Lelqtian Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 19 минути, SG каза: И аз го бях забравил попринцип, но решиха да изненадат като поканят какви ли не дългогодишни имена, сред които и самата Кралица на Бг музиката (те не че не са я канили и предишните години, де, но този път поне ги е отразила). Чакам с нетърпение появата на Лили. Дано да представи мега хитов микс от Събота вечер (1964), Стари мой приятелю (1976), Щурче (1982), Ветрове (2000), За тебе бях (2006). Но ето и нещо любимо и хитово от Магда: Ходила е. Годината не я помня, но Сигнално жълто се опитваха да я бъзикат как не е взела никва награда на мероприятието, а тя търпеливо им обяснваше как са я поканили да пее, докато и се пее, и не е участник в състезателната програма Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 20 минути, Andrew Cunanan. каза: Вулева е по-интелигентна от целия форум и цялата чалга взети заедно, май диър. Минета е селска клюкарка. Откакто се оказа по-голяма -истка от нашо Кити съвсем се оказа с разхлопано цялото дюшеме. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 минути, Lelqtian каза: Откакто се оказа по-голяма -истка от нашо Кити съвсем се оказа с разхлопано цялото дюшеме. И мюсюлманка беше по едно време. Нормално. С такава майка. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 12 минути, SG каза: Софка си затвърждава трона в чалгата с този проект. Леко комерс, леко меланхолия, малко ретро, с типично Софкино изпълнение и дори с нотка вдъхновение от Ваня Великова в изпълнението и поведението. Лидерка! Софка е една мръсна циганка и долен човек. Квато и да се праи. Ама то в такава държава къв да си? 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Куфеете ли на хитя Като Барби? Долу Мария Габриел! Да живее Лорена Габриел! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 17 минути, Lelqtian каза: Ходила е. Годината не я помня, но Сигнално жълто се опитваха да я бъзикат как не е взела никва награда на мероприятието, а тя търпеливо им обяснваше как са я поканили да пее, докато и се пее, и не е участник в състезателната програма Е да, знам, че е ходила, даже й бяха дали награда за Бг вдъхновител преди 10тина години. Но в последните няколко отказва всякакви такива изяви, чак сега явно послучай 6 десетилетия на сцена е решила да се разчупи пак и освен на личните си концерти от турнето да зарадва публиката и на наградите на Бг Радио, в Народния театър и дори в клуб C'est La Vie... да се убедим отново, че е силна където и да отиде да пее.🤩 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Софка е една мръсна циганка и долен човек. Квато и да се праи. Ама то в такава държава къв да си? Не знам каква е, но мен току-що ме заля шок осезанието, че тя отвсякъде си е била поп-фолк Певицата на 2022, която титла попринцип не ми се искаше да давам на никого. Никой друг освен нея не може да се похвали с комбинация от хитове като Гърмиш и Мангава тут, забавно и на моменти победоносно участие в Капките по национален ефир, признание от самата Лили Иванова и препълнен концерт в Арена Армеец (излъчен навръх Нова година, та да е ясно, че всички са наясно каква звезда е). Само Десс се доближава с Брутален, Party Animals и хитовото си тайно участие в Столипиново, затова заслужено ще й дадем обичайното второ място и ще й пожелаем по-голям късмет за в бъдеще. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 10 минути, WindWalkerMonk каза: Софка е една мръсна циганка и долен човек. Квато и да се праи. Ама то в такава държава къв да си? Софка може да е циганка, но долен човек не е със сигурност. Най-малкото защото е земна и непринудена. На нея каквото и е на сърцето, това и е на устата и е директна. Долен човек примерно е Роксана от ромските изпълнителки. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 9 минути, Stela каза: Софка може да е циганка, но долен човек не е със сигурност. Най-малкото защото е земна и непринудена. На нея каквото и е на сърцето, това и е на устата и е директна. Долен човек примерно е Роксана от ромските изпълнителки. Не знам дали е долна, ма напоследък пресолява манджата и не може да я оправдаем дори като "хубава работа, ама циганска" както навремето като се загаджи с доведения и син. Че се жени за оная отрепка, после го вади от затвора, разведоха, пак си го прибра, пак си го натири, пак бил в затвора, и тя пак му ходела на свиждане ... Или синчето. От трафик на бежанци до размахване на кърпата пред блока. Ако беше някоя друга, дето не пееше като дзер, отдавна да сме я зачеркнали. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Софка винаги е била твърде първобитна, което обикновено я прави симпатична на публиката, дори когато в поведението й няма граници. Но то към днешна дата не се ли е приравнил и целият жанр и изобщо държавата в някакво такова ниво? А тези, които искат да се върнат разни стари времена се водят зациклили в миналото. Не защото ония времена чисто и просто са били по-добри, нали, а защото въпросните са зациклили. Относно Роксана - не виждам тук много да се коментира, че тази година тя не само е по-обсъждана от всички жени-чалгарки, ами се възползва хитро и направи на практика най-откроилата се песен тези дни (моля без опити за контриране с Цветелина Янева). Горкото ми Деси, и тази година няма да й се получи да е на върха. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 часа , -A. каза: А Яни кога ? Майтапа настрана, Яни ше е от първите певици с песен с над 2 милиона в спотифай и то самостоятелна. Говоря са ''Въртележката''. Има да наваксва, следващата на опашка за клуба на 100 хиляди е Фатмето с 95к и после чак Анелия и Лидия с 80к. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Огромна градация при Яни. Започна десетилетието като олицетворение на треторазядна певачка.а го завърши като топ име. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 11 минути, Emanuela.Carey каза: Има да наваксва, следващата на опашка за клуба на 100 хиляди е Фатмето с 95к и после чак Анелия и Лидия с 80к. Много ме е яд на Камелия, че толкова време не си качва нищо старо там. Фокси уж беше сигурен, че през 2020 на Пайнер им изтичат правата над нейната продукция и тя ще може да си я използва... Защо нищо не се случва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 27 Author Report Share Публикувано Май 27 преди 1 час, DarkChild каза: Заради оплаквания от посолството на Казахстан. Сериозно? Ама то не само "Нали ти казах" е свалена, има много други клипове. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 37 минути, SG каза: Много ме е яд на Камелия, че толкова време не си качва нищо старо там. Фокси уж беше сигурен, че през 2020 на Пайнер им изтичат правата над нейната продукция и тя ще може да си я използва... Защо нищо не се случва? Със сигурност не е толкова лесно за да ги качи просто - иначе като наша Дора щеше да ги качва по 5 пъти. Все пак Кама има много кавъри - те Пайнер какво са купували, какво са крали - дори и вече да не държат всичко не би ли следвало и Кама да плаща за правата на песните преди да ги разпространява свободно? Може би е решила че няма смисъл да се занимава. Останал съм с впечатление че такива работи не я интересуват, важното да вървят участия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 4 часа , pacho каза: Обаче и Рена хванала приказката “на мен всички вече ми звучат еднакво”. Ако на теб (особено като музикант) Лидия, Десита и Симона, примерно, ти звучат еднакво значи вероятно имаш проблеми със слуха. Или по-скоро даже не си е направила труда да ги чуе защото е заета да мисли за своето собствено творчество и принос. Просто в неин стил като чуе нещо трябва да го повтори и тя, за да влезе в колектива. В същото време не пропусна да излиже Меди, който пък е най-безличния от всички. Ако ѝ сложиш Саби даже няма да разбере че говори с различен човек. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Tsutsi Y ако манипулираше, щеше на този брутал да напазари едно 10 милиона, както и на баладите си... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 16 минути, Emanuela.Carey каза: Обаче и Рена хванала приказката “на мен всички вече ми звучат еднакво”. Ако на теб (особено като музикант) Лидия, Десита и Симона, примерно, ти звучат еднакво значи вероятно имаш проблеми със слуха. Или по-скоро даже не си е направила труда да ги чуе защото е заета да мисли за своето собствено творчество и принос. Просто в неин стил като чуе нещо трябва да го повтори и тя, за да влезе в колектива. В същото време не пропусна да излиже Меди, който пък е най-безличния от всички. Ако ѝ сложиш Саби даже няма да разбере че говори с различен човек. Само като чуеш изказването й, че "се отеглива в пика на кариерата си" ти става ясно колко е релевантно нейното мнение. 2012-2013 беше тотално забравена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 38 минути, Emanuela.Carey каза: Със сигурност не е толкова лесно за да ги качи просто - иначе като наша Дора щеше да ги качва по 5 пъти. Все пак Кама има много кавъри - те Пайнер какво са купували, какво са крали - дори и вече да не държат всичко не би ли следвало и Кама да плаща за правата на песните преди да ги разпространява свободно? Може би е решила че няма смисъл да се занимава. Останал съм с впечатление че такива работи не я интересуват, важното да вървят участия. И аз за жалост съм с такова впечатление. Което ще й се отрази зле във времето, защото няма как винаги да я кара само на участия, все някога ще трябва да припомни класиките и на масовия българин - я с концерт, я с някакъв бест или преиздаване на песни с нов аранжимент. преди 14 минути, Emanuela.Carey каза: Обаче и Рена хванала приказката “на мен всички вече ми звучат еднакво”. Ако на теб (особено като музикант) Лидия, Десита и Симона, примерно, ти звучат еднакво значи вероятно имаш проблеми със слуха. Или по-скоро даже не си е направила труда да ги чуе защото е заета да мисли за своето собствено творчество и принос. Просто в неин стил като чуе нещо трябва да го повтори и тя, за да влезе в колектива. В същото време не пропусна да излиже Меди, който пък е най-безличния от всички. Ако ѝ сложиш Саби даже няма да разбере че говори с различен човек. Тя прави сравнение с нейното си време, когато всеки си имаше свой стил и наистина веднага можеше да познаеш кой пее. Лидия, Десита и Симона, колкото и да ги защитавам, имат различни гласове, но Галин не им позволява да създадат свой почерк и песните им наистина биха звучали еднакво за някой незапознат. За Меди съм съгласен, но поради някаква причина при Алпер всички стари звезди го величаят - Рени, Весела, Кати... Да не би някоя фирма на Сашка да е спонсор? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Just_Me Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 2 часа , Willy каза: Мале Фики има най-гледаната песен и за 2023-та и още не е минал дори и оригинала. Не знам, ама оригиналът е в пъти по-добър 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Само като чуеш изказването й, че "се отеглива в пика на кариерата си" ти става ясно колко е релевантно нейното мнение. 2012-2013 беше тотално забравена. То за да се "оттегли в пика на кариерата си" трябва първо да се оттегли, нали Но тя упорито продължава да досажда, вместо да си пече еклери вкъщи. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 минута, SG каза: Тя прави сравнение с нейното си време, когато всеки си имаше свой стил и наистина веднага можеше да познаеш кой пее. Лидия, Десита и Симона, колкото и да ги защитавам, имат различни гласове, но Галин не им позволява да създадат свой почерк и песните им наистина биха звучали еднакво за някой незапознат. И, да, точно от нейното време, "когато всеки си имаше свой стил и наистина веднага можеше да познаеш кой пее" тия песни звучат все едно Оцко ги е правил на конвеира, аранжиментите на места са 1:1 : ---- тази също има доста сходства в ударните с останалите. Да не говорим до 2003-та как се правеха няколко версии на една и съща песен от различни изпълнители. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Дам, по времето на Рени на всяка песен от първите акорди можеш да познаеш коя пее: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DarkChild Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 1 час, DevilWish каза: Сериозно? Ама то не само "Нали ти казах" е свалена, има много други клипове. Не, разбира се. Но под клипа имаше казахи, които мислеха, че се пее за тях. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Не знам защо Рени ви е толкова анти в този форум. Аз лично покрай това интервю за пореден път си припомних защо някога е била сред най-големите (не като килограми, преди някой да го обърне пак на присмех) и че малцина от историята на жанра биха могли въобще да участват в някакво сравнение с нейния връх. Голяма работа, че има твърде голямо самочувствие и понякога преувеличава. В една нормална държава успехите й щяха винаги да се помнят и да го оправдават, а нямаше да се налага тя сама да ги припомня на хората. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 преди 6 минути, Andrew Cunanan. каза: И, да, точно от нейното време, "когато всеки си имаше свой стил и наистина веднага можеше да познаеш кой пее" тия песни звучат все едно Оцко ги е правил на конвеира, аранжиментите на места са 1:1 : ---- тази също има доста сходства в ударните с останалите. Да не говорим до 2003-та как се правеха няколко версии на една и съща песен от различни изпълнители. +1 най сетне някой да го каже. В чалгата винаги като се открои някое ново звучене и почват да се бълват такива песни. Песните отпреди 15-20 години,по които припада половината форум също са правени по един и същ калъп,но носталгията кара някои да ги изкарват като нещо уау. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари