Lelqtian Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 3 минути, WindWalkerMonk каза: В оспорвана битка за голямата награда се впуснаха Владо Михайлов, Тома, Керана и Дара Екимова, които сами избираха образите, в които да се превъплътят. Все успели артисти, ето затова чалгата освен Азис няма да има друга звезда в пълния смисъл. Защото останалите си е продават като пълнеж и народа си ги възприема като такъв. Дори не знам коя е великата Керана или Тома????? А и Владо не знам кой е... Тома от Мюзик айдъл. Владо Михайлов беше в бенда на Жана за Евровизия преди няколко години, сега май озвучава филми? Керана явно е някоя никому неизвестна бедна жена от народа която представят за "известна"? Може би е някъв плот туист, който са чопнали от английски Баш Бай Брадър 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 22 Author Report Share Публикувано Май 22 преди 3 минути, Lelqtian каза: Тома от Мюзик айдъл. Владо Михайлов беше в бенда на Жана за Евровизия преди няколко години, сега май озвучава филми? Керана явно е някоя никому неизвестна бедна жена от народа която представят за "известна"? Може би е някъв плот туист, който са чопнали от английски Баш Бай Брадър Владо Михайлов - главния герой в "Братя" (Драгомир/Денис) Много е талантлив! Участваше и в "Маскираният певец". 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 1 минута, Lelqtian каза: Тома от Мюзик айдъл. Владо Михайлов беше в бенда на Жана за Евровизия преди няколко години, сега май озвучава филми? Керана явно е някоя никому неизвестна бедна жена от народа която представят за "известна"? Може би е някъв плот туист, който са чопнали от английски Баш Бай Брадър Именно всеки сезон големи чалга звезди биват показвани като по нелепи дори в музикално отношение с никого неизвестни хора от народа. Ето ти поне ги знаеш, аз понеже не ги знам, няма как да разбера. @SG стига с Преслава и Глория, застаряващи женици. Коментирай, че на Джулия й бутнаха готов хот хит от Брена: И тя не направи нищо от него. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 40 минути, WindWalkerMonk каза: В оспорвана битка за голямата награда се впуснаха Владо Михайлов, Тома, Керана и Дара Екимова, които сами избираха образите, в които да се превъплътят. Все успели артисти, ето затова чалгата освен Азис няма да има друга звезда в пълния смисъл. Защото останалите си е продават като пълнеж и народа си ги възприема като такъв. Дори не знам коя е великата Керана или Тома????? А и Владо не знам кой е... Не толкова известни като една Кали, но я издухаха с пеене. Не знам защо, но не оправда очакванията ми. Преди години в Пей с мен се справи доста по-добре с изпълнението на различни стилове. преди 28 минути, WindWalkerMonk каза: Именно всеки сезон големи чалга звезди биват показвани като по нелепи дори в музикално отношение с никого неизвестни хора от народа. Ето ти поне ги знаеш, аз понеже не ги знам, няма как да разбера. @SG стига с Преслава и Глория, застаряващи женици. Коментирай, че на Джулия й бутнаха готов хот хит от Брена: И тя не направи нищо от него. Тя дори клип не й снима. И си нямам и на идея как са й уредили песен точно на Брена още преди Даймънд да се заеме с нея и да има кой да я лансира. Много е вярно това с концепцията на Капките. Чак дразнещо вярно и доста съмнително. Да се чуди човек как дядо Тони уреди Фики да го представят от най-добрата страна. А Керана не беше толкова безизвестна преди предаването, просто е от онзи кръг изпълнители, който си е 'някъде там'. Но е участвала и в Гласът, дори е била в отбора на Камелия. Има колаборации и с Васко Василев. За мен концепцията й да пее някакви странни песни с група не е съвсем в типа на масовия български вкус, но всеки артист е свободен да се изразява както пожелае. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Деси Слава на 25.04: "Something is cooking..." Днес, 22.05: --- Това готвено ще да е изгоряло вече. То затова вероятно ще е поредния буламач кючек. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 6 минути, SG каза: Деси Слава на 25.04: "Something is cooking..." Днес, 22.05: --- Това готвено ще да е изгоряло вече. То затова вероятно ще е поредния буламач кючек. Още я свиват.. 9 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 3 минути, stereoto_ каза: Още я свиват.. Тя напоследък гледам, че не се прави съвсем стеснена по клиповете - най-вече в този с Емир. По-скоро в последния момент да се е поколебала дали да не включи и някой кавал от Рико Бенд, че само с Гъмзата и Сандрито може да няма достатъчно заряд. И за да включа Галена и в различно изречение от обичайните - чудя се как така нито тя, нито Десислава, нито поне Анелия, Камелия, Емилия или някои от новата генерация като Данна не са си издали комерсите още? Баловете вече започнаха. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Много са я обработили и то не в добрия смисъл снимката. Малкото прилича на смесица между мулатче и циганче. Не знам кой е фотографа, но само Галин изглежда добре на снимката. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 46 минути, WindWalkerMonk каза: Много са я обработили и то не в добрия смисъл снимката. Малкото прилича на смесица между мулатче и циганче. Не знам кой е фотографа, но само Галин изглежда добре на снимката. Защо на тая снимки всички са като припечени филийки и защо малкото прилича на малко негърче под лампа?! Не знам кой е обработвал тази снимки но го съветвам да смени попрището... 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 2 часа , WindWalkerMonk каза: В оспорвана битка за голямата награда се впуснаха Владо Михайлов, Тома, Керана и Дара Екимова, които сами избираха образите, в които да се превъплътят. Все успели артисти, ето затова чалгата освен Азис няма да има друга звезда в пълния смисъл. Защото останалите си е продават като пълнеж и народа си ги възприема като такъв. Дори не знам коя е великата Керана или Тома????? А и Владо не знам кой е... Владо Михайлов- главна роля в Братя, участваше в Маскирани певец, беше с Жана на евровизия. Тома-победител в Music Idol 2 Керана- финалист в Гласът на БГ. 2РО Място в отбор Камелия 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 2 минути, alisali1234 каза: Защо на тая снимки всички са като припечени филийки и защо малкото прилича на малко негърче под лампа?! Не знам кой е обработвал тази снимки но го съветвам да смени попрището... Tanning dysmorphia - потърси го в Гугъл, винаги искат да изглеждат по-тъмни и кафяви защото смятат че са по-красиви. То си е доста често срещано при чалга певиците. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Десита споделя че в началото много се е дърпала и не е искала да пее чалга. Молила Галин да ѝ правят поп песни, но в последствие чалгата започнала да ѝ харесва. А аз се чудя Галин какво толкова му е пречело да пробва с поп звучене след като в началото Алфа мюзик беше афиширан като “иновативен лейбъл”? Поне за соловите ѝ песни, ако не друго. Като за ново име е можело да си позволят някакви експерименти. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 48 минути, alisali1234 каза: Защо на тая снимки всички са като припечени филийки и защо малкото прилича на малко негърче под лампа?! Не знам кой е обработвал тази снимки но го съветвам да смени попрището... Както @Lelqtian и @asylum ще кажат, може да е решила да промотира етническата си принадлежност от ромско потекло. Ще оставя някой от тях да ти пусне там клипчето. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 1 час, WindWalkerMonk каза: Както @Lelqtian и @asylum ще кажат, може да е решила да промотира етническата си принадлежност от ромско потекло. Ще оставя някой от тях да ти пусне там клипчето. “Ami dobre togava” ❤️🌹 p.s. То и аз съм циганин, де @meleto😉 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, asylum каза: “Ami dobre togava” ❤️🌹 p.s. То и аз съм циганин, де @meleto😉 Това й е най - доброто представяне на концертната сцена. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Цура вече е #1 в тренда и започна да прави стабилни лайкове и коментари. Явно е от малкото случаи в които рекламата си постигна целта. Вече е минала песента на Преслава, която за 18 дни има само 1.3М... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
borisslav1 Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 New Hit! @Willyочакваме ли? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, BobiTo каза: New Hit! @Willyочакваме ли? Не, цената на целия ПР най-накрая ще види бял свят... 4 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Дори аз, като не най-големия фен на Галена, считам че подобен проект й е под нивото. Този пи ар дует отдавна си назряваше за Азис и Антонио, но с нейното присъствие ще стане някакъв криндж, какво ще дири тя там? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 17 минути, BobiTo каза: New Hit! @Willyочакваме ли? Чакам с нетърпение. Все пак мом(и)чето си е платило за този мечтан проект по метода на Мара - с гъза си, нека оценим отдадеността му! Все още не е ясно дали се е стигнало до шиене в Пирогов след транзакцията - но вероятно ще ни осведомят, когато решат, че им е нужен още малко пресен PR. 2 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Галена дори не следва Антонио. Азо кой знае колко грозно е изпросил да вкарат и нея в песента. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Според мен са решили да се застраховат, че ако 'скандала' евентуално не продаде, то поне Галена ще помогне. А най-големия скандал ще е ако и в този вариант не докарат нещо повече от среден хит, както беше с дебюта на Доника. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Току що, SG каза: Според мен са решили да се застраховат, че ако 'скандала' евентуално не продаде, то поне Галена ще помогне. А най-големия скандал ще е ако и в този вариант не докарат нещо повече от среден хит, както беше с дебюта на Доника. Антонио трябва да направи трио с Доник и Лорен. Само тогава ще бъде наистина доволен. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 21 часа , WindWalkerMonk каза: За да спрат нещо трябва да има такова. Да пуснат песен "ППП" - Пълна Полова Промяна. И в клипа ще карат тротинетки с Емили и ще се водят на каишки. 😂 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 преди 20 часа , Emanuela.Carey каза: Андреа може да пръсне вече само психиатричната клиника. Вече не е чак такова Пиги. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари