stereoto_ Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Мисля, че Teya Dora ще спечели! Нейното е най-западно и различно. Бих се радвал и за Зоря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 2 Report Share Публикувано Март 2 Абсолютен фаворит на комисията беше Тея Дора. Доста окастриха Бресквица с техните гласове и заради тях загуби. Бресквица беше фаворит на публиката и на първо място по гласове. Но гласовете на комисията са с по-голяма тежест. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Колко трябва да е западнала една държава, че да няма жури, а комисия 🤢 Айде С*рбия избра, може да се коментират вече нормалните цивилизовани държави. Засега не виждам голям фаворит и имам чувството, че ще има случаен победител като през 2011. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 41 минути, Blueberry каза: Колко трябва да е западнала една държава, че да няма жури, а комисия 🤢 Айде С*рбия избра, може да се коментират вече нормалните цивилизовани държави. Може би терминът “комисия” който съм използвал е неправилен? Но видях че сърбите в live chat ги наричаха така. Не знам каква е разликата между комисия и жури. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 3 Author Report Share Публикувано Март 3 Исландия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 3 Author Report Share Публикувано Март 3 И ср*бската песен, че гледам никой не я пуска. И не, не е спечела щото журито има няква повече тежест от вота, просто има повече точки от журито. По вот е 2ра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 3 Author Report Share Публикувано Март 3 преди 1 час, Blueberry каза: Колко трябва да е западнала една държава, че да няма жури, а комисия 🤢 Айде С*рбия избра, може да се коментират вече нормалните цивилизовани държави. Засега не виждам голям фаворит и имам чувството, че ще има случаен победител като през 2011. Загреб 2025 от засегашните предложения ми се вижда приемлив вариант. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 6 часа , Lelqtian каза: Загреб 2025 от засегашните предложения ми се вижда приемлив вариант. Според мен на финал ще мине Холандия, както и Финландия, които са в подобна стилистика и това ще размие вота. Миналата година Чачача-то беше единствено, за разлика от многото му клонинги тази година. Факт е, че няма голям фаворит, може би чак след репетициите нещо ще се открои. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 3 Author Report Share Публикувано Март 3 преди 4 минути, Grinch каза: Според мен на финал ще мине Холандия, както и Финландия, които са в подобна стилистика и това ще размие вота. Миналата година Чачача-то беше единствено, за разлика от многото му клонинги тази година. Факт е, че няма голям фаворит, може би чак след репетициите нещо ще се открои. То и тази година ще е трудно да не минеш - на полуфинал са 30 песни и ще се класират 20. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 преди 7 часа , Emanuela.Carey каза: Може би терминът “комисия” който съм използвал е неправилен? Но видях че сърбите в live chat ги наричаха така. Не знам каква е разликата между комисия и жури. Реално е едно и също, ама като чуеш жури и асоциацията е с конкурс в някакво изкуство. Като чуеш комисия се сещаш за сбирка на лелки и чичаци, които се правят на голямата работа, а нямат идея защо са там, като парламентарна комисия например. Така че май комисия е правилно в случая 😁 Това била същата изпълнителка, която пее песента Мойе море от Тикток, не знам защо мислех, че е руска или украинска. Видях малко от изпълнението и ми е Били Айлиш за бедни. За съжаление повечето държави тая година имитират К*рия, но никога не печели копие на предишния успешен, така че търсете победителя другаде. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 3 Author Report Share Публикувано Март 3 Я какво изкара алгоритъма Вилнюс 2025 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Боже, до тук няма нито една песен, която да ми направи впечатление и реално да искам да си я пусна отново. Никога не ми е е случвало до сега. Това е най-слабият подбор на песни от 2003та насам. Въобще не виждам потенциал за първо място в никоя песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 4 Author Report Share Публикувано Март 4 официално видео от Австрия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Чух какво ще избират шведите тая седмица и на фона на всичко останало, май няма да се налага да развалят сцената, а госпожа Петра ще забави пенсионирането си с още една година 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Melofestivalen понякога е по-интересен от самата Евровизия. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Шведите могат само да преместят сцената от Малмьо в Стокхолм за 2025 година. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 преди 8 минути, Wild_Style каза: Шведите могат само да преместят сцената от Малмьо в Стокхолм за 2025 година. И на мен това ми е фаворит - то и миналата година не беше лошо предложението им, просто имаха победител в селекцията. Честно казано не мисля, че ще спечелят на Евровизия, защото не е нещо мега mindblowing, обаче тая година ще е непредсказуема и няма да съм в тотален шок, ако вземе да се случи. Все пак си мисля, че колкото и журито да толерира Швеция по принцип (помним Tusse), публиката ще ги резне и победата ще отиде в посока юг. 24 точки от Норвегия обаче са гарантирани, щото тия братленца са норвежци. Ако разбира се, изберат тях. Има и една готинка песен на шведски, което според мен е безопасен начин да си гарантират, че няма да им се наложи да домакинстват и догодина. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 В Люксемцург имат ли зала за Евровизия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 6 Author Report Share Публикувано Март 6 преди 6 часа , FikLena каза: В Люксемцург имат ли зала за Евровизия? Имат време да си направят с тотален NQ. Австралия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 9 часа , Blueberry каза: И на мен това ми е фаворит - то и миналата година не беше лошо предложението им, просто имаха победител в селекцията. Честно казано не мисля, че ще спечелят на Евровизия, защото не е нещо мега mindblowing, обаче тая година ще е непредсказуема и няма да съм в тотален шок, ако вземе да се случи. Все пак си мисля, че колкото и журито да толерира Швеция по принцип (помним Tusse), публиката ще ги резне и победата ще отиде в посока юг. 24 точки от Норвегия обаче са гарантирани, щото тия братленца са норвежци. Ако разбира се, изберат тях. Има и една готинка песен на шведски, което според мен е безопасен начин да си гарантират, че няма да им се наложи да домакинстват и догодина. Надявам се Мело да бъде спечелен от Мария Сур. Тя направо разкова сцената със стейджинг. Миналата година както песента, така и изпълнението и бяха малко слаби, но този път 10 от 10 🔥 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 И от тия дето сте постнали няма фаворит. Явно това ще е нулева година.Малко участници. Смотани песни. Банални стейжинги. Норвежците на Мелоифестивален са ок, но толкова бейсик песен... Щом Хърватия е фаворит, смятай какво е нивото при другите. Но пък има логика. Влязоха в Еврозоната, за тях ще е реклама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 6 часа , Wild_Style каза: Надявам се Мело да бъде спечелен от Мария Сур. Тя направо разкова сцената със стейджинг. Миналата година както песента, така и изпълнението и бяха малко слаби, но този път 10 от 10 🔥 На мен Мария Сур ми е “Мелфест шаблонът”… преди години Дотер изглеждаше така и пееше такива песни и колко други знайни и незнайни. Нищо особено. преди 5 часа , meleto каза: И от тия дето сте постнали няма фаворит. Явно това ще е нулева година.Малко участници. Смотани песни. Банални стейжинги. Норвежците на Мелоифестивален са ок, но толкова бейсик песен... Щом Хърватия е фаворит, смятай какво е нивото при другите. Но пък има логика. Влязоха в Еврозоната, за тях ще е реклама. Или слушалките ти са за смяна, или ти си кисел. Има си достатъчно добри парчета. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 преди 2 часа , Blueberry каза: На мен Мария Сур ми е “Мелфест шаблонът”… преди години Дотер изглеждаше така и пееше такива песни и колко други знайни и незнайни. Нищо особено. Или слушалките ти са за смяна, или ти си кисел. Има си достатъчно добри парчета. Пускал съм си откъси само. Може до май да ми хареса нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 преди 16 часа , meleto каза: Пускал съм си откъси само. Може до май да ми хареса нещо. Как може да съдиш за песните само по откъси? Белгия примерно няма как да ми хареса на откъс, а реално е супер. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 7 Report Share Публикувано Март 7 Това ми е личният фаворит, толкова прекрасно изпълнена песен и артистичен певец! *Мисля че тази година има шанс да набутат победата на Хърватия, за да върнат назад целия источен блок държави, който ги напуска последните години. И без това няма изявен фаворит. 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари