин щях да кажа, май не са му останали пари да купи и на неговата песен, но явно е очаквал че към тази ще има и реален интерес и след като флопна, вчера е скочил с 170%. 2 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 6 часа , hohster каза: Баща ми е автоинструктор, а тази Джемиле му беше курсистка. Горката - не знаеше цифрите по арматурното табло... 3 месеца се учиха кое е 20, 30, 40, 50.... Ами цигиле е все пак Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 преди 7 часа , hohster каза: Баща ми е автоинструктор, а тази Джемиле му беше курсистка. Горката - не знаеше цифрите по арматурното табло... 3 месеца се учиха кое е 20, 30, 40, 50.... Станала е грешка. Била се е записала на курс по каране на каруца, но е попаднала на автомобил. 6 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Author Report Share Публикувано Май 18 И прецаканааааааааааа, и разплакана ще бъде новата до теееееееееееееб..... Аз съм силната. Не на бирата! Честито и от мен! ❤️ Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари