Willy Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Току що, Andrew Cunanan. каза: Точно преди тях пък изкара това: Любима! Завръщането й също беше ударно! ❤️ 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Като сте на тема Рена,поздравете се с тази песен,на която са ме приспивали като бебе 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 ЧРениД 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 9 минути, DevilWish каза: Нека я направим ЛУДА ОТ ЛЮБОВ! Има ли тук арабски мъже? Айдееееееееее Припомняш ми, че и тази песен от 2003 си беше успех за Рени. По този повод да уважим и заглавната хитачка от албума, която и до днес предизвиква бурни полемики какъв хит е била: 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 1 минута, Willy каза: ЧРениД Мегахита пусна а? 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Току що, WindWalkerMonk каза: Мегахита пусна а? През 2019 г. в страната са регистрирани 61 882 родени деца, като от тях 61 538 (99.4%) са направени на тоталният мега хит на Рени еклера. 1 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 4 минути, xroflx9 каза: Като сте на тема Рена,поздравете се с тази песен,на която са ме приспивали като бебе Поздравяваме се и със сръбската версия, с която по онова време се приспиваше всяко бебе и тук, и в страната-съседка! И пак да отбележим, както и тя обича да прави - единствената Бг певица, виждала такъв успех в Сърбия. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 15 минути, Willy каза: Любима! Завръщането й също беше ударно! ❤️ Радвам се, че в този форум има и други хора освен мен с ВКУС! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 преди 12 минути, SG каза: Припомняш ми, че и тази песен от 2003 си беше успех за Рени. По този повод да уважим и заглавната хитачка от албума, която и до днес предизвиква бурни полемики какъв хит е била: Е, а как можахме да минем без този МЕГА ХИТ? Каня някого от вас на танц, но кой? 😘 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Рени има още един сезонен хит от тази година: 2 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 Току що, Andrew Cunanan. каза: Рени има още един сезонен хит от тази година: Да, много любима, те я постнаха. Я да пуснем и нещо ново освен за тези които "Искаме бебе", нека прозвучи и 1.20 Ти гледаш него, той гледа мене, с коя ще е познааааааааай ❤️ Ох , много е танцувална! Кефи ме! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
WindWalkerMonk Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 15 минути, SG каза: Поздравяваме се и със сръбската версия, с която по онова време се приспиваше всяко бебе и тук, и в страната-съседка! И пак да отбележим, както и тя обича да прави - единствената Бг певица, виждала такъв успех в Сърбия. Ма каква гуцка си е била и с кви къси поли е ходила да покаже мощни краци! На това му викам кураж. 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 преди 1 минута, WindWalkerMonk каза: Ма каква гуцка си е била и с кви къси поли е ходила да покаже мощни крадци! На това му викам кураж. Тук даже е по-бельо почти: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 Драмииииииии! Схемиииииииииии! Чао от мене вземи! Раздялата с теб, добре дойде ми! Как съм? ХА ХА ХА ХА ХА Отвратително добре съм! Чух, че си питал - еклер съм! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 @WindWalkerMonk 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 В кариерата на всеки изпълнител (освен на Преслава и Галена) идват и дни на лек спад. 2004 беше нещо такова за Рени, въпреки което тя удържа на мощта на монопола срещу изпълнители като нея и издаде някои много приятни и успешни неща: Чак сега разбирам, че във въпросната година CNN са й взели интервю като успяла българка. Призовавам @Runevskiда се присъедини вече към поздравителния купон и да разясни. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 Обаче Рена има яки песни и без клипове! Ето една такава! След малко още! ❤️ 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 ЧРД, Рени! 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 Пожелавам ви да нямате такива обсебващи половинки, че е ужасно! Много истинска песен! 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Май само мен ме кефи тази песньовка: 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 Току що, Andrew Cunanan. каза: Май само мен ме кефи тази песньовка: Определено не само! И тази която така и не получи видео много ме кефи. Вокалите на Илиян ли са? Прави брутална песента! 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
z_o_ Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Поздрав с първия Ренин дует който по-късно Бога на жегата и риболова Валентин Валдес презаписа със Счети: Рени - Студен огън (дует с Валдес) WWW.VBOX7.COM Рени - Студен огън (дует с Валдес) 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Говори се, че за този клип били докарани 100 килограма пясък за направа на декора и 150 килограма еклери за засищане на Рени по време на снимачния процес: 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 29 Author Report Share Публикувано Май 29 Току що, Andrew Cunanan. каза: Говори се, че за този клип били докарани 100 килограма пясък за направа на декора и 150 килограма еклери за засищане на Рени по време на снимачния процес: На сръбски СЛАМКА спаса! 2 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Рени - Мъж Да Съм WWW.VBOX7.COM Любимата песен на активните лесбийки! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари