Emanuela.Carey Публикувано на Май 5 Report Share Публикувано на Май 5 Музика: Питър Райнов - Spacesound и Борис Дали Аранжимент: Питър Райнов - Spacesound Текст: Николай Гурманов Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Май 5 Author Report Share Публикувано Май 5 Хубава е песента, но в канала на Пайнер няма да се забележи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Хубава е. Изненада! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marin Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Песента е хубава браво. Но малко клипа е от тези който правеха с покойният Денс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FolkEmpire Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Пролетта сезонът на депресивните песни Кофти мастер, вокалите на Борката звучат кофти. Иначе китарите са ок. Ема звучи добре. Това "Лей лей ла ла" ми е познато от някъде.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Малко разнообразие. Аман от кючеци. Кадрите от филм ли са? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Филма идва да е обещаващ, песента не е нещо ЛАУ, но е смислен проект - адмирации. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Напомня ми на старите баладични песни на Борето. Много силен текст и вложен смисъл в проекта. Хубаво е наистина да се залага и на такива песни, а не само на комерсиални еднодневки. На Борко много му пасват такива тежки песни. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Браво, Боре! Така се прави. Супер проект и прекрасна балада. Нещо смислено и стойностно на фона на всичките бози. Емилия дори ми е излишна в случая. 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dj_Lazo_Mix Публикувано Май 6 Report Share Публикувано Май 6 Напомня ми по мелодия на някоя песен, но точно в момента не се сещам точно на коя! Иначе е добре, смислен текст! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.