Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Абе бас ловя, че с това лице Джия баш не се родила като жена, ама хайде - от мен да мине. Дано поне ходи с черен непрозрачен чувал на главата - да не ни плаши. Милица поне прилича на човек. Джия толкова красива - кога???? Въобще прилича на световна звезда, докато нашите български миндилеси на хора не приличат в сурата, къде ми ги сравнявате с тази хубавелка от световна величина?! Аз признавам само една Милица! 2 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Абе бас ловя, че с това лице Джия баш не се родила като жена, ама хайде - от мен да мине. Дано поне ходи с черен непрозрачен чувал на главата - да не ни плаши. Милица поне прилича на човек. Джия толкова красива - кога???? Въобще прилича на световна звезда, докато нашите български миндилеси на хора не приличат в сурата, къде ми ги сравнявате с тази хубавелка от световна величина?! Аз виждам 8 различни жени? Не знам какви глупости дрънкаш. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 ЕМИЛИЯ ден: Хайде! Тази песен е много добра! Както някога казваше "Има ли чупки в кръста?" Ела ме вземи във скъпи колиииииииииии ❤️ 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 час, Andrew Cunanan. каза: Абе бас ловя, че с това лице Джия баш не се родила като жена, ама хайде - от мен да мине. Дано поне ходи с черен непрозрачен чувал на главата - да не ни плаши. Милица поне прилича на човек. Джия толкова красива - кога???? Въобще прилича на световна звезда, докато нашите български миндилеси на хора не приличат в сурата, къде ми ги сравнявате с тази хубавелка от световна величина?! Да ти имам вкуса! Това обеднява някой неща. П. С. Тя и кралица Калина е красива, ама... 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 2 минути, Jouey каза: Аз виждам 8 различни жени? Не знам какви глупости дрънкаш. Значи е наложително да посетиш очен доктор. преди 2 минути, THE IIconic каза: Да ти имам вкуса! Това обеднява някой неща. П. С. Тя и кралица Калина е красива, ама... Идея си нямам коя е тая Калина, ама ти като мислиш, че на Джена мъжо й става за нещо повече от търкане на обуща и изхвърляне на боклука - какво да кажа аз?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Честит Рожден Ден на Клеопатра! ❤️ 4 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 ЧРД Ванче! 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 Ау? Ванчето Рожден ден ли има? Значи е близнаци. Е, честито и от мен тогава. Да е жива и здрава и все така забавна! 4 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 17 минути, THE IIconic каза: П. С. Тя и кралица Калина е красива, ама... Преди или след като и окапа носа? Сега е готова за Волдеморт в предстоящия римейк на Хари Потника, доста хитро в ретроспекция. 3 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 37 минути, Andrew Cunanan. каза: Значи е наложително да посетиш очен доктор. Идея си нямам коя е тая Калина, ама ти като мислиш, че на Джена мъжо й става за нещо повече от търкане на обуща и изхвърляне на боклука - какво да кажа аз?! Преди Сега 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 преди 1 минута, Lelqtian каза: Преди Сега Какво е това нещо? Кое е, за Бога? Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 4 минути, DevilWish каза: Какво е това нещо? Кое е, за Бога? Калина Сакскобургготска – Уикипедия BG.WIKIPEDIA.ORG 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 преди 1 минута, Lelqtian каза: Калина Сакскобургготска – Уикипедия BG.WIKIPEDIA.ORG 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 @Lelqtian твоята любима Коя 34? през Юни щяла да пуска песен! Julia /Джулия/ ДЖУЛИЯ - “НОЖЪТ” Много скоро през юни ще ви подаря следващата ми нова песен ,която нямам търпение да чуете,но днес ви поздравявам с "Ножът" и ви желая прекрасна вечер! 3 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 20 часа , Andrew Cunanan. каза: Рени - Мъж Да Съм WWW.VBOX7.COM Любимата песен на активните лесбийки! На стоп кадъра ми заприлича на Лили Иванова. 😂 1 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 10 минути, DevilWish каза: @Lelqtian твоята любима Коя 34? през Юни щяла да пуска песен! Julia /Джулия/ ДЖУЛИЯ - “НОЖЪТ” Много скоро през юни ще ви подаря следващата ми нова песен ,която нямам търпение да чуете,но днес ви поздравявам с "Ножът" и ви желая прекрасна вечер! Ама тя вече има такава песен Албум? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 2 минути, meleto каза: Ама тя вече има такава песен Албум? Да де, засега тормози с Ножът, който още не си е теглила, а скоро и с нова песен. Ако е продължение на тази, може да е Въжето. Сатъра. Гилотина. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Джулия тук се спрягаше за следващата лидерка и заместничка на Преслава. А сега не може да предизвика интерес каквото и да пусне. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 12 минути, Stela каза: Джулия тук се спрягаше за следващата лидерка и заместничка на Преслава. А сега не може да предизвика интерес каквото и да пусне. Зависи. Ако ще пуска нещо интересно, айфон, ваучер, себе си, от предварително обявено мясно, със сигурност ще предизвика интерес. Ама тя заплашва как ще продължи тормоза с още песни и евентуално албум .... 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Джулия е безлична. Няма харизма. По-добре е от Мария Петрова или както беше, но няма потенциал за повече. Особено с пауза от 2 години. Щото и да е имала песен 2022 е минала между капките. Апф..тя имала песен и през 2023 Ха, ясно защо има 700к. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 42 минути, DevilWish каза: @Lelqtian твоята любима Коя 34? през Юни щяла да пуска песен! Julia /Джулия/ ДЖУЛИЯ - “НОЖЪТ” Много скоро през юни ще ви подаря следващата ми нова песен ,която нямам търпение да чуете,но днес ви поздравявам с "Ножът" и ви желая прекрасна вечер! Оти плаши с ножове това? Да бие калдъръма! 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 28 минути, Stela каза: Джулия тук се спрягаше за следващата лидерка и заместничка на Преслава. А сега не може да предизвика интерес каквото и да пусне. Някои в началато я наричаха детето на Галена и Преслава. 😭 5 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 11 минути, meleto каза: Джулия е безлична. Няма харизма. По-добре е от Мария Петрова или както беше, но няма потенциал за повече. Особено с пауза от 2 години. Щото и да е имала песен 2022 е минала между капките. Апф..тя имала песен и през 2023 Ха, ясно защо има 700к. Тук имаме супер куплети и ужасен припев като запеваемост, мелодия и текст, който преебава цялата песен. Отделно отсвирите са слаби и липсва кулминация. Клипът почва супер и завършва с перука от Джъмбо за 20 стотинки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Това е хубаво, ама това 100 пъти "ти си любовта" в припева.... отделно липсва емоция в изпяването. Ако беше песен на Преслава щеше да я закове от раз. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Това обяснява защо Камелия се боядиса в червено след като Деса напусна Пайнер: 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари