Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Айде да минава ред и на тая песен и после да си чакаме лийд хит! 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, SG каза: Дара си е чалгарка. Но от онези, които в златните години звучаха повече поп и имаха продуцент, който да ги налага като хората. Резултатът - АНЕЛИЯ имитира рандъм песен на Дара и я възхвалява колко е велика. Анелия си я знаем с какъв акъл е, или цялостната му липса, нулева изненада как плещи глупости. Дреме ме и на. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 2 минути, Willy каза: Айде да минава ред и на тая песен и после да си чакаме лийд хит! Квото и да говорим Галош е най-благотворителна туй десетилетие! Колко кариери спаси! Емрах е хот на тая снимка. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Кога ще питаме Анелия дали са минали важните неща за Ивон, като наркотици итн. ? 5 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 3 минути, Willy каза: Айде да минава ред и на тая песен и после да си чакаме лийд хит! Доста напредничаво за тоя келеш да прави дует с който е този транс. 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, Lelqtian каза: Анелия си я знаем с какъв акъл е, или цялостната му липса, нулева изненада как плещи глупости. Дреме ме и на. 1 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: our minds>>>>>>>> 2 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 4 минути, Andrew Cunanan. каза: Квото и да говорим Галош е най-благотворителна туй десетилетие! Колко кариери спаси! Емрах е хот на тая снимка. А чия кариера въздигна? Все още нямаме нова песен на Саби, за да оценим дали няма да сме свидетели на one-hit shot. Повечето, с които има песни - от новите и неуспешните, са си все така в десета глуха. Нямаше ли с Магда, Крум, Кристо, Доника... и не знам кой още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Реално е доста напред и тя с материала - добре е да запознае щерката с наркотиците от рано, в контролирана атмосфера и заедно с мама и други експерти. Така не е забранено и съответно - не е интересно. преди 3 минути, Andrew Cunanan. каза: Квото и да говорим Галош е най-благотворителна туй десетилетие! Колко кариери спаси! Мда, дори е взела някъв произволен транс младеж да се представя за нея, щото експеримента да направи от Дончо Тройница завърши неуспешно. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, meleto каза: А чия кариера въздигна? Все още нямаме нова песен на Саби, за да оценим дали няма да сме свидетели на one-hit shot. Повечето, с които има песни - от новите и неуспешните, са си все така в десета глуха. Нямаше ли с Магда, Крум, Кристо, Доника... и не знам кой още. Магда я знам, ама кои са другите? Или искам ли да разбирам изобщо? 2 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 преди 5 минути, Andrew Cunanan. каза: Предстоят й много важни неща - НАРКОТИЦИ, полов живот!? Е , добре на 18+ би трябвало да си го направил вече! А това за наркотиците е поредния й бисер! Обичам я тая жена! Толкова е категорична и ясна в интервютата си, интелигентна! Ех, Ано, Ано... любимка си ми, ама не се научи да говориш! Нека тогава поканим Юнона да поЛага! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, Lelqtian каза: Магда я знам, ама кои са другите? Или искам ли да разбирам изобщо? Оказа се, че има 2 с Крум И Кристиана имала с Галена Spoiler 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Сръбският Дион колко и да ми е противен, изби рибата с албума и няколко песни вече са тотални хитове. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 21 минути, Andrew Cunanan. каза: Пък вие се оплаквате, че само чалгарките ги гаврели в това предаване: Врочем Христо изпя песента по-добре от Дара на живо. Любимото ми изпълнение за този сезон! Без плейбек,при изпълнение на живо фъфлещата Дара щеше да звучи по същия начин. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Току що, meleto каза: Оказа се, че има 2 с Крум И Кристиана имала с Галена Покажи скрито съдържание Остани чак сега ли се сетиха да я пишат фийт, докато си беше в канала на Планета и Хитмикс беше соло. Примерно и това: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 3 минути, meleto каза: Оказа се, че има 2 с Крум И Кристиана имала с Галена Покажи скрито съдържание Някъв нов Тройник на Доня Галина? И по важното, номер има ли си, или дори не заслужава? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 С Крум и двете са брутални песни, особено Както желаете мис! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Сънувах наскоро, че Крум е починал и в този форум го ебавахме. 1 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 17 минути, Lelqtian каза: Анелия си я знаем с какъв акъл е, или цялостната му липса, нулева изненада как плещи глупости. Дреме ме и на. То това щеше да е казано от която и да е чалгарка, навила се на предавания като въпросното. Просто защото докато чалгарките тъпеят и западат, истинските продуценти, в комбина с медии и други публични личности лека-полека си налагат своето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 На Кристиана след Пайнер ерата абсолютно НИКОЙ не помогна да види хит. p.s всички имаха поне по 1-2-3 милиона, но от Шитмикс ги триха по няколко пъти. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Сънувах наскоро, че Крум е починал и в този форум го ебавахме. Аз пък онзи ден сънувах Глория, че с гаджето сме на рожден ден на дъщеря й и живее в съседния блок, само дето отидох аз, а той пусна някакво писмо. Глория беше намръщена и недоволна! Някакви такива извратени неща.... но фасоните бяха типични за нея. 3 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 21 часа , Lelqtian каза: Не знам дали е долна, ма напоследък пресолява манджата и не може да я оправдаем дори като "хубава работа, ама циганска" както навремето като се загаджи с доведения и син. Че се жени за оная отрепка, после го вади от затвора, разведоха, пак си го прибра, пак си го натири, пак бил в затвора, и тя пак му ходела на свиждане ... Или синчето. От трафик на бежанци до размахване на кърпата пред блока. Ако беше някоя друга, дето не пееше като дзер, отдавна да сме я зачеркнали. Историите с Лоренцо и трафика не бяха потвърдени така или иначе. И да е вярно не може да обвиняваме Софка за грешките на синковеца, освен ако не е замесена лично и тя. Ако е вярно той ше си отговаря. Кърпата пред блока е типичен цигански обичай и колкото и да е гнусен не я прави долен човек. Такива са им разбиранията просто. В отношенията си с хората е непринудена, искрена и не се срамува да се покаже с истинското си лице. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 Willy, без да имам никакво желание за нападателност този път, коментирай, че докато говорите как някои си стоим в миналото, положението към 2023 без подсилени гледания е такова: Мълчете си - 2.4М Балканско за разкош - 1.5М Името ти - 4.2М Галена, Азис и гаджето на Азис - 489k за почти 3 дена Емрах и Галена - ще оставя всеки сам да си представи, но тук Сторарови вероятно ще бутнат някое милионче --- Глория и Кеба - 4.8М Ама без обичайните оправдания, нали, защото имената и снимките на въпросните изпълнители стоят гордо на преден план на всички тези проекти. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 28 Author Report Share Публикувано Май 28 Андора говори и мънка като настъпана котка! Чак в Албания я спирали и разпознавали! Че то такова нещо може ли да се сбърка? 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 28 Report Share Публикувано Май 28 преди 19 минути, meleto каза: И Кристиана имала с Галена Свий скритото съдържание Top hit! 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари