asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: Без теб е кошмарна, много ясно, че ще флопне. Нито е запеваема, нито е слушаема. Не знам как изобщо я е харесала или пък е мислела, че ще стане нещо от нея. На мен ми хареса 🤣 Accountants’ Day https://youtu.be/S4qiNU-8N6g 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 НАЗДРАВЕ! Айлин изглежда различно тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 преди 2 минути, Lelqtian каза: Смукач не е ли нещо афтомобилно? Иначе за какво точно пее е ясно. То Ивана както има стойностни песни, така има и някакви скрити перверзии или чекии както тя си ги нарича . Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 2 минути, Lelqtian каза: Смукач не е ли нещо афтомобилно? Иначе за какво точно пее е ясно. Auto Day Mercedesi Day 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Още една хранителна песен! 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 Току що, Andrew Cunanan. каза: Още една хранителна песен! Какви са тия песни ахахаха!!!! Забравихме за Алисия - Аромат на ягоди... Ако някой от вас изобщо я помни. 1 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 минута, DevilWish каза: Какви са тия песни ахахаха!!!! Забравихме за Алисия - Аромат на ягоди... Ако някой от вас изобщо я помни. 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 8 минути, Andrew Cunanan. каза: Без теб е кошмарна, много ясно, че ще флопне. Нито е запеваема, нито е слушаема. Не знам как изобщо я е харесала или пък е мислела, че ще стане нещо от нея. От "Мълчете си" също не излезе нищо, а не беше толкова зле като музика и изпяване. Тя има нахакано излъчване и глас. Просто не й ходят такива песни, и публиката го усеща. 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 преди 1 минута, Andrew Cunanan. каза: Оууууууууу, откога си е направила канал? Айде вече да направи нова песен! Пак се скри някъде тая жена. Преди години пак правеше дълги паузи преди да пусне нова песен. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 2 минути, Andrew Cunanan. каза: i, razbirase 1 3 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 преди 1 минута, asylum каза: i, razbirase Алисия - Черно кафе, Абе тая Алисия много кафета, ягодки, карамел, няма ли да пусне песен за още някоя храна или напитка. Май тук няма конкуренция. 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 1 минута, DevilWish каза: Оууууууууу, откога си е направила канал? Айде вече да направи нова песен! Пак се скри някъде тая жена. Преди години пак правеше дълги паузи преди да пусне нова песен. Никъде не се е крила. Всяка вечер е на участия. Оти да прави нови песни за скапана публика Bonus 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Таралежите стават ли за ядене? 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 27 минути, Just_Me каза: "Да ти олекне" е само за ценители и явно това с "рак в кръвта" много се е запомнило 😄 А в текста на "Една жена" не виждам лошо 😃 жена, която е търпяла и търпи много заради този, който обича 😃 "Има една жена, тя за другите слепее... Чу ли Има една жена, мачкай, тя ще вижда в теб светец Има една жена - луда, дяволите са я взели Обичам те, чак боли! Питам искаш ли още Зле дръж се с мен, това заслужавам си На теб срещу нищо живота, че давам си Всеки е бил наранен, не си го изкарвай на мен Мен като удряш, боли ли ги бившите Гледай ги, радват се като съсипваш ме Силно обичай ме ти, така по ще ги заболи" 🤮🤮🤮🤮🤮🤮 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 30 Author Report Share Публикувано Май 30 преди 8 минути, Emanuela.Carey каза: Таралежите стават ли за ядене? На времето имаше бонбони таралежки, така че определено трябва да ги броим. Хаха 1 Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 преди 14 минути, Emanuela.Carey каза: Таралежите стават ли за ядене? ne sam piala, no may me hvala Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 1 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Real popfolk K L A S A 2 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Login • Instagram WWW.INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. Login • Instagram INSTAGRAM.COM Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world. 1 Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Абе тук Силвия много ме кефи, много секси, само по тая бяла нощничка. Кефи ме колко е истинска и натурална, без корекции, филтри, фотошопи, мотошопи... абе истинска жена, апетитна хапка, да я опънеш 2 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Като гледам Силвия и разбирам защо не всички мъже, които са излезли от п*тка, искат да влязат пак там. 😭 3 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари