DevilWish Публикувано на Май 2 Report Share Публикувано на Май 2 Музика и аранжимент: Kyriakos Papadopoulos Текст: Анелия и Петя Радева Китара: Yannis Koutsikas Понтийска лира: Yorgos Atmatsidis Запис, микс, мастер: Yannis Kyfonidis, BiKay studios, Athens 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Клипа е по-постен от колкото очаквах. Песента си е стандартна балада, нека пуска и такива от време на време. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Песен за ценители. Чакаме летния й проект вече. 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 2 Author Report Share Публикувано Май 2 Много ми харесва, че разнообразява и пуска и такива проекти - за ценители. Чудесен текст, добра музика, стилен видео клип, там където държи цигулката обаче малко ме напуши смях. Добре е направено всичко и тя както всеки път изглежда чудесно. ❤️ Един от малкото изпълнители които имат дупе да пускат по-умерени и стойностни песни. Евала! Сега чакаме лятната песен, която сигурно ще бъде нещо по-комерсиално. ❤️ 😘 1 1 Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Иначе Радио Веселина обявиха екслузивна премиера при тях в 12 часа и Анчето по неин стил я качва в Ютуб - 11 часа. 5 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 2 минути, Emanuela.Carey каза: Иначе Радио Веселина обявиха екслузивна премиера при тях в 12 часа и Анчето по неин стил я качва в Ютуб - 11 часа. В България не знаят значението на думата "ексклузивно". 2 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 На Алисия повече ми допада… предполагам няма да има никакъв успех,прекалено е мудна… 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alessa Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Уникална песен, в типичния стил на Анелия отпреди 2010. Страхотен текст, музиката е прекрасна, личи си, че е влюбена и че е изляла от сърце и душа чувствата си към Любомир в тази песен. Дано щастието ѝ да продължи и любовта им да разцъфтява все повече и повече. Лично на мен ми се насълзиха очите, докато слушах песента и се зарадвах, че отново виждам некомерсиалната Анелия, тази, която стана любимката на хората точно с подобни песни. Може и да не натрупа милиони гледания, но понякога посланието и емоцията, които ти дава една песен, са много по-достатъчни от всякакви цифри и изкуствени представи за "хит". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Прекрасна е. Личи си, че любо(вта) и може би още нещо я вдъхновяват да е отново певица със смисъл. Ренесансът на старата Анелия напоследък е едно от най-хубавите неща в жанра. 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 1 час, DevilWish каза: Много ми харесва, че разнообразява и пуска и такива проекти - за ценители. Чудесен текст, добра музика, стилен видео клип, там където държи цигулката обаче малко ме напуши смях. Това е гъдулка и точно така се държи и свири на нея - Анелия е гъдуларка по образование! Друг е въпросът, че в записа звучи понтийска лира, която е подобен инструмент, но не същият. Страхотна песен! Сега се надяваме само да издържат двамата, за да може да я слушаме по-често. П.П. Как си личи отсъствието на Ганев обаче! Една детоксикираща от него диета доста добре ще им се отрази. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Жестока песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Много добра музика, и лирата кърти как свири. Задоволителен вокал на Ана, харесва ми. Ася с меланхолична песен, сега и Ана, да не сме октомври-февруари? А и кой е Любо? 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Грам не ми допада, това пеене на Анелия не го издържам, не ми понася. Частта с лирата само ми харесва. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 1 минута, pacho каза: Грам не ми допада, това пеене на Анелия не го издържам, не ми понася. Частта с лирата само ми харесва. И при мен така. Не можах да я изтърпя тая песен. И да, хора, това е ако е цигулка... Пръснах се от смях като го прочетох това. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
iraklis Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Отне ми 10 минути да отворя страницата от толкова много реклами, прекалено бъгав форум. Чудя, се защо все още Рамания нямат Дискорд канал и затрият този форум? Все едно използвам черно-бял телевизор за гледане и търся сигнал с антена да намеря канали. Нещо не ми допадна песничката, слаба година за Анелия 3 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Като прочетох старата Анелия очаквах нещо наистина добро, но тази песен не можах да я усетя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Оригинал: Аргирос е класи и няма как да го мине, но и нейната е добра. Като е купувала толкова скъп кавър можеше да кавърдиса тази и да ги утрепе: 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Оттук нататък само на Глория й е разрешено да прави авторска музика - всички останали на опашката при Сакис. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 6 часа , omline каза: Оттук нататък само на Глория й е разрешено да прави авторска музика - всички останали на опашката при Сакис. Всички български автори са абсолютно изчерпани и всяка "авторска" песен прилича на 7-8 други. Изглежда много глупаво да се правят кавъри като преди 20 години, но друг вариант за качествена музика няма. Песента на Анелия ми харесва. 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 преди 7 часа , omline каза: Оттук нататък само на Глория й е разрешено да прави авторска музика - всички останали на опашката при Сакис. Who is Sakis? 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Аньо, ма, ти си класа, ти си Боса, слагам точка по въпроса.!. 😍🧿🎉 2 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Това вече ми е малко напудрена песен, кога го заобича, кога го показа пред хората, че почна и песни да прави колко го обича. Много инфантилно ми идва за жена с 20 години стаж. Успех все пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
omline Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 14 часа , asylum каза: Who is Sakis? Кукос - преди време нали той беше посредник за уреждане на правата на гръцките кавъри. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 преди 4 часа , omline каза: Кукос - преди време нали той беше посредник за уреждане на правата на гръцките кавъри. Според мен, това е било преди години. Сега достъпът до всеки автор е много улеснен. Всеки може да се свърже с тях и да преговаря. Но все тая кой е, нека и Сакис е полезен с нещo. 1 Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Харесва ми, добре се е получила. Анелия я е изпяла с много чувство и наистина си личи емоцията, която иска да покаже чрез песента. Клипа си е добре, на този балада няма нужда от нещо претруфено. Повече ми харесва от предложението на Алисия. 1 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.