Lelqtian Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Току що, meleto каза: Повръщам...Сърбия Аз ти казах че ще се класира. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Викат за Норвегия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Буукитата познаха 100% от класираните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 И това ти казах, нямаше просто вариант в който Швеция, Финландия и Норвегия няма да се класират. Ениуей, 9 от 10 не е зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Абсолютно непонятно ми е как не отпадна една скандинавска и една балканска. Върнете журитата. преди 1 минута, Lelqtian каза: И това ти казах, нямаше просто вариант в който Швеция, Финландия и Норвегия няма да се класират. Ениуей, 9 от 10 не е зле. Еми да, те са фаворити. Шансът беше минимален. Поне Сърбия да беше отсвиренааааа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 3 минути, meleto каза: Абсолютно непонятно ми е как не отпадна една скандинавска и една балканска. Върнете журитата. Еми да, те са фаворити. Шансът беше минимален. Поне Сърбия да беше отсвиренааааа От тия 10 за отсвирване беше Хърватска, да видим. Според мен - в дъното на дясната половина между Украйна и Италия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 1 минута, Lelqtian каза: От тия 10 за отсвирване беше Хърватска, да видим. Според мен - в дъното на дясната половина между Украйна и Италия. Според теб кои са били 10-11 място? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 2 минути, meleto каза: Според теб кои са били 10-11 място? Хърватска, Малта и Латвия според мен са били доста близко до 10тото мсто и разликата им е минимална, на Мама Трактора е влезнал на някоя магия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Сърбия на финал... потрес. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 2 минути, Lelqtian каза: Хърватска, Малта и Латвия според мен са били доста близко до 10тото мсто и разликата им е минимална, на Мама Трактора е влезнал на някоя магия. Аз си представям Сърбия и Хърватия с близки резултати. Швеция Финландия Израел Норвегия Чехия Молдова Португалия Швейцария Сърбия Хърватия Латвия Малта Холандия Азербайджан Ирландия Така ги виждам. Реално в тоя полуфинал имаше 4-5 по-силни песни и всичко друго беше сравнително равно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Обаче заснемането е мега топ на почти всеки пърформанс. Имат леки незначителни пропуски в режисурата, но заснемането е топ! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Аз познах всички финалсти от този полуфинал, но забелязахте ли че само в това семи имаше поне 5 по-интересни и по-брутални представяния от Лорийн. Все по-малко си мисля че щe спечели. Мега яко! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 преди 12 минути, meleto каза: Аз си представям Сърбия и Хърватия с близки резултати. Швеция Финландия Израел Норвегия Чехия Молдова Португалия Швейцария Сърбия Хърватия Латвия Малта Холандия Азербайджан Ирландия Така ги виждам. Реално в тоя полуфинал имаше 4-5 по-силни песни и всичко друго беше сравнително равно. Ако трябва да гадая подредбата, бих сменил Сърбия и Чехия. преди 7 минути, Willy каза: Аз познах всички финалсти от този полуфинал, но забелязахте ли че само в това семи имаше поне 5 по-интересни и по-брутални представяния от Лорийн. Все по-малко си мисля че щe спечели. Мега яко! Забелязахме. Забелязахме и как преди Лорийн имаше доста дълга рекламна пауза/включване от зелените стаи, както и след нея също имаше включване, макар и малко по-кратко, пак оттам, докато всички останали успяха да се вместят с излизане и разкарването от сцената в рамките на визитките. Както и че все пак бяха закачили капака на солариума за тавана на залата, въпреки че уж не само не можеше, а и не било честно спрямо останалите изпълнители ... Поне може да кажем че който е отговорен за снимането на нейния пърформънс е някъв магьосник, щом успя да направи от тая клаустрофобия гледаемо изпълнение. Пресконференцията тъкмо ще започва, някой ако има желание да гледа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Хъ. Явно тоя път са теглили жребия първа или втора половина преди пресконференцията, която почна почти час по късно от първоначално обявеното ... Ениуей, продуцентите си скубят косите от яд в момента с тая томбола. Първа половина - Финландия, Португалия, Сърбия, Швеция, Швейцария Втора - Хърватска, Чехия, Израел, Молдова, Норвегия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 преди 6 минути, Lelqtian каза: Хъ. Явно тоя път са теглили жребия първа или втора половина преди пресконференцията, която почна почти час по късно от първоначално обявеното ... Ениуей, продуцентите си скубят косите от яд в момента с тая томбола. Първа половина - Финландия, Португалия, Сърбия, Швеция, Швейцария Втора - Хърватска, Чехия, Израел, Молдова, Норвегия. Тегленето беше на живо в тик ток. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 Хъ още един път. Може и да не съм съвсем прав за Хърватска, в последния ... час? откакто са качили изпълненията от тази вечер като самостоятелни клипове в канала, имат 150 хиляди? Израел е със 105 някъде в момента, Лорийн 90 и нещо, Чачача 85, Сърбия 75 .... преди 1 минута, Willy каза: Тегленето беше на живо в тик ток. Значи нищо не съм изпуснал Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Меле, не знам какви изненади очакваш в този полуфинал, решаван само от телевот 😁 Абсурдно е и очакването, че Норвегия и Сърбия няма да се класират. Басирам се, че и двете не са хванали последния влак, а са топ 7. Според мен Нидерландия е 11-та и при жури щеше да е вътре за сметка на Хърватия. А жребият пак нарежда бози във втората половина и пак някой от първата ще печели. Въпросът е само дали ще е на североизток или на северозапад от Полша, която ако живеехме в перфектен свят, щеше да спечели с мегахита BEJBA, но не би. Аз winner vibes получих само от Лорийн, Финландия ме разочарова… 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Май 9 Report Share Публикувано Май 9 Какви winning vibes от Лорийн...това ако спечели щe e топ 3 най-слаби победители за последните 20 години наред с Азер-2011 и Русия-2008. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 9 Author Report Share Публикувано Май 9 На Лорийн и липсва яко bejba, затова няма да спечели. Ще гледаме 2024 от Краков или Гливице. 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 3 часа , Willy каза: Какви winning vibes от Лорийн...това ако спечели щe e топ 3 най-слаби победители за последните 20 години наред с Азер-2011 и Русия-2008. Все едно за пръв път някой коментира идеята, че Лорийн може да спечели, а не е на първо място в залозите от 2 месеца. И не беше една от много малкото, която почна да се вдига в залозите веднага след изпълнението - забелязах само нея и Израел, а Финландия падна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 4 часа , Blueberry каза: Все едно за пръв път някой коментира идеята, че Лорийн може да спечели, а не е на първо място в залозите от 2 месеца. И не беше една от много малкото, която почна да се вдига в залозите веднага след изпълнението - забелязах само нея и Израел, а Финландия падна. Аз видях Швейцария от 12-3 то скочи на 7мо? WTF 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 30 минути, meleto каза: Аз видях Швейцария от 12-3 то скочи на 7мо? WTF Много беше добър вокално, нещо като черен кон се очертава, доколкото тая бозичка може да е такъв. Няма да е като миналогодишната Молдова, но нещо като Естония я виждам. Биг 5 не сме коментирали май? Лазарка е отврат, скучен стейдж, противна женичка, it's a no from me. Италия е супер песен, ама я виждам като едно от по-слабите им представяния в последните години. Германия е супер като за Германия, ще са на последно място отново, но ще е сред най-малко заслужените им. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Май 10 Author Report Share Публикувано Май 10 преди 58 минути, Blueberry каза: Много беше добър вокално, нещо като черен кон се очертава, доколкото тая бозичка може да е такъв. Няма да е като миналогодишната Молдова, но нещо като Естония я виждам. Биг 5 не сме коментирали май? Лазарка е отврат, скучен стейдж, противна женичка, it's a no from me. Италия е супер песен, ама я виждам като едно от по-слабите им представяния в последните години. Германия е супер като за Германия, ще са на последно място отново, но ще е сред най-малко заслужените им. Не си права за Лазарка, но не ми се спори. Има страхотно специално умение Италия ми е супер скучна, ще търка долния край на дясната половина. И за Германия не си права, ще са далече от последното място. Изненадващ топ 5, или близко. преди 1 час , meleto каза: Аз видях Швейцария от 12-3 то скочи на 7мо? WTF Някой е развързал кесията, пак си е на 13то място. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 За специалното умение съм съгласна, ама да го беше имплементирала в изпълнението!!! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Май 10 Report Share Публикувано Май 10 преди 58 минути, Blueberry каза: За специалното умение съм съгласна, ама да го беше имплементирала в изпълнението!!! Всичките ще са във втората половина. Единствено Испания предполагам, че ще е в топ 13. Германия не вярвам да е последна. Но виж Швейцария е идеална за там. БТВ сънувах, че Хърватия са спечелили полуфинала. И какво да видя на сутринта... имат 500к гледания - най-много от всички полуфиналисти. ХАХАХА 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари