Grinch Публикувано Януари 16 Report Share Публикувано Януари 16 преди 3 минути, meleto каза: Ми супер!Аз съм за. Може да наемат Поля Генова да ги представлява в пилотното им участие. Дали ще я видим да се труди за Люксембург тази година? Имаше слухове още в края на изданието миналата година. Не, ето ги песните, селекцията им не е лоша като за завръщане след толкова време. На 27-ми януари ще изберат победителя. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 Словения 1 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Аз не съм Вероника, какви ги говори тая леля?! 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 21 Author Report Share Публикувано Януари 21 преди 1 час, Blueberry каза: Аз не съм Вероника, какви ги говори тая леля?! Sara Briški Cirman (born 26 April 1996), better known by her stage name Raiven. Потрес съм ... Леля Данче вече е синдром ... Иначе песента не е лоша, ма на първо слушане не ме грабна хич. Тоест или ще е някъв хипер изненадващ топ 10, ама много изненадващ, или най-обикновен нон куалифайър, с уклон към второто. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 преди 14 часа , Lelqtian каза: Словения Това е брутално предложение от страна на Словения! Love it 🔥 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Януари 21 Report Share Публикувано Януари 21 Не е зле Словения, тук ще играе много важна роля стейджинга. Ако нямат бюджет или идея за нещо по-креативно, то ще си остане в полуфинала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 Почти сигурен победител на Бенидорм 2024 🔥 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Януари 22 Report Share Публикувано Януари 22 От 21.01.2024 г. от 11:58, Lelqtian каза: Sara Briški Cirman (born 26 April 1996), better known by her stage name Raiven. Потрес съм ... Леля Данче вече е синдром ... Иначе песента не е лоша, ма на първо слушане не ме грабна хич. Тоест или ще е някъв хипер изненадващ топ 10, ама много изненадващ, или най-обикновен нон куалифайър, с уклон към второто. преди 2 часа , Wild_Style каза: Почти сигурен победител на Бенидорм 2024 🔥 Лоу кост песнички. Направо ми писна. Всяка година са все по-гадни. Така ще е докато изпълнителите не приемат участието си като повече от - да ме видят мама и тате у Европата.. Не стават! На Евровизия трябва да грабва от първо слушане. И двете песни са парцали в най-лошия смисъл. Нищо оригинално, което си заслужава дори да бъде обсъждано. Тая унгарка, дето ужким е словенка, зорлем да прави нещо епично и накрая измисли - Аз съм Вероника, ти си ...парцал. Повръща ми се. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 25 Author Report Share Публикувано Януари 25 Румъния са аут. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Януари 25 Report Share Публикувано Януари 25 Дали Констракта ще представя отново Сърбия? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 27 Author Report Share Публикувано Януари 27 Ирландия 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Януари 28 Author Report Share Публикувано Януари 28 И Люксембург 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 It's a big one. Норвегия Малта Испания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Исканското пенсионерско диско ме кефи, гарантирано 25то място. Днеска чакаме Украйна, които още преди да обявят победителят вече доставят обичайната драма. Тази година почваме с проблем с вотоподаването и отложен с ден резултат. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Студийната версия е дори по-харна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 4 Author Report Share Публикувано Февруари 4 Украйна, поне засега 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Украйна все едно и също.. Испания, много гейщина на Бенидорм, но интересен избор.. Малта - ще иде на финала, но ще е отзад при крайното класиране Норвегия - определено ми харесва! 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Петра Меде и Малин Окерман ще водят Евровизия. I manifested this 1 2 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 преди 2 часа , Blueberry каза: Петра Меде и Малин Окерман ще водят Евровизия. I manifested this Петра беше топ през 2016. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Искам както тук 16те с най-малко да ги претупат и да оставят само топ 10. 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Grinch Публикувано Февруари 7 Report Share Публикувано Февруари 7 Снощи по време на Санремо 😁 IMG_5293 FILES.FM Visit this link to play the video: 1 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 май и тази година ще е мега скучна ? липсва ми 2021 Ротердам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 Финландия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 преди 13 часа , FikLena каза: май и тази година ще е мега скучна ? липсва ми 2021 Ротердам че не ми се рови, когато Ротердам беше на дневен ред и скучно, коя година/церемония ти липсваше? 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Февруари 10 Author Report Share Публикувано Февруари 10 Латвия Голяма минавка междудругото, песента останала 2ра в мероприятието е със заглавие “Kur?” 3 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари